Bildirim
İşyerinde yöneticim bana hakaret etti.istifa etsem tazminat alırmıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Tazminat istiyorsan sen de ona küfür edip kendini kovdurtacaktın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mahkemeye ver bence. hakkini alirsin.
yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum ama 15 kişi içinde beni küçük düşürücek hakaret derecesinde sözler söyledi.
kendimi kovdurtmam mümkün değil.aynısını o yapardı tazminat vermemek için.
''Yöneticiye etmiş olduğu küfürden dolayı..'' diye yazabilirler ve vermeyebilirlerdi. -
Sanmıyorum. Özel sektör böyle işte.
Ben kendi adıma askerliğimi yapmasam 3 ay çalışamazdım özel sektörde. Askerde adam etmişler galiba beni. Hiç bir hakaret, mobbing yıldırmıyor beni.
Paranı düzenli alıyorsan diğer sorunlar düzelir diye tahmin ediyorum -
askerliğimi yaptım ama yani ne bileyim 15 kişi içerisinde birtek beni örnek gösterip hakaret etmesi.gurur var be insanda. birşey diyemedim sustum malesef :D
düzenli alıyorum ama benden çok çekeceği var :) -
Der ki ben sana küfür etmedim kanıtın var mı?
Istifa ediyorsan kabul ediyorum der
Ortada kalırsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabırlı ol. İstifa edersen tazminat alamazsın. O seni kovsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı bizim şirkette oluyor. Direk bana olmadı ama bir anlık öfkeyle çıkıyorum işten dediler hep ama sonra hep düzeldi daha 30 sene var önümüzde bu gördüklerimiz hiç bişey değil. Zamanı gelcek biz de onu bunu azarlayacağız belki günün birinde belli mi olur. Sabır çok önemli -
15 kişi şahidim.
kendi takımım içerisinde birtek beni örnek göstererek hakaret etti.
benimle birlikte 15 kişi vardı yani -
ne dedi çok merak ettim
Bu iddianı savunabileceğin birisi yoksa maalesef tazminat alamazsın.
Zira şikayetinde şahit isteyecekler ve iş yerinde işim gider korkusuyla sana bu konuda destek verecek birisini bulman zor. -
Alacağın en fazla 1.5 maaslik tazminat olur. İllaki isten çıkacaksan sana bı daha hakaret etmesinde koy burnunun ortasına kafayı , hiç değilse icin rahat etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Git adam gibi hakaret davasi ac.
Hangi il ve hangi firma?
Ali Tezel'e sor , bi ara konuşmasını dinliyordum , yanılmıyorsam tazminat alabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X