Şimdi Ara

İTÜDE HAZIRLIK OKUNMALI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itü elektronik ve haberleşme (ingilizce) bölümünü kazandım. İngilizcem fena değildir, altyazısız dizi falan izlerim grammar im de fena değildir yani hazırlık atlama sınavını geçerim gibi geliyor. Ancak itüdeki dersleri ingilizce olarak anlayabilecek yeterlilikte değilim. Sizce ne yapmalıyım? Hazırlık okumalı mıyım? Yoksa vakit kaybı mıdır?

• Okduğun bölüm çöp ama olsun. Seneye YGS'ye bir daha girersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Freeman kullanıcısına yanıt
    hayırdır kardeşim neden böyle düşündün?
  • Benim kuzenim itüde harita mühendisliği okuyor 3. Sinifta onunda bölümü ingilizce senin kadar ingilizcesi Yok anlaması zor olmuyo mu dedim hayır dedi zaten hocalarda öyle aham saham ingilizce konuşmuyor basit cümleler kuruyor sorun olmuyor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik haberleşme çok iyi bölüm. Bir de İTU de.Bence oku.

• Takip.Okumalimiyiz lutfen aciklayin kararsizim

• bilmiyorum kafam karışık. zaman kaybı gibiyse kaybetmek istemem ama en azından yarım dönem hazırlık okuyup kendim de kasarsam iyice geliştirebilir miyim acaba, okuldan çıkmadan ingilizcemi çok iyi bi düzeye getirmeyi hedefliyorum açıkçası.
  • Okuma. Benim tanıdık inşaat müh okuyan var hiç bişey katmadı diyor ayrıca zaman kaybı ki seviyen de iyimiş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 3:57:57 >
  • hazirliğı atlamak için itüsemdeki kurslardan (1 aylık ya dahızlandırılmış olan) birine katılan var mı? gerekli mi. bu sureçte nerrede kaldınız konuk evlerini tavsiye ediyor musunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.