Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON OLAYI BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAÇAK TELEFON OLAYI BİTMİŞ SATIŞI KULLANILMASI YASAKLANDI MALİ POLİS HEPSİNİ TOPLUYO HABERİNİZ OLSUN ARTIK KULLANILMASIDA YASAK TABİ ESKİDEN ALANLAR İÇİN DEĞİL ŞU ANDAN SORA, VE 2. EL TELEFONLARIN FİYATLARI ÇOK ARTTI BU OLAYDAN SORA BİLGİNİZE

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaçak Telefon Olayı Bitti

Kaçak telefonlar, resmi yollarla ülkeye sokulmamış ve genellikle kaçakçılık yoluyla elde edilmiş cep telefonlarıdır. Bu cihazlar genellikle yasa dışı yollarla ülkeye girdiğinden, kullanımı ve satışı birçok ülkede suçtur.

Türkiye'de kaçak telefon kullanımı ve satışı ciddi cezalarla sonuçlanabilir. Kaçak telefon almak suç mu sorusunun cevabı "evet"tir. Kaçak telefon kullandığın tespit edilirse, para cezası veya hapis cezası alabilirsin.

Kaçak telefonların kullanımı, hem kullanıcılar hem de ülke ekonomisi için ciddi sorunlara yol açar. Bu cihazlar garanti kapsamında olmadığından, arızalandığında tamir ettirilmesi veya değiştirilmesi mümkün olmayabilir. Ayrıca, kaçak telefonların kullanımı, ülkenin vergi gelirlerinin azalmasına neden olur.

Son yıllarda, Türkiye'de kaçak telefon kullanımının ve ticaretinin önüne geçmek için çeşitli önlemler alınmıştır. Bu önlemler arasında, IMEI kayıt sisteminin kurulması ve kaçak telefonların tespiti için denetimlerin artırılması yer almaktadır.

Bu önlemler sayesinde, kaçak telefon kullanımı ve satışı önemli ölçüde azalmıştır. Ancak, kaçak telefonların ülkede tamamen ortadan kaldırılması için daha fazla çaba sarf edilmesi gerekmektedir.

Kaçak telefon kullanımından kaçınmak için, cihazını resmi bayilerden veya operatörlerden satın aldığından emin olmalısın. Kaçak telefon kullandığın tespit edilirse, ciddi cezai yaptırımlarla karşılaşabileceğini unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iyi oldu bende herkese hayırlı olsun bu yeni kanun önune gelen kameralı cep telı alıyodu artık almaz belkıde sx1 in fiyaTI ARtar bu arada bedavaya veriolar ya o güzelim telı biz gittik 780 ytly aldık şidiki fiyatı 430 arası insallah zam gelır tellere sz1 de herkez alşmaz o zaman o da bizim ayrcalığımız olsun bana baya bi koydu bu fiyat düşmesi

saygıalrımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

iyi oldu bende herkese hayırlı olsun bu yeni kanun önune gelen kameralı cep telı alıyodu artık almaz belkıde sx1 in fiyaTI ARtar bu arada bedavaya veriolar ya o güzelim telı biz gittik 780 ytly aldık şidiki fiyatı 430 arası insallah zam gelır tellere sz1 de herkez alşmaz o zaman o da bizim ayrcalığımız olsun bana baya bi koydu bu fiyat düşmesi

saygıalrımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: crein

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crein

bu ne yaw..

bence zor biter.yani anca azalir.mesela kacak cd olayi bittimi hayir.kacak cd nin dogubanki neresi kadikoy.herkez gene dukkaninda satiyor.bunu ancak imei no la falan halledebilirler.o da daha oolmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

quote:

Orjinalden alıntı: crein

bu ne yaw..

bence zor biter.yani anca azalir.mesela kacak cd olayi bittimi hayir.kacak cd nin dogubanki neresi kadikoy.herkez gene dukkaninda satiyor.bunu ancak imei no la falan halledebilirler.o da daha oolmaz.

