Şimdi Ara

İTÜ Tr Endüstri vs YTÜ Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler 9k'ya girdim ve anketteki gibi bir ikilemde kaldım. Ben bilgisayara daha yakın hissyediyorum çünkü donanım ve yazılımı öğrenmek tam ilgi alanım endüstri biraz daha uzak. Ancak malum bir İTÜ de okumak var bir de YTÜ de.

Sizce ne yapılmalı bunların dışında da öneriniz varsa yazın

• ekipsword kullanıcısına yanıt
    Hocam bence endüstri mühendisliğini iyice araştırın, mezunların ne tarz işlerde çalıştığını inceleyip öyle karar verin.

Çok alakasız bölümler çünkü ne desek boş.

İtü endüstri çok iyi bir bölümdür. Eğer bilgisayara inanılmaz ilgili değilseniz düşünülebilir bence. Nispeten daha da rahattır okuması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 2 Ağustos 2020; 18:38:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtü endüstrinin 9k'ya düşeceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    hocam türkçe endüstriye son giren 8.3k imiş geçen sene
  • ekipsword kullanıcısına yanıt
    Bu sene bence biraz daha yükselir veya sıralamasını korur. Kontenjan artışı olsa belki derdim ama bu sene düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 2 Ağustos 2020; 18:44:52 >
  • merhaba,

aslında baktığında ikisi de çok farklı bölümler ve okullar. Endüstrinin şöyle bir avantajı var. Okurken aldığın dersler ve stajlar sonucunda gerçekten ne istediğine karar verme ve o yöne eğilme şansın oluyor. Zaten bilgisayar dillerini de öğreniyorsun İtü endüstride. Gerçekten ne istediğine karar verdiğinde de o yöne eğilmekte zorlanmıyorsun. Eğer kararsızsan ne olmak istediği konusunda ben endüstri yazmanı öneririm. İTÜ endüstri mühendisliği kulübünün youtube kaalında hem bölümle hem de okulla alakalı soruları cevapladığı videolar var. aşağıya linki bırakıyorum. incelemeni tavsiye ederim. ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın eğer izlersen.

İTÜ EMKyoutube
    İTÜ'nün diğer üniversitelere göre avantajları nelerdir?
    https://www.youtube.com/watch?v=l3ouPvc6sAY&list=PLoY2QyYYbMFhh4qwBliUL8g30-drMMF4N0
    ||

• Iki bölüm de gelmeyebilir hocam. Ytu ucundan gelebilir ama endustrinin gelmesi büyük supriz olur bence arkalarına da birseyler yazmaya calisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.