Şimdi Ara

İşyerimin Kapısında Olan Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pert olan clio 3 İşyerimin Kapısında  Olan Kaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themurat54 -- 26 Eylül 2014; 16:54:40 >

• Tamam
  • Mobilde fotoğraf görünmüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşam alanı korunmuş zaten pert olsa ne olur ? Fordun şase eğildiyse ayvayı yediler zaten.
  • Fabrikana birşey oldumu

• iş amaçlı araç kullananlar neyin kafasında anlamıyorum (bazıları)..

pati çekerek kalkmalar.. arkasından kurt kovalarcasına hızlı gitmeler.. yer yer kurallara uymamalar.

Ne diyelim öyle yaparsan böyle olur işte.
  • burda olay kazayımı göstermek, fabrikanızın olduğunumu belirtmek .
    yinede geçmiş olsun yapanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladik fabrikaniz var

• quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

burda olay kazayımı göstermek, fabrikanızın olduğunumu belirtmek .
    yinede geçmiş olsun yapanlara

Bu şekilde anlaşılacağı aklımın ucundan geçmezdi ,başlığı değiştirdim.Fabrikanın sahibini bayramdan bayrama anca görüyoruz
  • Sanki konu sahibi :"Fabrikamın kapısında iki tane fakir kaza yapıp oraları kirletmiş hep..." demiş gibi tepki almış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Yaşam alanı korunmuş zaten pert olsa ne olur ? Fordun şase eğildiyse ayvayı yediler zaten.

katılmaktayım Ön tarafın bu kadar hasar aldığı bir kazada bencede yaşam alanı gayet sağlam gözüküyor clio 3 ncap yıldınızı hak etmiş
  • Bi daha kaza yapmayın burda deyip kovalasaydınız tükkanın önünden.
  • Az hasarlı renault keyfe keder satılık diye koyarlar ilana yakında
  • Milletimiz hasetlikten çatlıyor böyle konuları görünce üzülüyorum..

Konunun açılış üslubu düzgün olmayabilir fakat konu sahibini vay fabrikan var anladık vs. vs. topa tutmak neden?

Belki de olan bir kazayı göstermek istemiş arkadaş, ki sonraki mesajlarında orada çalışan olduğunu belirtmiş..

Yapmayın böyle arkadaşlar.. Gel gelelim adamın fabrikası olsa ne olur, kötü mü olur, belki birgün burdan konuşursunuz bir hayrı dokunur diye düşünmüyor kimse..

Kimse demiyor ki haram yemeden bu hale geldi ise "Allah arrtırsın"...

Forum bir nevi gerçek hayatın da aynası.. İnsanlar hep böyle malesef.. Zengin-fakir kavgası yapanlar değil, yaptıranlar utansın!
  • İş yerinde çaycı mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde üretime katkısı olan herkese saygı duyuyorum, fabrikanın sahibine de üreten işçiye de orada yeli silen çay yapan elemana da.. Birçok sanayici inşaata ranta gönül verdi. Üretimden düşük kar marjı ile çalışan birçok firma hala inadına üretim yapmaya çalışırken, bir çok sanayici inşaat işine girip yüksek kazanç sağlamaya başladı.. Gelir adaleti diplerde.. Oysa inşaatla yükselmek isteyen birçok ekonomi sıkıntıya girdi ve bizde aynı yolu izledik malesef... Hayırlısı olsun ne diyelim..
  • Reno nasıl bırsey olmuş oyle o anlamadım gıttı fecı olmuş bu güne kadar böyle olan bır Megane gormedım ben maddı hasar var canlara bırsey olmasın onemlı olan o bence herkez bır ders almalı kazlardan gelmıs gecmıs olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Reno nasıl bırsey olmuş oyle o anlamadım gıttı fecı olmuş bu güne kadar böyle olan bır Megane gormedım ben maddı hasar var canlara bırsey olmasın onemlı olan o bence herkez bır ders almalı kazlardan gelmıs gecmıs olsun...

Görmemeniz doğal çünkü araç Megane değil Clio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 29 Eylül 2014; 19:31:21 >
  • Şu resimdeki iki araca da bakınca, aklıma ilk gelen şey..

Hayat senin hayatın ama.. Clio aracın varsa, 70'in üzerine çıkmayacaksın arkadaş..
  • Gayet başarılı bir şekilde işini yapmış Clio. Zaten Transit'in köşesi en çetin yeri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.