Alıntıları Göster
    hallediyolar kaçak telefon kullananların imei numarasından yakalıyolar aynı çalıntılar gibi ( tv de izlediğim kadarıyla) iş ciddi olayı bitirecekler satışı değil kullanmasıda yasak olması zaten bu işi bitirir aynı çalıntı telefon kullanıyomuşsun gibi muamele görcekmişsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: __ultrAslan__

hallediyolar kaçak telefon kullananların imei numarasından yakalıyolar aynı çalıntılar gibi ( tv de izlediğim kadarıyla) iş ciddi olayı bitirecekler satışı değil kullanmasıda yasak olması zaten bu işi bitirir aynı çalıntı telefon kullanıyomuşsun gibi muamele görcekmişsin...

Alıntıları Göster
    walla uygularsalar olur.yurtdisindan getirenlerde gidip bayilere bildireceklermis imei nolarini.bu haber hep warda.daha kanunlasmadi.ama 1-2 ay icinde kanunlasir bence.neyse hadi hayirli geceler .ben yatar.olm ultraaslan gidip yatsana piskopatmisin.

• quote:

walla uygularsalar olur.yurtdisindan getirenlerde gidip bayilere bildireceklermis imei nolarini.bu haber hep warda.daha kanunlasmadi.ama 1-2 ay icinde kanunlasir bence.neyse hadi hayirli geceler .ben yatar.olm ultraaslan gidip yatsana piskopatmisin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

uykum yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

uykum yok

Alıntıları Göster
    sorma ya bende finallere calistim.bi alistimki uyumamaya butun gece deli dumrul gibi dolasiyom..iyice kafayi siyirdim....artik ne yazzdigimida bilmiyom....sson 1 haftadir max 25 saat uyudum.yane gunde max 3-4 saat arasi.gozler korku filminden firlamis goz gibin...akil desen uctu..

neyse yaw ben iyice sacmalaadim..konuyuda dagitmayalim yaww.eger boyle bir sey olursa fiyatlari indirsinler.yoksa herkez 3310 kullanir.demedi demeyin sona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 6 Şubat 2005, 5:00:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hwllocabbar

Bu mesaj silindi.
    bitmesin ya yoksa teller 1mlyrdan başlıyo alınmazki o fiyatada ne güsel 700 fln gene iyi
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    yok yaww uyuyamadim.gene oturdum bu meretin basina.

bence devlet kesin el koyacak bu ise.muthis bir gelir gidiyor devlet icin.bi telefon ortalama 300 ytl diyelim.
    300 milyonun kdv si 50 milyon.devlet icin 50 ytl havaya gidiyo 300ytl lik telefonda.yane bence devlet bu geliri kacirmak istemez.hele bizim mart ayinda uyumayan ekonomi bakani hayatta kacirmaz

siyasi mesaj olmamistir umarim...

• quote:

yok yaww uyuyamadim.gene oturdum bu meretin basina.

bence devlet kesin el koyacak bu ise.muthis bir gelir gidiyor devlet icin.bi telefon ortalama 300 ytl diyelim.
    300 milyonun kdv si 50 milyon.devlet icin 50 ytl havaya gidiyo 300ytl lik telefonda.yane bence devlet bu geliri kacirmak istemez.hele bizim mart ayinda uyumayan ekonomi bakani hayatta kacirmaz

siyasi mesaj olmamistir umarim...

Alıntıları Göster
    BENİDE uyku tutmadı .............

OO bu devlet zaten bizi sömürüyo sömürceği kadar 50 mlynda bize kar kalsın

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    güzel bir gelişme böylece kolay hırsızlık olmaz...zaten nerdeyse telefon taşımak mücevherden tehlikeli olmuştu... altını bile adam telfondan kolay satamıyor ki...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardesh kendi kendine mi guluyosun

yarın zaten belli olur ark ın dedigi dogru mu yanlısh mı doubanka gidenler durumu yazar
  • yo ben hiç sanmıyorum 1 hafta öncesi italinden 6100 aldım bitmez bu olya el altından satıyor adamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: __ultrAslan__

KAÇAK TELEFON OLAYI BİTMİŞ SATIŞI KULLANILMASI YASAKLANDI MALİ POLİS HEPSİNİ TOPLUYO HABERİNİZ OLSUN ARTIK KULLANILMASIDA YASAK TABİ ESKİDEN ALANLAR İÇİN DEĞİL ŞU ANDAN SORA, VE 2. EL TELEFONLARIN FİYATLARI ÇOK ARTTI BU OLAYDAN SORA BİLGİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpacHino

yo ben hiç sanmıyorum 1 hafta öncesi italinden 6100 aldım bitmez bu olya el altından satıyor adamlar
    quote:

