Şimdi Ara

İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS 5-31 AĞUSTOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • 5-31 Ağustos 2021 tarihlerinde BonusFlaş’tan Garanti BBVA banka veya kredi kartlarıyla yapılacak 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemelerine 5 TL, toplam 50 TL bonus verilecektir.
    • BonusFlaş’tan İstanbulkart yüklemesi yapmak için Ödemeler menüsü altından İstanbulkart Yükleme seçeneğine tıklayarak İstanbulkart’ınızı kaydedebilir ve kolayca kartınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.
    • İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan bonus kazanamayacaklardır.
    • Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, şahıs şirketi sahiplerine ait Bonus ticari kartlar ve Bonus sanal kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    • İlgili işleminiz Kampanya Takip alanına, işlem tarihinizden bir gün sonrasında yansıyabilir.
    • Kampanyaya yalnızca 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır.
    • Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak her bir işleminden 5 TL, toplam 50 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan bonusların kullanımı 3-30 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki geçerlidir.
    • Garanti BBVA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanır ifadesi önemli

• kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Acaba başka kartlarlamı demek istiyor

• Ben iki defa farklı aylarda kazandım. Bu ayda katılacağım.

• ben fastpayden yükleme yapmıştım, puan yüklenmedi. bonusflaş içinden yükleme şartı mı var?

• 3 defa kazandım. Kampanya kısmında ilerleme olmuyor ona rağmen erken bile yattı bu ay.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanyasever kullanıcısına yanıt

3 aydır her ay ben de kazandım, sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

3 aydır her ay ben de kazandım, sıkıntı yok

Bu bilgi için teşekkürler bu ay ben de yapayım öyleyse...

• Ben; Halk Ekmek büfesi işleten abiden yapıyorum İstanbul Kart yüklemesini...

Adam sıcakta soğukta sabahın köründe büfeyi açıp ekmek parası peşinde koşuyor, bankalar da her işin içindeler, bir zahmet bu işi kovalamasınlar hiç olmazsa...

Haa bu arada bu mesajım ne konu açan arkadaşa,ne de bankadan yükleme yapana,sadece kendi görüşümü belirttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 6 Ağustos 2021; 16:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

ben fastpayden yükleme yapmıştım, puan yüklenmedi. bonusflaş içinden yükleme şartı mı var?

Var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.