Bildirim
İTÜ mü Doğuda Tıp mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabii ki itu -
Ne yaptım derken sanki abartmışım gibi hocam sonuçta tıp o da, değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: William of Ockham
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zakumo
Ne yaptım derken sanki abartmışım gibi hocam sonuçta tıp o da, değil mi?
tip zaten yazilmayacak bir bolum
muhendislik daha iyi
itu makina da guzel is bulur tip eziyetine gerek yok -
doğuda tıp tabikiquote:
Ne yaptım derken sanki abartmışım gibi hocam sonuçta tıp o da, değil mi?
Alıntıları Göster -
İdeal meselesi ben doğu olsa gitmem trakyayı düşünüyordum onda bile istanbuldan uzak diye yapamam dedim çapa dişe kaydım yani sen tıpı gerçekten istiyorsan her yerde okursun ama yok ben parasına göre seçiyorum ya da adı tıp diye seçiyorum dersen zorlanırsın itü derim o zaman senin için.quote:
Orijinalden alıntı: lanetygs
doğuda tıp tabiki
Alıntıları Göster
İstanbulda yaşadığını varsaydım -
6 sene oku 4 ssene ikitsat ve doguda cokda ortam olmayan biryerde okumakquote:
Orijinalden alıntı: lanetygs
doğuda tıp tabiki
Alıntıları Göster
öte yandan istanbulda muhendislik acısından ilk5te olan bi unide okumak ingilizce bile olabilir sana kalmıs -
Evet doğduğumdan beri İStanbul dayım. En fazla 20 gün tatil için çıkmışlığım var en uzun olarak. Deli gibi tıp istiyordum fakat bir de gerçekler var. Doğudan bahsediyoruz. Bilmiyorum kararsız kaldım. Dönemin ortasında nerden düştüm lan buraya der miyim acabaquote:
Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo
6 sene oku 4 ssene ikitsat ve doguda cokda ortam olmayan biryerde okumak
öte yandan istanbulda muhendislik acısından ilk5te olan bi unide okumak ingilizce bile olabilir sana kalmıs
Alıntıları Göster
-
Ben şahsen İTÜ de güzel bir mühendislik okur adam gibi bir mühendis olur keyfime bakardım.quote:
Evet doğduğumdan beri İStanbul dayım. En fazla 20 gün tatil için çıkmışlığım var en uzun olarak. Deli gibi tıp istiyordum fakat bir de gerçekler var. Doğudan bahsediyoruz. Bilmiyorum kararsız kaldım. Dönemin ortasında nerden düştüm lan buraya der miyim acaba
Alıntıları Göster -
Tıpquote:
Orijinalden alıntı: Nike
Ben şahsen İTÜ de güzel bir mühendislik okur adam gibi bir mühendis olur keyfime bakardım.
Alıntıları Göster -
şimdi mfde 2 tip öğrenci var
mühendis olmak isteyenler
sağlıkçı(tıp diş ecz) olmak isteyenler
sevmeyerek yazma severek yaz ki ileride bırakma
müh isteyen emmioğlunu zorla tıbba gönderdiler birde Van a deprem oldu
o da bahane oldu çocuk bıraktı geldi tekrar hazırlanıyor
sen tıp istiyorsan Van da olsa git -
Hocam van da olsa git diyorsun da sanki Ankara dan Trabzon dan bahsediyorsun. Orda hayat nasıldır 6 sene çekilir mi +ları -leri nelerdir sence bunlar önemli değil mi? Tamam tıp istiyor olabilirim ama?quote:
Orijinalden alıntı: myquestions
Tıp tabi la -
ben de aynı durumdayım gibi karabük tıp mı itü elektrik mi ? -
tıp yazdıktan sonra ki hele doğuda pişman olan yüzlerce kişi var ama bir sürü arkadaşım gitmesine rağmen hiçbiri demediki itü de okul mu keşke itü makina itü elektrik kontrol vs yazmasaydım diyen duymadım aksine hava atarlar sürekli okullarıyla beni ezerler.quote:
Orijinalden alıntı: myquestions
şiddetle İTÜ derim. samsun-trabzondan içeri kayıpta tıp okunmaz. en son sivas tıp... hayatının hatasını yapıp İTÜ yazmadığın için pişman olma sonra. yerleşip bırakma olayına girersen hayatın kayar. Amaa benim için tıp olsunda çamurdan olsun her türlü zorluğa katlanır sesimi çıkarmam şehre bahane bulmam diyenlerdensen git ve tıp oku. Bu iki ayrımı iyi yap beyninde. İstanbul dan dışarı çıkmyan biriymişsin birde. Tüm + v e - leri tart ortaya bir şeyler çıkacaktır. Başarılar...quote:
Orijinalden alıntı: Corpio
tıp yazdıktan sonra ki hele doğuda pişman olan yüzlerce kişi var ama bir sürü arkadaşım gitmesine rağmen hiçbiri demediki itü de okul mu keşke itü makina itü elektrik kontrol vs yazmasaydım diyen duymadım aksine hava atarlar sürekli okullarıyla beni ezerler.
Alıntıları Göster
-
doğuda alışamadığın yerlerde 6 sene TIP okuyacağına mis gibi istanbulda 4 senede mühendis çık 2 senede 20 bin tlden fazla paranı cebine koy hayata atıl.quote:
Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891
şiddetle İTÜ derim. samsun-trabzondan içeri kayıpta tıp okunmaz. en son sivas tıp... hayatının hatasını yapıp İTÜ yazmadığın için pişman olma sonra. yerleşip bırakma olayına girersen hayatın kayar. Amaa benim için tıp olsunda çamurdan olsun her türlü zorluğa katlanır sesimi çıkarmam şehre bahane bulmam diyenlerdensen git ve tıp oku. Bu iki ayrımı iyi yap beyninde. İstanbul dan dışarı çıkmyan biriymişsin birde. Tüm + v e - leri tart ortaya bir şeyler çıkacaktır. Başarılar...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: catalcaliburak
doğuda alışamadığın yerlerde 6 sene TIP okuyacağına mis gibi istanbulda 4 senede mühendis çık 2 senede 20 bin tlden fazla paranı cebine koy hayata atıl.
Kolaydı öyle. -
quote:
Hocam van da olsa git diyorsun da sanki Ankara dan Trabzon dan bahsediyorsun. Orda hayat nasıldır 6 sene çekilir mi +ları -leri nelerdir sence bunlar önemli değil mi? Tamam tıp istiyor olabilirim ama?
sıralaman kaç? -
quote:
Orijinalden alıntı: |ant
quote:
Orijinalden alıntı: catalcaliburak
doğuda alışamadığın yerlerde 6 sene TIP okuyacağına mis gibi istanbulda 4 senede mühendis çık 2 senede 20 bin tlden fazla paranı cebine koy hayata atıl.
Kolaydı öyle.
Aynen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendelevyum -- 21 Temmuz 2012; 16:07:24 >
Benzer içerikler
- tıpta yatay geçiş kaçıncı sınıfta yapılır
- türk hukuk diploması hangi ülkelerde geçerli
- uçak mühendisliği işsizlik oranı
- 2010 başarı sıralamaları
- demir 3 hidroksit
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X