< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Normalde 7-8 yil, gunumuz sartlarinda degistirmeyi bile dusunmuyorum artik su anki arabami rahat 10 sene minimum kullanirim.
Hayirli gunler |
2012 corsa 50bin km ilk arac
Evlendik 2006 punto ya dustuk. Daha da yukseltemedik |
Araca ve gelirinize bagli.Ozel siparis bir arac alinirsa ortalama 5 sene binilir.Kendimden ornek verirsem ilk aracim 2015de 0 km aldigim vw di.Gecen temmuz pert oldu.Tekrar vw aldim.
Not:Vw bagimlisi degilim sadece uyguna geldigi icin tekrar vw aldim |
İlk aracım için malum sitede yaklaşık 6 ay kadar bakındım; yalan dolanla, hile hurdayla araç satmaya çalışanlar mı dersin. Uyanık geçinen, burnu havada, kibirli, x değerindeki malına 3x muamelesi yapan mı dersin hepsine denk geldim. Benim derdim ucuza araç kapatmak değil ama neden değerinden de fazla vereyim ki.
İşin sonu; lanet olsun dedim gittim 2018 0km leon aldım, maşallah diyeyim şuan aracıma severek biniyorum. Allah nasip ederse uzun süre kullanmayı düşünüyorum. |
Ben de çok sık değiştiriyorum. 2005'ten beri 8 araba değiştirdim. Sanırım piskolojik bir rahatsızlık. Param olduğu sürece kaşınıyorum. Maymun iştahlıyım.
2005-2007 arası 4 kasa golf 2009 opel astra 2010 1.6 benzinli corolla 2011 1.4 dizel corolla 2012 1.3 hyundai getz 2012-2017 arası opel astra 2017 opel corsa 2018 megane sedan Şimdi bu araba da satılık. Ne aradığı ne istediğimi ben de bilmiyorum. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Şubat 2019; 16:19:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |