Şimdi Ara

İSYANIM VAR---motoATRIX--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motorola ATRIX'i alıp inceleme imkanımız yok, sadece sanal magazalarda.

Buda yetmezmiş gibi Yüzlerce FORUM'da Binlerce KONU okudum, yahu bu kadar mı olur bütün YORUMLAR kutup noktalarda, 500 kişi yerden yere vurmuş, 500 kişi göklere çıkarmış. Orta seviye bir yorum yazan yok. Nasıl bir çelişki bu???????????????????????

AHMET: Batarya müthiş, 1.5 gün gidiyor, wifi+oyun+3g sürekli kullanmama ragmen
    MEHMET: Güya 1930MA bataryamış, ne şaçma 8 saat zor dayanıyor. 3g kapalı ve Parlaklık kısık halde.

AHMET: Ekran müthiş, parmaklarım suda kayar gibi, hassas ve akıcı, takılma yok.
    MEHMET: Arayüz çok kötü, lag var, ekran kilidi açarken bazen parmagı algılamıyor.

AHMET: Telefon müthiş, HD+3D oyunları kasılmadan oynuyorum harika bir duygu,
    MEHMET: HD+3D oyun oynarken ilk başta sıkıntı yok, fakat 5-10 dakika sonra AŞIRI ISINMA oluyor, sonrasında ekran algılamaz oluyor.

AHMET: Boş batarya 2,5 saate %100 olarak şarj oluyor.
    MEHMET: USB üzerinden şarj edilemiyor, ille priz lazım kiiiiii bazen oda çalışmıyor, bataryayı çıkarıp 10 dakka bekledikten sonra düzelip şarj işlemini başlatıyor.

AHMET: Tamam telefon biraz ısınıyor ama bu çok normal her telefon biraz ısınır.
    MEHMET: Yuh artık hadi HD+3D oyunda ısınıyor anladıkda, nette gezinirken bile 80' bulup bazen telefon rest atıyor.

AHMET: İsmi lazım degil motorola için özel bir forum sitesi var, herşey bulunuyor.
    MEHMET: Bilader motorolanın özel forum sitesine bir girdim ATRIX ciler herkes hard brick olmuş başka muhabbet yok.

AHMET: ROOT+ROM işlemi çok kolaymış cihazın.
    MEHMET: Atrix'in hardbrick kurtuluşu yokmuş, 2011den beri çözüm bulunamıyormuş, Soft brick cihazları bile kurtarırken bin türlü derdi varmış.

AHMET: HD videolarım için class 10 16gb sdhc kart alıcam, çok iyi perfonmas vermiş.
    MEHMET: Class10 SdHc kart alıp taktım telefon 1 günde 30 kere rest attı, kartı çıkardım normale döndü.

AHMET: Ekran kalitesi süperrrrrr. qHD 4'' hakkını vermiş.
    MEHMET: Ekran bu donanıma göre çok kötü, dikkatli bakınca piksellenme ve ghostingi fark edebilirsiniz.

AHMET: Kesinlikle bu cihazı alıcam, ahada aldım.
    MEHMET: Aklı olan bu cihazdan uzak dursun.

Vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs.......... AHMET MEHMET

Bu AHMET'le MEHMET'in yüzünden kırk kere ATRIX'i alışveriş sepetine koyup sonra iptal ettim. Dediğim gibi YORUMLAR iki zıt KUTUPLARDA, ekvator sıfır...

İçimi döktüm rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsuvaayayra -- 25 Mayıs 2012; 6:30:50 >

• hiç rest atmadı 3 aydır kullanıyorum
  • bende atrix kullanıyorum almadan önce bende böyle çok ikilemde kalmıştım ama yinede aldım. şimdi gayet memnunum telefonumdan. şarjı çok kullanmazsam wifi açıkken rahat 2 gün gidiyor. 3g ile viberle uzun uzun konuşursam 1 gün gidiyor. Telefonda bazı laglar var doğru ama ayda 1 denk geliyosun o laglara ben sorun etmiyorum. Telefonun ısındığı doğru ama daha hiç çok ısınpta kapanmadı hd+3d oyunlar oynamama rağmen. Kararı kendin vereceksin ama yok ben az özellikli ve sorunsuz bi telefon alayım diyosan eğer iphone 4s al ve sakın jailbreak yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsuvaayayra

YEMİNLE İSYAN ETTİM EN SONUNDA

Buda yetmezmiş gibi Yüzlerce FORUM'da Binlerce KONU okudum, yahu bu kadar mı olur bütün YORUMLAR kutup noktalarda, 500 kişi yerden yere vurmuş, 500 kişi göklere çıkarmış. Orta seviye bir yorum yazan yok. Nasıl bir çelişki bu???????????????????????

MEHMET: Güya 1930MA bataryamış, ne şaçma 8 saat zor dayanıyor. 3g kapalı ve Parlaklık kısık halde.

MEHMET: Arayüz çok kötü, lag var, ekran kilidi açarken bazen parmagı algılamıyor.

MEHMET: HD+3D oyun oynarken ilk başta sıkıntı yok, fakat 5-10 dakika sonra AŞIRI ISINMA oluyor, sonrasında ekran algılamaz oluyor.

MEHMET: USB üzerinden şarj edilemiyor, ille priz lazım kiiiiii bazen oda çalışmıyor, bataryayı çıkarıp 10 dakka bekledikten sonra düzelip şarj işlemini başlatıyor.

MEHMET: Yuh artık hadi HD+3D oyunda ısınıyor anladıkda, nette gezinirken bile 80' bulup bazen telefon rest atıyor.

AHMET: İsmi lazım degil motorola için özel bir forum sitesi var, herşey bulunuyor.
    MEHMET: Bilader motorolanın özel forum sitesine bir girdim ATRIX ciler herkes hard brick olmuş başka muhabbet yok.

MEHMET: Atrix'in hardbrick kurtuluşu yokmuş, 2011den beri çözüm bulunamıyormuş, Soft brick cihazları bile kurtarırken bin türlü derdi varmış.

AHMET: HD videolarım için class 10 16gb sdhc kart alıcam, çok iyi perfonmas vermiş.
    MEHMET: Class10 SdHc kart alıp taktım telefon 1 günde 30 kere rest attı, kartı çıkardım normale döndü.

MEHMET: Ekran bu donanıma göre çok kötü, dikkatli bakınca piksellenme ve ghostingi fark edebilirsiniz.

Bu AHMET'le MEHMET'in yüzünden kırk kere ATRIX'i alışveriş sepetine koyup sonra iptal ettim. Dediğim gibi YORUMLAR iki zıt KUTUPLARDA, ekvator sıfır...

İçimi döktüm rahatladım

Yukarıdaki mehmet bölmündeki yazıların çoğu klasik sorunlu alet kullananların yazdığı şeyler.

Mesela;
    Bu alette iki şey olmuş olabilir. Pil kalibrasyonunda sorun olabilir yada arka planda sorunlu çalışan sorunlu bir uygulama olabilir.

Bunu nedeni de büyük ihtimal arka planda çalışa sorunlu bir program. Aletin dokunmatik konusunda hiçbir sorunu yok.
    Eski telefonlarımdan alt kalır yanı yok. Ayrıca play store'da bir sürü arayüz programı var, arayüz beğenilmezse kullanılabilir.

Bu tipik sorunlu bir alet örneği, ekranın kullanılamayacak kadar ısınması elbette normal bir sorun değil ve herkesin başına gelmiyor.

Alet bilgisayardaki usb üzerinden şarj oluyor elbette. Bu arkadaşın pilinde sorun var galiba.

Hard brick cihazları kurtarmak zaten zor iştir, soft brick içinse rsd lite programıyla stok romu geri atabiliyorsunuz. Root etmek çok kolay, basit bir root programıyla 2 dakikada root edebiliyorsunuz.

Telefonu aldığımdan beri class 10 hafıza micro sd katıyla kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Bu sorun büyük ihtimal kartı telefon üzerinden fortmatlayınca düzelir.

Ekran konusunda biraz da olsun haklılar, çok iyi bir ekran değil. Ancak berbat bir ekran da değil.
    Çok dibine girersiniz pikselleri görebiliyorsunuz ancak ghosting hiç başıma gelmedi.
    Önceki telefon galaxy s'ti benim, galaxy s'in parlaklığı ve renkleri buna göre çok daha iyiydi.

Yukarıda yazdığınız sorunların çoğu temiz bir formatla çözülebilecek şeyler.

• aldım çok memnunum hatta 16 sene önce önce aldığın playstation 1 den sonra en sevdiğim elektronik cihazım oldu. ama elektronik şans işi her alan hiç sorun yaşamayacak diye bir şey yok öncelikle bunun dünya malı olduğunu hatırlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 25 Mayıs 2012; 14:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

YEMİNLE İSYAN ETTİM EN SONUNDA

İçimi döktüm rahatladım

Yukarıdaki mehmet bölmündeki yazıların çoğu klasik sorunlu alet kullananların yazdığı şeyler.

Mesela;
    Bu alette iki şey olmuş olabilir. Pil kalibrasyonunda sorun olabilir yada arka planda sorunlu çalışan sorunlu bir uygulama olabilir.

Bunu nedeni de büyük ihtimal arka planda çalışa sorunlu bir program. Aletin dokunmatik konusunda hiçbir sorunu yok.
    Eski telefonlarımdan alt kalır yanı yok. Ayrıca play store'da bir sürü arayüz programı var, arayüz beğenilmezse kullanılabilir.

Bu tipik sorunlu bir alet örneği, ekranın kullanılamayacak kadar ısınması elbette normal bir sorun değil ve herkesin başına gelmiyor.

Alet bilgisayardaki usb üzerinden şarj oluyor elbette. Bu arkadaşın pilinde sorun var galiba.

Hard brick cihazları kurtarmak zaten zor iştir, soft brick içinse rsd lite programıyla stok romu geri atabiliyorsunuz. Root etmek çok kolay, basit bir root programıyla 2 dakikada root edebiliyorsunuz.

Telefonu aldığımdan beri class 10 hafıza micro sd katıyla kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Bu sorun büyük ihtimal kartı telefon üzerinden fortmatlayınca düzelir.

Ekran konusunda biraz da olsun haklılar, çok iyi bir ekran değil. Ancak berbat bir ekran da değil.
    Çok dibine girersiniz pikselleri görebiliyorsunuz ancak ghosting hiç başıma gelmedi.
    Önceki telefon galaxy s'ti benim, galaxy s'in parlaklığı ve renkleri buna göre çok daha iyiydi.

Yukarıda yazdığınız sorunların çoğu temiz bir formatla çözülebilecek şeyler.

Nihayet bir YÜZBAŞI kendine yakışır bir bilgi verdi, çok teşekkür ederim cevap için gayet açıklayıcı ve soru işaretlerini silen bir yazı olmuş. Catastrop yüzbaşım tekrar sağolun...

