Şimdi Ara

Kaç yılda bir araba degiştiriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler herkese ben 3 4 yilda bir araba degistiriyorum suan kullandigim arac megane 2.en son cliodan buna gecmistim.Sizde bu konuyu zevkli hale getirerek model belirterek kac yilda bir arac degistirdiginizi ve hangi aractan hangi araca gectiginizi yazarsaniz hem konuyu renklendirmis olursunuz bizim bir tanidik 9ayda arac degistirir sizce bu normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk aracım için malum sitede yaklaşık 6 ay kadar bakındım; yalan dolanla, hile hurdayla araç satmaya çalışanlar mı dersin. Uyanık geçinen, burnu havada, kibirli, x değerindeki malına 3x muamelesi yapan mı dersin hepsine denk geldim. Benim derdim ucuza araç kapatmak değil ama neden değerinden de fazla vereyim ki.
    İşin sonu; lanet olsun dedim gittim 2018 0km leon aldım, maşallah diyeyim şuan aracıma severek biniyorum. Allah nasip ederse uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
    Ben de çok sık değiştiriyorum. 2005'ten beri 8 araba değiştirdim. Sanırım piskolojik bir rahatsızlık. Param olduğu sürece kaşınıyorum. Maymun iştahlıyım.
    2005-2007 arası 4 kasa golf
    2009 opel astra
    2010 1.6 benzinli corolla
    2011 1.4 dizel corolla
    2012 1.3 hyundai getz
    2012-2017 arası opel astra
    2017 opel corsa
    2018 megane sedan
    Şimdi bu araba da satılık. Ne aradığı ne istediğimi ben de bilmiyorum.
  • İlk aracım polo aldıktan 4 ay sonra bmw 116'ya geçtim. Şimdi bunu satıp sedan farklı bir araç düşünüyorum.
    Sizin arkadaşda yeni aktif araç kullanmaya başladiysa değiştirmesi biraz normal gözüyle bakıyorum
  • Normalde 7-8 yil, gunumuz sartlarinda degistirmeyi bile dusunmuyorum artik su anki arabami rahat 10 sene minimum kullanirim.

Hayirli gunler

• 2 sene 1.9tdi caddy kullandım. 5 ay önce C5 aldım son sahibi olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Normalde 7-8 yil, gunumuz sartlarinda degistirmeyi bile dusunmuyorum artik su anki arabami rahat 10 sene minimum kullanirim.

Hayirli gunler
    araciniz nedir hocam.ben guvenlik sorunu olmayan araci degistirmeyi mantikli bulmuyorum .

• Millet ekmek alacak parayı zor buluyor ne değiştirmesi !

• Araca ve gelirinize bagli.Ozel siparis bir arac alinirsa ortalama 5 sene binilir.Kendimden ornek verirsem ilk aracim 2015de 0 km aldigim vw di.Gecen temmuz pert oldu.Tekrar vw aldim.

Not:Vw bagimlisi degilim sadece uyguna geldigi icin tekrar vw aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 Renault Clio (2.el almıştım)
    2007 Honda City (28bin km)
    2011 Seat Leon (33bin km’de pert oldu)
    2015 VW Golf (35bin km’de daha geniş bi araç olsun diye değiştirdim)
    2017 Nissan Qashqai

• 6 yıldır e46 320d kullanıyorum.Bir aksilik olmazsa önümüzdeki 2-3 yıl içinde de değiştirmeyi düşünmüyorum sonrası duruma göre model yükseltilir.

• Arabam boşlar boşu olmadığı taktir de en az 4-5 yıl kullandım.Ki bana göre doğrusu da bu.
    Kimisi var her sene değiştiriyor.Kimisi sahip olduğu modelin makyajlısı çıkınca onunla takasa giriyor.Kimisi 2-3 oyuncak için akıl almayacak masraflara giriyor,belki 3 ay bile aynı arabayı kullanmayan gördüm.
    Bu tamamen para meselesi.Zevk meselesi değil.4-5 ay arabasız gezerim ya da aynı arabaya binerim hiç farketmez.Ama sahip olduğum arabadan,benim için belli başlı artıları olan arabayla değiştirmeye gayret ederim.
    Misal şimdi ben comfortline Golf 6 sahibiyim.Sırf otomatik silecek-far için gidip Golf 7 almam.Eğer ihtiyacım ve param da varsa Passat alırım.Gibi gibi..

• 2012 corsa 50bin km ilk arac

Evlendik

2006 punto ya dustuk. Daha da yukseltemedik

• Senede bir değiştirririm keyfi olarak,ama asla sıfır araç almam ve çok büyük bütçelide almam.genelde orta ayar arabalar alıp deneyimlerim kendimce,ne kar ederim ne de zarar.benim için para değil ama zevk meselesi biraz.

• 2014 astra j dizel 5 yıldır kullanıyorum neredeyse arabadan önce öncelik verdiğim başka şeyler olduğu için kullanmaya devam ediyorum
  • Genelde 2 aracım olur birisine 3-4 sene binerim diğeri ise al sat yaptıgım yada iş karşılığı gelen araç olur kimisine 2 saat sahip oldum kimisine 3 ay :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkun123

araciniz nedir hocam.ben guvenlik sorunu olmayan araci degistirmeyi mantikli bulmuyorum .

Alıntıları Göster
    Su anki aracim 2015 Mitsubishi attrage 1.2 cvt sifir almistim 2017 basinda. Su an 47 bin kmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Şubat 2019; 16:19:2 >
  • 93 Lada Samara
    05 Honda Civic bir 7-8 yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.
  • Ehliyet alalı tam 4 sene oldu 4. Arabam bunuda ilana koydum ancak satılmadı yazın 5. yi alıcam inşallah.
    Şuana kadar kullandıklarım.
    2001 sedan Clio
    2007 D kasa corsa
    2004 albea
    2012 i30
    5. Pek yakında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırsat buldukça...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olarak bakmam da şimdiki zamanın değişen ihtiyaçlarına göre araba değiştiririm. İlk aracımı 6 yıl kullandım, şimdi aldığımı da herhalde bi 10 yıl kullanırım diye düşünüyorum. Zaten araba fiyatları daha da artmış durumda, bir aksilik olmadığı sürece belkide sonuna kadar kullanırım.

• Ben de çok sık değiştiriyorum. 2005'ten beri 8 araba değiştirdim. Sanırım piskolojik bir rahatsızlık. Param olduğu sürece kaşınıyorum. Maymun iştahlıyım.
    2005-2007 arası 4 kasa golf
    2009 opel astra
    2010 1.6 benzinli corolla
    2011 1.4 dizel corolla
    2012 1.3 hyundai getz
    2012-2017 arası opel astra
    2017 opel corsa
    2018 megane sedan
    Şimdi bu araba da satılık. Ne aradığı ne istediğimi ben de bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.