Şimdi Ara

İTÜ Endüstri Mühendisliği vs. İTÜ EHB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtü için bu bölümler aklımda bilgisayar gelmeyebilir ne önerirsiniz ya da başka bir okul öneriniz var mıdır?

• ehm ne iş yapar söyle bakalım insanları aydınlat biraz.Odtü veya boğaziçi elektrik-elektroniği kazanamayacağını düşünen insanlar sırf ELEKTRONİK ve haberleşme adındaki elektronik kelimesi yüzünden burayı tercih ediyor.İnsanlar aradığını bulamıyor bu bölümde genel olarak.Bana biraz anlatsana bu bölümden bir şeyleri ben çok duyuyorum da sen de biraz anlat bakalım
  • ben de aynı ikilemdeyim diyebilirim hocam yazılımcı olmak hedefim ikisinden de yazılımcı olunur gibi ama hangisi daha avantajlı acaba itü bilgisayar istiyordum
  • Ya ikisi de güzel bölümler fakat iş alanı ve gelişme adına hangisi daha yararlı olur bilemedim.
  • UP
  • Cengâver kullanıcısına yanıt
    hocam senin belli bi kariyer hedefin var mı ona göre tercih etmen kolayllaşır
  • gençler bırakın şu bölümleri gerçekten ya overrated bölümler lütfen gerçekçi size gelecek sunabilecek bölümleri seçin harcamayın kendinizi...
  • mesela

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman nedenini ve örneklerini açıklar mısınız ne yazalım tercihlere?
  • kasabalıçocuk45 kullanıcısına yanıt
    ehm ne iş yapar söyle bakalım insanları aydınlat biraz.Odtü veya boğaziçi elektrik-elektroniği kazanamayacağını düşünen insanlar sırf ELEKTRONİK ve haberleşme adındaki elektronik kelimesi yüzünden burayı tercih ediyor.İnsanlar aradığını bulamıyor bu bölümde genel olarak.Bana biraz anlatsana bu bölümden bir şeyleri ben çok duyuyorum da sen de biraz anlat bakalım
  • İkisi de sağlam bölümlerdir. Kariyer hedefine göre seç bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengâver kullanıcısına yanıt
    bak endüstri mühendisliği 20 yıl öncesinin genetik mühendisliği kıvamında bir bölüm şuanda söylenildiği gibi büyük endüstri mühendisi açıkları yok ve yıllardır binlerce endüstri mühendisi mezunu veriyor bu okullar.Aradığınız hayatı ve standartları ekonomik olarak beklentileriniz düşük değilse bulmanız gerçekten zor bu bölümlerde.20 yıl önce genetik mühendisliği çok popülerdi geleceğin işiydi falan ne oldu?Mezunların yarısı sadece idrar tahlili yapıyor veya işinden başka işlerde çalışıyor.Makine inşaat bilgisayar gibi bölümler güncel çağın meslekleridir.Bu yüzden iş bulma imkanlarınız oldukça fazla ve asla tükenmez.Çalışmaya başlayacağınız sene 5 sene sonra.30 yıl sonrasına yatırım yapılmaz hayat o kadar uzun değil.5 sene sonrası da gelecek sayılacak kadar uzak değil.O yüzden daha somut ve gözle görülür gerçeklerin yaşandığı bölümlere yönelin derim sizlere.İTÜ EHM ben de istiyordum zamanında araştırana kadar :D Gidecekseniz EEM'ye gidin o bağlamda EHM'ye değil.

• İtü şişirilmiş bir balondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istediğine bağlı ikisi birbirinden çok farklı mühendislikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasabalıçocuk45 kullanıcısına yanıt
    şimdi huawei müdürü ne demek :D ne müdürü huawei'nin çok sallama bi meslek söylenmiş gibi sana bu birincisi.ikincisi 10 bin tl alamaz dediğimi sanmıyorum , kaç ehm mühendisi 10 bin tl alıyor buna bakmalısın :D 300 Bin kazanan doktor da var 10 bin kazanan da var :D olay bu değil genel olarak bakabilirsin maaş konusundan gidersen ortalama bi değer çıkarmalısın.sen maaştan yola çıktığın için buna böyle cevap vermem gerekirdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.