Şimdi Ara

İstanbul hukuk vs Boğaziçi Mıs (ss’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi daha iyi gençler hangisi yazmalıyım?sıralamam bu
    İstanbul hukuk vs Boğaziçi Mıs (ss’li)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam netleri de yazar mısın rica etsem?
  • yhk18 kullanıcısına yanıt
    74 tyt 68 ayt küsüratlar hariç

• İühf Tutarsa iühf tutmazsa boun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic101 kullanıcısına yanıt
    Neden kanki

• İühf sıralaması sınırda inşallah gelir. Bendr bu ikisi arasında kaldım ve hukuk seçtim. Beyaz yakalı olup plazalarda ömrümü tüketmek istemiyorum çünkü.

• Logic101 kullanıcısına yanıt
    Hukukta da bürolarda çürüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her meslekte çalıştığın yerde çürüyosun ona bakarsan, hangisine daha yatkın ve istekliysen tabii ki o...
  • tiberius44 kullanıcısına yanıt
    İkisi de güzel bölümler ama mıs hakkında bilgim az onu araştırıyorum şu sıralar

• Forumda konusu vardı aradığın tüm bilgileri orada bulabilirsin...
  • 3882 ile aynı kararsızlıktayım

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Nereyi yazsam diğerinin hatırı kalacan gibi hissediyorum

• Bogazici

• meraklıkuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Sebebiyle yazarsan daha iyi olur kuzucuk

• w1seee W kullanıcısına yanıt
    :d piyasa kalabalık avukatlık olayı artık zor diyorlar bogazici daha iyi bnce daha rahat is bulunur

• Uzun soluklu akademik okuma yapabilirim diyorsan araştırmacı ve çalışkan biriyim diyorsan okurken ve iş hayatında fedakârlıklar yapabilirim diyorsan ve bunları yapmanı sağlayacak bir motivasyonun,idealin varsa hukuk yaz.Çünkü seni diğer ea bölümlerine göre daha fazla yoracak bir bölümü okuyacaksan bir motivasyonun olması lazım.Ben olsam daha rahat bir eğitim hayatım olması açısından ve kendime daha çok vakit ayıracağımı düşündüğümden ybs seçerdim.

• Fakirumudunekmeği F kullanıcısına yanıt
    Ybs Boğaziçi olduğu için rahat geçeceğini sanmıyorum kanki tek endişem ybs den sonra iş sıkıntısı var mı onu merak ediyorum

• Hukukta çok mezun var ama AÜHF,İÜHF gibi yerlerde okunduğunda nasıl kaliteli hukukçular yetişiyor herkes bilir.İşsiz bir avukat olarak gezeceğim diyebileceğin son yerlerdir buralar.O yönden korkun olmasın.Ha ben olsam yine ybs yazardım ama tamamen ilgiye göre değişir bu.Ben hukuk okuyacak adam değilim hayallerim yeteneklerim o yönde sadece(dil vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimCarryMe -- 27 Temmuz 2019; 16:11:33 >
  • hukuk ve ybs biraz alakasız bölümler hocam, ancak iş bulma konusunda ikisinin de eşit seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ybs okuduğunuzda bir işletme/iktisat/endüstri müh/ceng/yazılım mühendisi kadar bir alana hakim olamıyorsunuz ne yazık ki. aynı şekilde hukuk için de çok mezun var ama iühf ülkenin en köklü hukuk fakültelerinden. boun de çok iyidir ancak önce hukuk okumak istiyor musunuz/okuyabilir misiniz, yurt dışı istiyor musunuz, yabancı dil mevzusu vs bunlara bakarak karar vermenizi öneririm. bir de 3.bir alternatif bölümünüz de olsun bu tercih işleri belli olmaz altını doldurun listenizin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.