Şimdi Ara

İstanbul - Kaş Yol/Rota Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir iki ay sonra tatil için İstanbul' dan Kaş'a gidicem. Daha önce gittiğim bir yer değil.

Öncelikle sizden detaylı bir rota rica edicem. Ayrıca feribot ile Mudanya' ya gitmek, yeni köprüyü kullanmak veya körfezi dolaşmak gibi seçeneklerin hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum.

Merak ettiğim bir başka konu da yolların durumu. İstanbul - Kaş arası yollar nasıl? Bölünmemiş yol var mı? Uçurum kenarı dağ yolları var mı? [ o yollar beni korkutuyor azcık :) ]

Özellikle daha önce bu rotayı kullanmış arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• mathiew M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Bayramda Kaş seyahati yaptım. Güzergah olarak körfezi geçip bilecik-kütahya-afyon-burdur-kaş istikametinde devam ettim. Burdur'a kadar yollar rahat, daha sonrasında virajlı dağ yolları başlıyor. Gece yola çıktığım için bu kısmı gündüz geçtim, karanlıkta zorlanabilirsiniz aydınlatma bulunmuyor.

Şimdiden iyi tatiller dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim.

Google Maps' te verilen bursa-balıkesir-akhisar-salihli-denizli-kaş yolu uygun mudur yoksa dediğin gibi izmir-muğla' ya uğrayayım mı? arada yaklaşık 100 km fark ediyor çünkü.
    Denizli yolunu kullanmadığım için bir bilgim yok hocam. Ama izmir muğla giderseniz yol uzuyor. Dönüşte fethiye-muğla-aydın-izmir istikametinde gelmiştim. Aynı virajlı yollar burda da mevcut. Bence en uygun rota bilecik-afyon-burdur-kaş şeklinde.

• Bence de en uygun rota ...afyon-burdur-kaş şeklinde ancak madem burdur' dan sonra mıcırlı-virajlı dağ yolları var, o zaman o yoldan gidemem ben :))
  • Istanbul dan çık asfalt yoldan kaş'a kadar devam et uçurum yollar var.Uçurumdan atlama sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dag yollari derken ucurum falan degil bunlar, duzgun yollar. Bozuyuk afyon burdur uzerinden gittim bayram sikinti yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya-Kaş yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mıcırlı değil asfalt yollar hocam gayet düzgün. Sakin sakin gidersiniz hiç sıkıntı olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunesh13

Denizli yolunu kullanmadığım için bir bilgim yok hocam. Ama izmir muğla giderseniz yol uzuyor. Dönüşte fethiye-muğla-aydın-izmir istikametinde gelmiştim. Aynı virajlı yollar burda da mevcut. Bence en uygun rota bilecik-afyon-burdur-kaş şeklinde.

korkuteli elmalı tarafındanmı gittiniz acaba
  • mustafa.cekic6 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam karamanlı-çavdır tarafından kalkan'a devam ettim.

• Örnek vermek gerekirse;

şu tarz yollar beni biraz ürkütüyor. Asfalt olsa dahi :)

http://desicolours.com/wp-content/uploads/2008/07/dangerous%20roads01.jpg

İstanbul' dan Kaş' a böyle yollardan geçmeden gitmenin bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathiew

Örnek vermek gerekirse;

şu tarz yollar beni biraz ürkütüyor. Asfalt olsa dahi :)

http://desicolours.com/wp-content/uploads/2008/07/dangerous%20roads01.jpg

İstanbul' dan Kaş' a böyle yollardan geçmeden gitmenin bir yolu var mıdır?

EVET ELMALIDAN SONRA ÖYLE YOLLAR CIKIYOR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.