• Mehmet'e inanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Mehmet'e inanma

Sakın bana adım AHMET deme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Mehmet'e inanma

Sakın bana adım AHMET deme

Merak etme ikiside değil

• kardeş fazla kurcalamadan al gitsin, insan bi şeyin üstüne çok düşünce elbet bir yerinde sorun çıkıyor
  • Nebiliyim usta 10 saniye olsun görsem kararımı çoktan verirdim ama yok işte, piyasada olmayınca görsel olarak bakamıyorsun. Değerli arkadaşlarımızın yorumlarıyla birçok şeyi kafamdan attım tek bir noktada tıkandım;

ÇOK YAKINDAN BAKIP DİKKAT EDİLİNCE FARK EDİLEN PİKSELLENME OLAYINI MERAK EDİYORUM, AAH ONUDA KAFAMDAN ATSAM YEMİNLE YARIN ALICAM TELEFONU, 5800XM KULLANIYORUM AYRICA EŞİMDEDE GALAXY W var. BUNLARLA KIYASLAM AİMKANI OLAN OLDUMU LÜTFEN YARDIMCI OLUN. BU YAKINDAN BAKILINCA FARK EDİLEN PİKSELLENME NASIL BİŞİ ÖRNEKLERSENİZ BEN ANALİZ EDEBİLİRİM KAFAMDA.

LÜTFEN YARDIM
  • quote:

Nebiliyim usta 10 saniye olsun görsem kararımı çoktan verirdim ama yok işte, piyasada olmayınca görsel olarak bakamıyorsun. Değerli arkadaşlarımızın yorumlarıyla birçok şeyi kafamdan attım tek bir noktada tıkandım;

ÇOK YAKINDAN BAKIP DİKKAT EDİLİNCE FARK EDİLEN PİKSELLENME OLAYINI MERAK EDİYORUM, AAH ONUDA KAFAMDAN ATSAM YEMİNLE YARIN ALICAM TELEFONU, 5800XM KULLANIYORUM AYRICA EŞİMDEDE GALAXY W var. BUNLARLA KIYASLAM AİMKANI OLAN OLDUMU LÜTFEN YARDIMCI OLUN. BU YAKINDAN BAKILINCA FARK EDİLEN PİKSELLENME NASIL BİŞİ ÖRNEKLERSENİZ BEN ANALİZ EDEBİLİRİM KAFAMDA.

LÜTFEN YARDIM

Hocam istanbul kartaldayim. Yakinlarda ikamet ediyosaniz gelin hem bi cayimi icin hem detaylica inceleyin telefona ona gore karar verin. Iciniz rahat olsun verdiginiz parayi hak edicek bi alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omrfrktrk

quote:

Nebiliyim usta 10 saniye olsun görsem kararımı çoktan verirdim ama yok işte, piyasada olmayınca görsel olarak bakamıyorsun. Değerli arkadaşlarımızın yorumlarıyla birçok şeyi kafamdan attım tek bir noktada tıkandım;

LÜTFEN YARDIM

Hocam istanbul kartaldayim. Yakinlarda ikamet ediyosaniz gelin hem bi cayimi icin hem detaylica inceleyin telefona ona gore karar verin. Iciniz rahat olsun verdiginiz parayi hak edicek bi alet.

İlginiz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim, bu hafta sonu bir terslik çıkmazsa neden olmasın arkadaşım, bu sayede kafamdan atmış olurum bu telefon işini

• al gitsin aga ne uğraşıyon ya :D
  • Motorola'nın adı yetiyor panpa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu başlığı bir incelemeni tavsiye ederim fotoğraflar ile galaxy w ile ekran kıyaslaması var. İncelemeyi yapan arkadaşa da kişisel görüşünü sorabilirsin atrix vs galaxy w
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

Şu başlığı bir incelemeni tavsiye ederim fotoğraflar ile galaxy w ile ekran kıyaslaması var. İncelemeyi yapan arkadaşa da kişisel görüşünü sorabilirsin atrix vs galaxy w

Arkadaşım çokçokçokkk teşekkkürler , tam olarak 1 aydır aradığım konuyu bulup vermişsin, çok sağol.
  • quote:

quote:

Şu başlığı bir incelemeni tavsiye ederim fotoğraflar ile galaxy w ile ekran kıyaslaması var. İncelemeyi yapan arkadaşa da kişisel görüşünü sorabilirsin atrix vs galaxy w

Arkadaşım çokçokçokkk teşekkkürler , tam olarak 1 aydır aradığım konuyu bulup vermişsin, çok sağol.

