Kapalı otoparkta araç şarjj etmek yasaklanmalı. Bütün otoparkı zehirli duman sarıyor .Göz gözü görmez zaten havasız ortam |
İstanbul'da bir elektrikli araç şarj sırasında alev aldı (3. sayfa)
-
-
Riskli olsa tüm dünyada birileri yasaklardı.
Esas içten yanmalı arabaların girişi kapalı otoparklara yasaklanmalı havayı kirletiyorlar sağlık için çok zararlı, kanserojen. -
HIV kısmı tartışmaya açık değil hemfikiriz. Benim üstünde durduğum kelle paça olarak yenilenlerin esasında sağlık olduğu lakin Türkiye deki hayvanların eti ve kemiklerindeki ağır metaller ve onların hayvanlara etkileri ile o ağır metallerin insana geçmesi ve etkileri üzerine idi . Yani birşeyin sağlıklı olması Türkiye de yetiştiriliyorsa kesin sağlıksız olmuştur manasına getirmek istedim.
Sallıyorum ceviz incir fındık şifaları boldur ama aflatoksin dahil birçok şey ( tarim ilaçları ile gelen pestisit ve diğer tarım zehirlilerin aşırıdan fazla über aşırı yüz misli bin misli olmalaları ... ) esasında şifalı iken zararlı olmasından bahsetmek isterim ( istemişimdir de ) .
-
Hem Mercedes, hem Alman, hemde Kış mevsiminde yanmış elektrikli araba. Olmazlar bir araya gelmiş. Kasko/Sigorta bu gibi durumlara karşı koruyorsa -ki koruyor olması lazım- sorun yok. -
Tamam hocam o mesajını bir daha okudum. HIV kısmını okurken atlamışım, belirtmişsin zaten.
Bu durumda tartışılacak bir şey kalmadı. Kusura bakma biraz sert yazmıştım, sildim onları.
-
Burada neler neler yaşıyorum. Bunlar hafif kalır :) . Sorun yoktu.
-
Kapı kolunda normal manuel kol elektrik ile bağımsız çalışan onu mu bulamamış,
Hayır verdiğiniz fotoğrafta adam kapıyı açıp çıktım diyor zaten okusaydınız bari.
-
Emin misiniz
V=ixr'den başlayalım. Şaka bir yana orada asıl önemli etken pil türü lpf daha stabil. Onun dışında bu yanan araçlar ya pilden hasar almış, ya da Çin yapımı cihazla elektrikçi Mahmut ustnın kurduğu 2.5 luk kablo işi. 800 400 arasında hiçbir anlamlı fark yok risk açısından,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Aralık 2024; 16:52:32 > -
-
Tüh be, TOGG sandım. gömecek yorum yapacaktım ama Mercedes çıktı. en iyisi şarj soketine suç atayım da marka zarar görmesin :) -
TOGG olsaydı işte o zaman sorun olurdu. Mercedes ise sorun yok. -
Dediğim, 2. haber içindi.
Google'da
"Tesla owner breaks window to escape before vehicle catches"
bakınız
Aracın bataryası gümlediğinde oluşan panik ile adam manuel kolu bulamamış ki, camı kırmış ayrıca. -
Mobil ve Mini sürümde bu konu içerisindeki birçok mesajda da görüleceği üzere karakter görüntüleme sorunu var bu arada. Başka konularda da var haberlerin yayınlandığı bölümlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 1:9:39 > -
Windows sürümünde de var, çoğu mesaj okunamaz halde.
-
Bu yangın sanki pil kaynaklı değilmiş gibi görünüyor, aracın sol tarafı ve sağ orta sağlam duruyor. Yangın daha çok soket kısmından başlamış gibi.
-
Binde 3 veya 5 ihtimalle sorun çıkabiliyor işte. Fakat şarj ederken mesela kabloyu dolamak da çok tehlikeli, bobin etkisi yapıp ısınıyormuş. Kablo serbest olmalıymış ki ısınmasın.
Bu arada hocam sitede büyük Ş veya büyük Ç yazamıyoruz ya. Epeydir var bu sorun
-
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz acaba?
-
-
Sorunu arkadaşlarıma ilettim, geri bildiriminiz için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X