< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 11 Haziran 2019; 13:54:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 11 Haziran 2019; 13:54:58 > |
buradan bir taytlı geçti demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Lafa geldi mi bunlardan cesuru, vatan severi yoktur ama iş icraata geldiği zaman ortadan kaybolur, pozitif ayrımcılık derdine düşer kadınlıklarının arkasına saklanırlar.
Kadınlar askerlik yapmalı. Öyle pasif görevde de değil. Ülkenin kaymağını yiyen kadınlar, ülke için canını verip zerre de değeri olmayan erkekler. Aynı şekilde kadın polisler de riskli görevlere gitmeli, masa başı işler yapıp oturdukları yerden ceplerini doldurmamalı. Gelsin şimdi meriç linci. Nasılsa bu meriç tayfa kendi hayal dünyasında uydurduğu şeylere inanır. |
Daha yazdıklarımı okumamışsın ya da daha kötüdü okuduğunu anlamamışsın gelmiş burda yazıyorsun. |
ya askerlik toptan kalkmalı ya da kadınlar da kamu hizmeti yapmalı, yapmıyorsa bedelini ödemeli.
emeklilik için prim gün sayısı erkeklerde 25 yıl, kadınlarda 20 değil gene 25 olmalı. emeklilikte yaş sınırı aynı olmalı, kadınlar ortalama 5 yıl fazla yaşıyorlar ama daha erken emekli olabiliyorlar. 25 yaş üstü kız babasının emekli maaşından pay alabiliyor böylece GSS ödemesi gerekmiyor, erkekse vur kırbacı. eşitlikse eşitlik hadi bakalım, sanki çimento torbası kaldır diyoruz bunlara, yasaları bi eşitleyelim bakalım önce... |
Askerlik yapmasınlar da en azından 6 ay sosyal hizmet anlamında ücretsiz kamu kuruluşlarında görevlendirilsinler. O zaman çifte standart kalkmış olur.
|
Bizim jenerasyon derken.
Zamanında 22 ay , 48 ay falan yapıyorlarmış. Şimdi kaç yapılıyor. (o kadar çok oynanıyorki, inan bilmiyorum) bunun bedellsi var. Bir imzayla askerlik yapılıyor Artı, zaten ülkede ortalık kutuplaşmayla doldu taştı, Yeni bir kutuplaşma çıkarmayın, özellikle sizin jenerasyonunun kadınlarıyla, yada bayanlarıyla Düşünsene düşman askeri silahı doğrultuyor. Düşman askerine şu şekilde çemkiriyor. Ben bayanım, bana silah doğrultamassın tamam mı. Not:Bunu şaka amaçlı yazdım |
Bu tayfa da hep aynı yalanları yazıyor. Yok kadın düşmanlığı (Dünya'nın en büyük safsatası ve feministlerin işlerine gelmeyen gerçeklerle karşılaştıkları zaman karşı tarafa saldırmak için kullandıkları bir silah), yok kadınlar annemiz, eşimiz, sevgilimiz bilmem ne (Bu tip kişiler bir tanedir, kimse de önüne gelen bütün kadınları bu gözle görecek değil kaldı ki öyle bile olsa bu kadınlara ayrıcalık tanımaz onların sorumluluğu olması gerektiği gerçeğini değiştirmez), bir de kadınlar olmasa hepimiz mağara adamları gibi yaşarmışız, saçmalığa gel bütün bilimi, sanatı, felsefeyi vs. kısaca medeniyeti inşaa edenler erkekler.
Kadınlar ya askere gitmeli, ya askerlik süresi kadar kamu hizmeti yapmalı, ya da devlete bedelli askerlik ücreti kadar para ödemeli. İşine geldiği yerde eşitiz, ama gelmeyince kadınlar ayrıcalıklı olsun. Yav he he... |
Dedim ki , başka derdin mi yok. Şimdi anladın. |
Feminaziler bas bas bağırıyor ortalıkta eşitlik vs diye ama hiçbir eşitlik yok aslında. Okuldan mezun olurlar iş görüşmesinde “Askerlik sorunun var mı ?” diye soran olmaz. Yine tahmin edersiniz çoğu yerde iş alım sürecinde kadın personeller bir adım öndeler. Madem hal böyle kadınları da (akşam evlerine dönecek şekilde) yaşadıkları yerde verin bir devlet dairesine; evrak işlerine baksınlar, temizlik vs işlerine baksınlar. Aynı şey sadece kilolu olduğu için gitmeyen arkadaşlar içinde geçerli bence. Çoğunun sağlığına, yürümesine, hareket etmesine engel olacak boyutta bir kiloları yok ama nedense 5-10 kilo fazlaları var diye alınmıyorlar askere. Bir kısmı da ondan sonra zayıflıyor zaten. Verin onları da bir vergi dairesine ya da sosyal güvenlik kurumuna temizlik yapsınlar, ufak tefek getir götür işlerine baksınlar
Edit: Yarın Mersin’e kısa dönem er olarak askere gidiyorum. Ondan yoğun duygularla yazmış olabilirim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|