Rica ederim ne demek, eğer atrix alırsanız kendi sorularınıza cevaplarınızı bekleriz. Atrix Ahmet telefonu mu, Mehmet telefonumuymuş

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim ne demek, eğer atrix alırsanız kendi sorularınıza cevaplarınızı bekleriz. Atrix Ahmet telefonu mu, Mehmet telefonumuymuş

Emin olabilirsin arkadaşım, ATRIX'i almaya karar veripte elime ulaştığı gün başlığı çakıcam foruma, benim beynimi yiyen bütün problemleri detaylı anlatım ve görsellerle süsleyerek sizlere sunucam.

• Atrix kullanıcısı olarak söylüyorum. Pro kullanıcıyım telefonun heryerini incık cıncık ettim. Unlock ettim.Bi sürü rom kernel v.s yüklemiş biri olarak.

-Pil süresi gayet iyi.Orjinal romda başlangıçta az gider.(En az 1 gün) 1 hafta sonra pil ancak tam kapasite oluyor.Cm 7.2 kullanıyorum pil tam şarzda tam kalibre edildiğinde normal kullanımda telefon amaçlı kullanırsanız 1 hafta gider şarz.Arasıra internete girer oyun oynarsanız(Ortalama 1 saat günde) 2 gün rahat gider.
    Çok yoğun kullanımda 5 saat internet +oyun 1 günde biter.Elinize alır sürekli oyun oynarsanız.(Şöyle sistemi kullanan bir oyun) 6 saatte fln şarzı bitiyor.
    -Ekran dokunmatiği ortalama.Orjinal romla 2 parmak algılar maksimum.Custom rom ve kernel yüklerseniz 5 parmak algılar dokunmatik daha iyileşir.Orjinal romda motoblur arayüzünden dolayı ara sıra lag var doğrudur. Custom romda yağ gibi akar lagsız ve dokunmatikte harika olur.
    -Hd oyunlarda orjinal romda bile takılma görmedim gayet güzel.Custom romlarda harika oynayamıyacağınız oyun yok. 1 saat oyun oynarsanız tabiki ısınır.
    Ben işlemci 1.3 ghz kullanıyorum.Maksimum 62 derece gördüm oyunda.(Dikkat Sıcaklık pil değil işlemci sıcaklığı.Pil sıcaklığı 40 derece civarı.) 1 ghz de 50 55 dereceyi geçeceğini sanmıyorum.Mobil bir cpu için normal bir değer buda.Ama elinizle ısınmayı hissedersiniz. Daha önce kullandığım galaxy s de ısınıyordu. 1 saat oyunla ısınmayan telefon yoktur.
    -Hem usb hemde şarz cihazıyla şarz oluyor.Hiç bir sıkıntı yok.3-3,5 saat civarı pil tam kalibre edildiğinde full dolar.
    -Telefonun reset attığını hiç şait olmadım 1.3 ghz de kullanırken bile.
    -Hard brick olan 1 kişiye rastladım.Oda iyice okumayıp telefona müdahele ettiğinden dolayı.Bİr şeyi yapmayı bilmiyorsanız yada tam anlamadıysanız yapmayın.
    Rsd ile rom yüklemeyin hard brick yapmak istemiyorsanız. Başka türlüde hard brick olmaz telefon.
    -Şu an için hard brick kurtuluşu yok.Telefona bir kere cwm yükledikten sonra istediği kadar soft brick olsun. Kurtarmak çok kolay.
    -32 gb class 4 sd kart kullanıyorum. Sorun yaşamadım.Ne reset ne başka bir şey.
    -Ekrandaki pikselleri görmek çok zor.Ghosting çok da az olsa oluyor.
    -Fiyatına göre en iyi telefon budur bana göre..

-

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.