Şimdi Ara

Istanbul - Kuşadası arabayla seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haziran sonuna doğru annem ile arabayla seyahat etmeyi planlıyoruz bunun için 1500 tl bır bütçe ayırdık.rotayi tam olarak bilmiyorum ama Kuşadası'nda 6 yıl üst üste tatile gittiğim için ezberledim sayılır.istanbul Tekirdağ Çanakkale izmir aydın Kuşadası gidilecek yön bu şekilde.izmitten gitmek istemiyorum geze geze gitmek istiyoruz.bana seyri güzel canımız sıkılmadan gidebileceğimiz gizli koylar akarsu v.b yemek yerleri mutlaka gidilecek yerleri yazabilirmisiniz.

Teşekkürler.

Dn (aracı tek ben kullanacağım ) radar vs noktaları dikkat etmem gereken hususlarda da uyarırsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk tavsiyem Gelibolu dan karşıya geç, öbür türlü Çanakkale merkezde deli olursun.. Gelibolu da acele etme önce aracını arabalı vapurun orada bir yere park et, sonra 100mt. ilerdeki Atatürk caddesine git, orda Üstün yada Zafer Çiftlike gir, bir porsiyon peynir helvası ye (üstü kızartılmış olandan değil sap sarı taze olandan)... Büyük ihtimal bana dua edersin En fazla 1 arabalı vapur kaçırırsın ama daha önce yemediğin lezzette bir peynir helvası tatmış olursun. Bir sonraki durağın Asos olmalı orayı görmeden geçme derim, ayran ve gözleme ve muhteşem o eski evleri gördükden sonra ayvalıkda şeytan tepesini şiddetle tavsiye ederim, Muhteşem ötesi bir manzara seni büyüleyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.