Şimdi Ara

İSTANBUL HUKUK GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar marmara hukuk kazandım çok yüksek bi beklentiyle istanbul hukuk bekliyodum marmarada güzel bi okul küçümsediğim için falan değil ama nerdeyse tek tercih yapacak kadar istanbul hukuk istiyodum. sıralamam 6475 acaba istanbul hukuk ikinci öğretime gecebilir miyim gecisin sartları nelerdir zor mudur? 1 yıl boyunca sadece istanbul hukuk için çalıştım hangi dersime hangi hoca giricek hepsini gecen yazdan beri arastırıyorum oraya giremeyince ömrüm boyunca içimde kalıcak bi yardım eder misiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçiş işlemleri saçma sapan bir durumda , kimi üniv.ler sınava girdiğin seninin puanından bşkasını kabul etmiyo, bazıları uçuk not ortalaması istiyo vsvs , açıkçası yapabileceğin en güzel şey ist. üniv gidip bu geçiş işlemlerinde hangi kriterlere bakıldığını öğrenmek olur. marmarada iyidir , sıralaman da güzel tebirk ediyorum seni , geçiş olmaz demiyorum ama senide çok sıkıntıya sokabilirler orasıda ayrı konu.
  • Bu kadar onemseyip nasil iö yazmadın helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Oloomleen

Bu kadar onemseyip nasil iö yazmadın helal

Aynen... madem tek tercih yapacak durumdaydın neden iö de yazmadın
  • Oloomleen O kullanıcısına yanıt
    Ya nasıl olsa 3 bin öndeyim diye marmaranın gelmesine ihtimal bile vermedim bide herkes dedi en yüksek 7 ile kapatır falan 3 bin artması çok ekstrem imkansız bi durum diye bende hiç düşünmedim yani ikinciye marmara yazdım nasılsa gelmez diye

• Fake Faker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Up

• Gelmeme olasiligini dusunsen iyiymis de neyse artik,yatay gecebilirsin insallah

• Ben de sizin gibiydim 11 bindeym istanbul iö gelir buyuk ihtimal derken marmara iö geldi. Siralamalar.o kdr yukselmis ki basta sevinemesem de simdi sukrediyorum. Her okulun kendine gore avantaj ve dezavantajlari var bunlari iyi arastirmani tavsiye ederim ayrica en iyi hukuk siralamasinda iu 4 marmara ise 5. Sirada hani daha dusuk bir hukuk.olsa anlarim da icimde kalmasin demeni marmara bence turkiyenin en iyi hukuklarindan biri. Yatay gecis zor olabilir ama tum bunlara ragmen ben yaparim illa.ki gececegim dersen de cok iyi bir ortalama yapman gerek. Hakkinda hayirlisi diyorum

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Hepimizin hakkında hayırlı olur inşallah. Ya olay marmaranın kötü olması değil zaten ömrüm boyunca içimde kalır diye korkuyorum o yüzden araştırdım geçiş şartlarını hem puan hemde ortalamaya bakıyorlar sanırım ama dezavantajı şu ki geçen yıl 440 puanla kapatan istanbul hukuka yatay gecisle 303 puanlı biri girmiş not ortalaması 4 diye çok saçma ve adaletsiz bir sisteme benziyor ankara hukuktan gecemeyenler olmuş puanları daha yüksek olduğu halde zaten bildiğim kadarıyla ankara ist marmara vs sınav soruları zor oluyor geçiş biraz imkansız gibi

• Oloomleen O kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama araştırdım da sıkıntılı biraz malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: guardiansofasgaard

Arkadaşlar marmara hukuk kazandım çok yüksek bi beklentiyle istanbul hukuk bekliyodum marmarada güzel bi okul küçümsediğim için falan değil ama nerdeyse tek tercih yapacak kadar istanbul hukuk istiyodum. sıralamam 6475 acaba istanbul hukuk ikinci öğretime gecebilir miyim gecisin sartları nelerdir zor mudur? 1 yıl boyunca sadece istanbul hukuk için çalıştım hangi dersime hangi hoca giricek hepsini gecen yazdan beri arastırıyorum oraya giremeyince ömrüm boyunca içimde kalıcak bi yardım eder misiniz lütfen

Lys puanın tuttuğu için merkezi yerleştirme puanıyla rahatlıkla yatay geçiş yapabilirsin.Sadece puanının tutması yeterli. Not ortalaması falan gerekli değil. İlk önce Marmaraya kayıt ol sonra İstanbul İÖ'ye başvuru tarihleri içerisinde gerekli belgelerle
    başvuru yap. That's it. İki tür yatay geçiş var. Not ortalaması ile ve lys puanı ile. Sen lys puanı olan ile geçeceksin. Tek şart Lys puanı tutması. O yüzden geçememe olasılığın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 26 Temmuz 2015; 21:15:54 >

• Ya bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum ama gecen yıla ait verilere baktım şöyle bi tablo varhttp://hukuk.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/08/S36C-114081517230.pdf burda sanki hem not ortalamasını hemde puanı tek bir puan türüne toplayıp aday katsayısı gibi bi şey oluşturmuşlar bende ordan yola çıkarak böyle bi yorum yaptım ama dediğiniz gibiyse çook sevindim teşekkür ederim emin misiniz acaba böyle olduğundan

• quote:

Ya bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum ama gecen yıla ait verilere baktım şöyle bi tablo varhttp://hukuk.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/08/S36C-114081517230.pdf burda sanki hem not ortalamasını hemde puanı tek bir puan türüne toplayıp aday katsayısı gibi bi şey oluşturmuşlar bende ordan yola çıkarak böyle bi yorum yaptım ama dediğiniz gibiyse çook sevindim teşekkür ederim emin misiniz acaba böyle olduğundan

Bu ortalamayla yatay geçiş. Merkezi yerleştirmeye bakacaksınız siz. Puan tutuyorsa geçersiniz. Ben Yalova Hukuk 3.sınıfım. Bizim sınıfta lys puanıyla yatay geçiş yapıp gelen bir sürü arkadaş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Ya bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum ama gecen yıla ait verilere baktım şöyle bi tablo varhttp://hukuk.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/08/S36C-114081517230.pdf burda sanki hem not ortalamasını hemde puanı tek bir puan türüne toplayıp aday katsayısı gibi bi şey oluşturmuşlar bende ordan yola çıkarak böyle bi yorum yaptım ama dediğiniz gibiyse çook sevindim teşekkür ederim emin misiniz acaba böyle olduğundan

Bu ortalamayla yatay geçiş. Merkezi yerleştirmeye bakacaksınız siz. Puan tutuyorsa geçersiniz. Ben Yalova Hukuk 3.sınıfım. Bizim sınıfta lys puanıyla yatay geçiş yapıp gelen bir sürü arkadaş var.

kayıttan sonra kaçıncı sınıftan başlıyor mesela kaydı dondursa 1.sınıftan mı başlıyor alttan ders mi alıyor

• Gerçekten çok teşekkür ederim

• yanıyom Y kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunum. İlk 2 sene daha memnundum ama 3.sınıf bayağı bir zor. Üstten ders alınıyor ama şartlar tam olarak ne bilmiyorum. Bizim sınıftan bir abi bu dönem 5 ders aldı üstten. Yaz okulunda her ders açılmıyor ama başka okuldan kredi falan tutuyorsa yaz okulunda ders alınıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.