KAÇAK TELEFON OLAYI BİTMİŞ SATIŞI KULLANILMASI YASAKLANDI MALİ POLİS HEPSİNİ TOPLUYO HABERİNİZ OLSUN ARTIK KULLANILMASIDA YASAK TABİ ESKİDEN ALANLAR İÇİN DEĞİL ŞU ANDAN SORA, VE 2. EL TELEFONLARIN FİYATLARI ÇOK ARTTI BU OLAYDAN SORA BİLGİNİZE
    mutlaka el altından satışlar devam edecektir ama yasal olaraks erbestti artık değil, tezgahlara falan konulamıyo bile hemen topluyolar...

• quote:

mutlaka el altından satışlar devam edecektir ama yasal olaraks erbestti artık değil, tezgahlara falan konulamıyo bile hemen topluyolar...

Alıntıları Göster
    El altından satıs olsada IMEI no dan dolayı operatorlerden Sinyal gelmeyecek(kayıtlar paylasılacak Hnagi imei ler war sa onlara sinyal yollanacak)
    Ayrıca tel ID ile ilgili numaraları Kırmak ve degiştirmek tamamen suc haline gelecektir...

Eger bu sekile bi yasa warsa bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpacHino

yo ben hiç sanmıyorum 1 hafta öncesi italinden 6100 aldım bitmez bu olya el altından satıyor adamlar
    quote:

Telsiz kanununa muhalefet ciddi suç, fakat benim gördüğüm kadarıyla tüm bayilerde mali polis fatura denetimi yapıyor, orjinal aksesuar görünümlü dandik ürünleri bile topluyorlar.
    çok büyük vergi kaybı var . Bununla beraber operatör bu telefonlara sinyal yollamayı kesince tamamen bitecek . Imei klonlamada sona erdi çünkü artık 9999999999999 IMEI larına sinyal yollanmayacak.

Bununla beraber kaçak telefonlara 25 YTL vergi geliyor.
    Vergini ödemezsende telefonu kullanamayacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: DjDeViL

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

iyi oldu bende herkese hayırlı olsun bu yeni kanun önune gelen kameralı cep telı alıyodu artık almaz belkıde sx1 in fiyaTI ARtar bu arada bedavaya veriolar ya o güzelim telı biz gittik 780 ytly aldık şidiki fiyatı 430 arası insallah zam gelır tellere sz1 de herkez alşmaz o zaman o da bizim ayrcalığımız olsun bana baya bi koydu bu fiyat düşmesi

saygıalrımla
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

saygıalrımla

dostum sx1 alıyorum bende bugün.estoreden.5 gün sonra gelcek.fiyat 12world taksit 430 lira.estorede ki temsilciyle konustum fiyatlar daha düser diyo.hatta nokialar iyice düsecekmiş bilgin olsun.bende almasammı diye düsündüm ama sx1 e talep felaket sekilde yogun.kalmaz falan neme lazım.alayımda 30 milyon insede koymaz çok.oke.sende çok para vermissin.neyse bosver.hayırlısı olsun.herseyin bir hayrı vardır.ordan fazla para vermişsin.başka yerden çıkarırsın..oke

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

saygıalrımla

dostum sx1 alıyorum bende bugün.estoreden.5 gün sonra gelcek.fiyat 12world taksit 430 lira.estorede ki temsilciyle konustum fiyatlar daha düser diyo.hatta nokialar iyice düsecekmiş bilgin olsun.bende almasammı diye düsündüm ama sx1 e talep felaket sekilde yogun.kalmaz falan neme lazım.alayımda 30 milyon insede koymaz çok.oke.sende çok para vermissin.neyse bosver.hayırlısı olsun.herseyin bir hayrı vardır.ordan fazla para vermişsin.başka yerden çıkarırsın..oke

Alıntıları Göster
    EVET MALİ POLİS KAÇAKLARIN HEPSİNİ TOPLUYO, 2. EL FİYATLARI BU YÜZDEN ARTTI...

• quote:

Alıntıları Göster
    valla polisleri döverler sonra....o yüzden mi dogubankta süper indirimler başladı......
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwllocabbar -- 6 Şubat 2005, 10:34:27 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.