Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İTÜ END (TR) GS ENDÜSTRİ İTÜ İŞLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler neden tm kalmadın ozaman demeyin pişmanım zaten muhtemelen kalsaydım boun işletmede olabilirdim büyük olasılıkla . Çok büyük bi hata yaptım . Her neyse sorum şu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın lütfen . İtü ingilizce endüstri 5 bin diye tahmin ediyorum bu yıl olmazsa eğer şu iki yol çıkıyo karşıma .

Eğer 7 bin gelirse itü endüstri türkçe galatasaray endüstri itü işletme bu üçünden birini seçicem. Galatasarayda bilgisayarda bi arkadaşım var çok zorlandı hazırlıkta geçemicek muhtemelen . İngilizce özel eğitim aldım lisede b2 gibi ingilizcem var . Sizce bu nedenle galatasaray yazılırmı . Fransızcanın ne gibi bir karı olur . Bir işime yararmı ekstra bi dil olarak bakıyorum .

Eğer itü endüstri türkçe gelmezse galatasaray endüstri ve itü işletme arasındayım . Kampüs olarak ve dil olarak fırsatlar olarak çevre olarak değerlendirirseniz ve dil olarak yukarıda belirttim neyi önerirsiniz gs endüstrimi itü işletmemi .

Bir senerya daha galatasaray endüstri gelmez ise direk itü işletme yazıcam . Son senaryohiç bri olmadı ama böyle bir ihtimal olmıcağı düşüncesindeyim çünkü gerçekten çalıltım hayırlısı tabi . Lütfen tecrübeliler baksın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 12 Haziran 2020; 20:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• itü endüstri gelmezse itü işletme yaz gsüden uzak dur sayısallarda. gs bilgisayar düşünen bi arkadaşım vardı itü bilgisayarda şimdi adam az bişey araştırdıktan sonra çok sövüyordu okula. hiçbir imkan yok, dili fransızca ve hazırlıkta dil falan öğrenilmez ayrıca, ve eğitimi yetersiz gibi duruyor dedi arkadaş. ayrıca 25 kişi varmış dönem başına çok az olduğu için kulüp falan filan yokmuş ve network de olmayacağı için tavsiye etmem. tabii diyeceksin bilgisayar endüstri ne alaka? emin ol bir okul içinde iki bölüm o kadar fark yapmaz.
  • Network bakımındanda baya az dediğin gibi . Dil olarak arkadaşım kaldı sanırım konuşmadım en son . Biliyorum bilgisayarda oda .

• Up lütfen

• Gsü’nün duyduğum ve araştırdığım kadarıyla sayısal bölümlerinin işleyişi türkiye’nin diğer üniversitelerinden ayrılıyor (iibf ve diğer bölümlerde bu fark pek yok) Bu nedenle GSÜ’den sayısal bir bölüm seçeceksen kesinlikle orda okuyan/mezun biriyle görüşmen lazım bir de iyi araştırman gerekiyor. Farklı bir tarzları var mühendislikte iyi kötü diyecek kadar bilgim yok bu kadarını söyleyebilirim ancak. Fransızcayı sonra dert edinirsin. Bir de yine duyduklarıma dayanarak sayısalda fransızcanın ağırlığı azmış. Yani hazırlıkta her ne kadar standart fransızca verilse de mühendislik bölümlerinin fransızca beklentisi azmış, ingilizce fransızca dersler birbirine yakın ağırlıktaymış, zaten okul ne okurdan oku fransızca ve ingilizceyi şart koşuyor mezuniyet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 12 Haziran 2020; 21:10:33 >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netler ne durumda hocam benimde hedefim itü işletme ama çok uzağım
  • mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    100 105 67 70 civarı

Sen ceren değilmisin ? Bayadır yoksun ortada .

• Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    yok hocam hıdır ben, karıştırmışsın :D
    Hıdır ne olum dalgamı geçyisoun kaçtane mathilda rossa var . Biri cerendi sanki .

• hocam ben İTÜ isletmedeyim. eğer bana gsu endüstri de gelse yazmazdim. gsunun mf bölümleri çok sıkıntılı maalesef. Fransızca olması eksi, öğrenci sayısı çok az network konusu sıkıntılı.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Harbimi sen bitanesin ya . Kactı yas abi senin seninle detaylı konusalım sınav sonrası . Cok sevindim mito

yaş 20 hocam

İnşallah seneye senin bölümdeyiz . Ora zaten daha ağır basıyo gsü göre yine konusurz sonuclardan sonra . Umarım sahsi olarakta tanisir okul acılısında

sen gel ayarlarız onları

Tamamdır reis haberleselim bana tercihlerde bi akıl ver

Sen ammarı tanıyosun ozaman . Benim kuzenin arkadaşı oda ordaymış laf arasında konuşmuştuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Doremoni-V2

Sen ammarı tanıyosun ozaman . Benim kuzenin arkadaşı oda ordaymış laf arasında konuşmuştuk
    öyle birini tanımıyorum hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.