Şimdi Ara

Kaç Gün, Ne kadar Vücut Geliştirme Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm DH ailesi,herkese merhaba. Nasılsınız, umarım iysinizdir.
    Ben spora başladım fakat fazla vaktim olmadığı için evde yapıyorum. Her gün yapıyorum günlük 1 saat sürüyor. Şimdi size bununla ilgili birkaç şey sorucam, sorularımı en sona yazıcam önce programımı yazayım ona göre cevap verirsiniz, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben her gün 1 saat olmak üzere şu programı yapıyorum:

Öncelikle 10dk lık göbek odaklı kardiyo yapıyorum.

4x12 Sağ kol dumball kaldırma
    4x12 Sol kol dumball kaldırma
    4x12 Arka kol ( İsmini bilmiyorum hareketin sehpada yapılıyor kollar sehpaya daynılıp kollar ile vücut aşağı inyor ve kollar ile yine tekrar yukarı kaldırıyolr vücut)

4x12 Crunch
    4x12 Cross Crunch
    4x12 Mide kası yapmak için yapılan bir hareket var, hani şu sırtüstü yatıp bacakları kaldırma var ya
    3x 12 Mekik (Dizle yer 90 derece açı oluşturacak şekilde ayaklarımdan biryere sıkıştırıyorum öyle çekiyorum mekiği)

Bunlar bitincede 10dk lık tüm vücut odaklı bir kardiyo daha yapıyorum.

Şimdi gelelim sorulara:

1-Sizce program çokmu ağır? Ağırsa haftada kaç gün yapmalıyım, yoksa hafif mi hafifse nasıl bir yol izlemeliyim?

2-Bu programı günlük stabil olarak uygularsam kaça ayda gelişme gözle görülür?

3-Yaklaşık kilogramımın 2 katı gramında protein almam gerekiyormuş ben o kadar alamıyorum ( toz kullanmadığım için) 1.5 katı gramında felan alıyorum işte max. Çok sorun olurmu ?

4- Yağ yemelimiyim? biryerde yemelisin felan diyor ama emin olamıyorum.

5-Önerileriniz varsa lütfen söylemekten çekinmeyin.

Tekrardan söylüyorum günlük max. 1 saat çalışabilirm okul açılınca pek vaktim kalmayacak çünkü.

NOTLAR:
    BOY:171
    KILO:76
    Dumball 4 kg
    Arkadaslar bende gobek var biraz o yuzden karin odakli calisiyorum 1 aydir bu programla. Ayrica bu programi uygularken sadece son setlerin son 6-7 tanesi cok zorluyo digerleri idare eder derecede oluyor.
    Ve unutmadan kilo vererek kas yapmak istiyorum.

• Kilo vererek kas yapmak istiyorsan bu program oımaz hiç bir işe yaramaz. 4 kilo dambıll ile bu işi yapamazsın. He şöyle bir şey olur. Çıkar 45 dakika orta tempo koşarsın üstüne gelip 3x12 şınav 3x12 barfiks 3x12 mekik çekersin yediklerine dikkat edersin mesela şekeri hayatından çıkartırsın yağ yiyebilirsin fakat kalori saymalısın kalori açığı verirsin yağlar gider. Bu şekilde idare eder hale gelirsin. Mekik çekmekle karındaki yağlar eriyip kaslar çıkmaz. Koşu gibi kardiovasküler bir antremanla birlikte kalorik açık verirsin o zaman yağlar erir ve karın kasları belirgin olur. Biraz okusanız google yazıp araştırsanız aslında buraya yazmanıza gerek kalmayacak. Ama bizim milletin genelinde bu var armut piş ağzıma düş. Bu online pt olayıda hep burdan çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- program aşırı derecede çöp karın kası ve kol dışında hiç bir şey yok nerede bacak, nerede sırt, nerede göğüs?

2- kilo vermek dışında hiç bir fayda alamazsın bu programla kas falan yapmayı düşünüyorsan unut

3- 1,4-2,0 arası yeterli illa 2 yemek zorunda değilsin 1,4 altına inme ama

4- testesteron yağ odaklı bir hormondur yağ yemessen ölürsün, göbeğindeki yağ ile zeytinyağından aldığın yağ bir değil

5- bu programı kim yazdıysa bir daha fitnesla ilgili bir şey sorma o şahısa hiç bir şeyden anlamadığı ortada, internette 5x5 gibi yada 8-12 tekrar aralığındaki programları araştır en az 4-5 ay fitnes yapmayan biri kafasına göre program yazamaz yazıyorsa verim alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 28 Temmuz 2017; 23:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Kilo vererek kas yapmak istiyorsan bu program oımaz hiç bir işe yaramaz. 4 kilo dambıll ile bu işi yapamazsın. He şöyle bir şey olur. Çıkar 45 dakika orta tempo koşarsın üstüne gelip 3x12 şınav 3x12 barfiks 3x12 mekik çekersin yediklerine dikkat edersin mesela şekeri hayatından çıkartırsın yağ yiyebilirsin fakat kalori saymalısın kalori açığı verirsin yağlar gider. Bu şekilde idare eder hale gelirsin. Mekik çekmekle karındaki yağlar eriyip kaslar çıkmaz. Koşu gibi kardiovasküler bir antremanla birlikte kalorik açık verirsin o zaman yağlar erir ve karın kasları belirgin olur. Biraz okusanız google yazıp araştırsanız aslında buraya yazmanıza gerek kalmayacak. Ama bizim milletin genelinde bu var armut piş ağzıma düş. Bu online pt olayıda hep burdan çıktı.

+1

• DUMBALL cok önemlidir. DUMBALL ı yükselt ;);););););););)));;);)););)));)););)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.