Bildirim
İstanbulda araç koltuk kaplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_111/key_/tm.htm
ArtCAR bu işin piri .
Çok ilgililer aynı zamanda paylaştığım başlıktan bilgi alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_111/key_/tm.htm
ArtCAR bu işin piri .
Çok ilgililer aynı zamanda paylaştığım başlıktan bilgi alabilirsiniz.
+1 -
teşekkür ederim. -
ARTCAR yapar -
Altinuc derim gecen arkadas passat cc yi yaptirdi. Orjinali gibi yapmis adalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artcar a hakkımı helal etmıyorum arabanın tavan döşemesini kapladılar burusuk içinde özensiz bir sekılde kötü görünüm oldu .. koltukda iyi olabilirler ama tavan sakın yaptırmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmety
artcar a hakkımı helal etmıyorum arabanın tavan döşemesini kapladılar burusuk içinde özensiz bir sekılde kötü görünüm oldu .. koltukda iyi olabilirler ama tavan sakın yaptırmayın
Durumu yapan yere bildirdiniz mi? -
kendileri gördü ses etmedi ve yapılan yer bir daha sökülmesi zor dedi baska bir döşemeci sıfır sadece tavan olarak 1000 tl benden aldıkları 300 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmety
kendileri gördü ses etmedi ve yapılan yer bir daha sökülmesi zor dedi baska bir döşemeci sıfır sadece tavan olarak 1000 tl benden aldıkları 300 tl
O zaman ayıp etmişler...
"Zor mor" hata varsa eğer, söküp tekrar yapmaları gerekirdi... -
orjinal kumasın kalın oldugunu söylediler kıvrımlar burusuk duruyor keske ince yapsaydılarda iyi olsaydı malasef suan cok kötü duruyor ve cıkma arıyorum cıkmasıda yok ya sıfır alıcaksın yada böle binmeye devam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X