Bildirim
İŞTE, İNSANLIĞIN ÖLDÜĞÜ AN ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HEM DE BAĞDAT CADDESİ'NDE..!!Patlamadan sadece bir kaç dakika önce. İçerde müşteriler var. Sayıları az değil. Ve ilk patlama. Kimi kapıdan kimi pencereden kaçmaya çalışıyor. Bu sırada yaralananlar olabilir ama hayati tehlikesil olan kimse yok gibi. Onlardan biri de yerde yatan yaşlı adam. Aslında yerde ondan başka da kimse yok. Çevresini şaşkınlıkla izliyor o da.. Alevler büyük bir tazyikle işyerini kavurmaya başlıyor. Yaşlı adam hala yerde. Ama artık ondan başka kimse yok restoranda. Tam o sırada bir kişi giriyor içeriye. Ama yaşlı adama bakmıyor bile. Adamın yakınındaki masada bulunan çantası alıyor ve çıkıyor. Kısa süre sonra da artık alev ve dumandan başka bir şey görünmüyor kamerada. Yaşlı adamı da o alevler yutuyor. (Ümit TÜRK-Cengiz ÇOBAN/DH
edit: çok kötü ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaraJımdakiEjder -- 4 Şubat 2011; 2:19:53 >
-
Bu videoyu izledim.
Bence insanlığın felan öldüğü yok.Çantayı alan adam yerde yatanı görmuyor suratını kapadığı için.Bir ikincisi zaten 10 saniyede ortalık kapkaranlık oluyor.
Hangi babayiğit böyle birşeye cesaret edebilir ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 4 Şubat 2011; 2:19:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zerzavatçı
Bu videoyu izledim.
Bence insanlığın felan öldüğü yok.Çantayı alan adam yerde yatanı görmuyor suratını kapadığı için.Bir ikincisi zaten 10 saniyede ortalık kapkaranlık oluyor.
en azından yaşlı adama çarpıp yere deviren cesaret edebilirdi -
orda o adamı gördükten sonra dışarı çıkamazdım. uyumak için gözümü kapattığımda o adamın gözümün önüne gelmesindense, koltuk altlarından kavrayıp sürükleyerek çıkartırdım dışarı. -
İnsanlık yeni ölmedi ki -
Türkiyede insanlık ölmüş -
Suç çantayı almaya gelen adamda değil, görmedi büyük ihtimal. Yere düşüren garsonda asıl hata. Herkesin gözü öyle korkmuş ki artık patlama-terör muhabbetinden kimse arkasına bile bakmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: zerzavatçı
Bu videoyu izledim.
Yemin ederim o vicdan azabıyla yaşamaktansa o amcayı kurtarmayı yeğlerim. -
insanlar genelde sadece kendini düşünür
belki orda yine patlama olur diye acilen kaçmayı düşünmüş olabilir ama çantasını alması bunun tersini gösterir
ayrıca orda adam büyük ihtimal ağrıdan inleme,yardım isteme yani sesi duyulabilir,kaçan kişi belli neden onu bulmuyorlar en azından onu deşifre edip arkadaşları öğrenmiş olur -
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
orda o adamı gördükten sonra dışarı çıkamazdım. uyumak için gözümü kapattığımda o adamın gözümün önüne gelmesindense, koltuk altlarından kavrayıp sürükleyerek çıkartırdım dışarı.
Sırf senin için rahat olsun diye yani. Adam ölsün ölmesin umurunda değil sırf kendin için yani... -
Yok bizi biz yapan şeyler artık yok bu video beni emin etti şimdi o çantanın içindeki kartlar paralar o adamın hayatından dahamı önemli .Alsın soksun o çantayı şimdi bu adamı deşifre etseler bari.
Salak garsona dicek bişey yok zaten adamı çekip düşürmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 4 Şubat 2011; 2:40:22 > -
Şu yöndende bakılabilir, tabiki gören kişinin yardım etmesi gerekiyor ama, kişinin yere düşmesi, adamın onu görmemesi, birde bacağının protez olması.
Ecel geldi cihane,baş ağrısı bahane.
quote:
Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Allah yolunda ölmek bir şehadettir. Lohusa iken ölmek bir şehadettir. Yanarak ölmek bir şehadettir. Suda boğularak ölmek bir şehadettir. Veremden ölmek bir şehadettir. Karın hastalığıdan ölmek bir şehadettir.”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Şubat 2011; 2:53:37 > -
Belki dalgınlıkla görmemiş olabilir arkadaşlar :S -
kardeş yeni mi anladın insanlığın öldüğünü; bir adam kadını sokak ortasında döverken ayırmayan, birbiri ile kayvagaya girişenleri, bıçak çekenleri ayıramayan, sokak ortasında adamın birini bıçaklayıp yürüyerek kaçtığını görenlerin sadece izlediği bir dünyadasın. bu işler tek başına da yapılamıyor tabi herkesin aynı düşüncede olması lazım... -
Herkez kendini düşünüyor,normaldir sokakta kavga bile olunca yada sokak üzerinde birisi öldürülünce tırsıp kaçan dolu.
Gözünü bile çevirmiyorlar n'luyor diyer korkaklıklarından. -
can tatlı -
quote:
Orijinalden alıntı: GODIVA
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/13433/0/1/iste-insanligin-oldugu-an.aspx
Şuan da şoklardayım.Gerçek mi lan bu nasıl yapılır böyle bi şerefsizlik yuh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X