Şimdi Ara

İstanbul'da bir elektrikli araç şarj sırasında alev aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy şu anda #7
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapalı otoparkta araç şarjj etmek yasaklanmalı. Bütün otoparkı zehirli duman sarıyor .Göz gözü görmez zaten havasız ortam

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Riskli olsa tüm dünyada birileri yasaklardı.

Esas içten yanmalı arabaların girişi kapalı otoparklara yasaklanmalı havayı kirletiyorlar sağlık için çok zararlı, kanserojen.
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

HIV kısmı tartışmaya açık değil hemfikiriz. Benim üstünde durduğum kelle paça olarak yenilenlerin esasında sağlık olduğu lakin Türkiye deki hayvanların eti ve kemiklerindeki ağır metaller ve onların hayvanlara etkileri ile o ağır metallerin insana geçmesi ve etkileri üzerine idi . Yani birşeyin sağlıklı olması Türkiye de yetiştiriliyorsa kesin sağlıksız olmuştur manasına getirmek istedim.

Sallıyorum ceviz incir fındık şifaları boldur ama aflatoksin dahil birçok şey ( tarim ilaçları ile gelen pestisit ve diğer tarım zehirlilerin aşırıdan fazla über aşırı yüz misli bin misli olmalaları ... ) esasında şifalı iken zararlı olmasından bahsetmek isterim ( istemişimdir de ) .

• Hem Mercedes, hem Alman, hemde Kış mevsiminde yanmış elektrikli araba. Olmazlar bir araya gelmiş. Kasko/Sigorta bu gibi durumlara karşı koruyorsa -ki koruyor olması lazım- sorun yok.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Tamam hocam o mesajını bir daha okudum. HIV kısmını okurken atlamışım, belirtmişsin zaten.

Bu durumda tartışılacak bir şey kalmadı. Kusura bakma biraz sert yazmıştım, sildim onları.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Burada neler neler yaşıyorum. Bunlar hafif kalır :) . Sorun yoktu.

• berkandinçay B kullanıcısına yanıt

Kapı kolunda normal manuel kol elektrik ile bağımsız çalışan onu mu bulamamış,

Hayır verdiğiniz fotoğrafta adam kapıyı açıp çıktım diyor zaten okusaydınız bari.

• gun kullanıcısına yanıt

Emin misiniz İstanbul'da bir elektrikli araç şarj sırasında alev aldı 

V=ixr'den başlayalım. Şaka bir yana orada asıl önemli etken pil türü lpf daha stabil. Onun dışında bu yanan araçlar ya pilden hasar almış, ya da Çin yapımı cihazla elektrikçi Mahmut ustnın kurduğu 2.5 luk kablo işi. 800 400 arasında hiçbir anlamlı fark yok risk açısından,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Aralık 2024; 16:52:32 >
  • T&#252;h be, TOGG sandım. g&#246;mecek yorum yapacaktım ama Mercedes &#231;ıktı. en iyisi şarj soketine su&#231; atayım da marka zarar g&#246;rmesin :)
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    TOGG olsaydı işte o zaman sorun olurdu. Mercedes ise sorun yok.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Dediğim, 2. haber içindi.
    Google'da
    "Tesla owner breaks window to escape before vehicle catches"
    bakınız

Aracın bataryası gümlediğinde oluşan panik ile adam manuel kolu bulamamış ki, camı kırmış ayrıca.
  • Mobil ve Mini sürümde bu konu içerisindeki birçok mesajda da görüleceği üzere karakter görüntüleme sorunu var bu arada. Başka konularda da var haberlerin yayınlandığı bölümlerde.

@ugur7seven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 1:9:39 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Windows sürümünde de var, çoğu mesaj okunamaz halde.

• El_domingo kullanıcısına yanıt

Bu yangın sanki pil kaynaklı değilmiş gibi görünüyor, aracın sol tarafı ve sağ orta sağlam duruyor. Yangın daha çok soket kısmından başlamış gibi.

• gun kullanıcısına yanıt

Binde 3 veya 5 ihtimalle sorun çıkabiliyor işte. Fakat şarj ederken mesela kabloyu dolamak da çok tehlikeli, bobin etkisi yapıp ısınıyormuş. Kablo serbest olmalıymış ki ısınmasın.

Bu arada hocam sitede büyük Ş veya büyük Ç yazamıyoruz ya. Epeydir var bu sorun

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz acaba?

• ugur7seven kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da bir elektrikli araç şarj sırasında alev aldı

• masterap M kullanıcısına yanıt

Sorunu arkadaşlarıma ilettim, geri bildiriminiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.