Geçen sene merkezi yatay geçiş yaparak KKTC Bilgisayar mühendisliği bölümüne geçtim ve bu sene 2.Sınıf olacağım. İnternette bölüm ve kampüs (Kıbrısa gidilip gidilmeyeceği vs) hakkında pek net bir bilgi olmadığı için tercih döneminde yardımcı olmak için okulun sayfasında paylaşmış olduğu açıklamayı buraya atıyorum. Herhangi bir konuda sorusu olan da dm ile veya konuyu cevaplayarak sorusunu sorabilir. Aşağıdaki resimdeki açıklama okul tarafından kendi sitesinden yapıldı ve tüm İTÜ KKTC Bölümleri için geçerli. Ben hazırlık sınavını geçerek istanbul ayazağa itü kampüsünde başladım ve mezun olana kadar orada eğitim göreceğim. Bu sene tercih edip kazanacaklar için de aynı durum geçerli. Aşağıdaki paylaştığım okul kendi sayfasından da detaylı bilgi alabilirsiniz. https://kktc.itu.edu.tr/index.php/tr/kabul-burs/kabul-kosul https://kktc.itu.edu.tr/documents/oim/sss.pdf https://oim.kktc.itu.edu.tr/index.php/tr/burslar-ucretler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Temmuz 2023; 22:48:18 > |
35.000 Sıralama ile İTÜ Bilgisayar Mühendisliği (KKTC)
-
-
Hazırlıkta okursan gelecek seneye itüde başlayacağını garantisi var mı -
35k ya ıtu cenge gıdcek adam hazırlık okusa garantısı var mı dıyon
-
Demek istediğin şeyi anlayamadım açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R E A L I S T -- 30 Temmuz 2023; 19:7:10 > -
hocam 35kya zaten kıbrısta okusa bıle ıyıdır degıl ıstanbuldakı ituye gecme ıhtımalı varsa zaten pıyango gıbı bıse bu
-
Kıbrıs'ta okursan hiçbir olayı yok ODTÜ Kıbrıs'ın hali ortada -
kotu mu dıyorsunuz
-
Bence öyle İTÜ KKTC de Kıbrıs'a tamamen kaydığı zaman gerilemeye başlar -
Hocam bu sene girenler de (hazırlık dahil) istanbulda mezun olacak. Okulun sitesindeki açıklamada da belirtiliyor zaten. Kıbrıs kampüsünün inşaatı henüz başlamadı bile hala planlanma aşamasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 30 Temmuz 2023; 21:6:25 > -
Hocam buranın tek sıkıntısı diplomada köşede İTÜ KKTC kampüsü yazacak olması şirketler salak değil 1k ya giren adamla 35k ya giren adamın ayrımını yaparlar tabi eğitimi İTÜ de alıyorsun boru değil o ayrı mesele ayrıca bu konuyu ben direkt kurumsal bir şirkette iş alımı yapan biriyle konuştum her yerin giriş sıralamalarına bakıyoruz ve KKTC ibaresi yurtdışında problem oluşturur o yüzden yazma dedi bu problemleri de göz önünde bulundurmak lazım -
Haklısın hocam dediğin gibi bu ibare diplomanda bulunacak fakat ben önemli olanın vereceği eğitimin ve hocalarının kalitesi olduğunu düşünüyorum. Şirketler de üniversitelere dikkat ediyordur tabiki burada da haklısın. Ama bu sıralamada herhangi bir iç anadolu üniversitesi yerine burayı yazmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum, hem eğitim açısından hem de kalite açısından. Ben sadece bilmeyenleri bilgilendirmek için bu konuyu açtım bir kişiye bile faydası olursa ne mutlu. Herkesin kendi tercihi zaten isteyen yazmaz fakat bir fikirleri olsun :).
-
Tabi ki hocam yazacağın diğer yerlerden çok daha iyi bence de ama 1k İTÜ bilgisayarla hiçbir farkı yok gibi algılanmaması da gerekli bence de alım firsatiydi tebrik ederim iyi forumlar -
hocam ben de geçiş yapmayı düşünüyorum. bölümden memnun musunuz. bazı dersler ayrı görülüyormuş galiba normal itü öğrencilerinden.
bir de geçiş yaparken ingilizce sınav belgesi yüklediniz mi yoksa kayıttan sonra prof a girmek için izin verdiler mi
Benzer içerikler
- sorumluluk sınavı olan üniversiteye gidebilir mi 2024
- kyk nevresim değiştirme
- roketsan çalışma saatleri
- vücutta damar atması
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X