Şimdi Ara

Kadınların ideal erkek çıtası yükseldi ve erkekler artık ilişki istemiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çiğ köfte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Feminist takılan kadınlara bakma sen. Evliliğe gelince ben dokanmam ona buna her haltı ergeg yapacah moduna giriyorlar.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya bir taraflarını aya spacex roketi gibi kaldırınca normal.

• DavidLynchh kullanıcısına yanıt
    şalgama bayılırım ama, lahmacun'un da ve şalgam'ın da acısızını tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam dışardan cok çekici görünce çekiniyorsun kızdan ama konuşunca o içindeki ozguvensizligi tatminsizligi anlaman 10 dakikanı almaz

• Kadınların istekleri havası egosuyla uğraşılmaz en iyisi kısa flörtler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olur mu hocam şöyle acılı şalgamlı açacaksın yanına acılı lahmacunun içine acı koyirüm abi oof oof

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın konusu döndü dolaştı oldu lahmacun kebap hep senin yüzünden Cem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Maykil ceksin dirty diana sarkisini dinle hadi

• 18 yaşında hiç sevgilim olmadığı için geç kaldığımı düşünürdüm.

Aradan 9 yıl geçti şu anda gerçekten geç kaldım ama eskisi kadar takmıyorum. İlginç.

• Freud psikanaliz okumuş olan kişi bu durumları zaten bilir

• Türkiye genc bir erkek icin gercekten cehennem. Kadere küsün.

• Evlenip ayrılmış biri olarak yaziyim. Cok aziniz ben ve benim gibileri ipliceksiniz ama yazayim.
    Evlenmeyi onermem hangi sartta olursa olsun.
    Asmaniz gerekn ilk degismez kural sudur. Bi kadini ayni evi ayni yatagi uzun sure paylasmadan taniyamazsiniz.
    Ikinci kural ise kendinizi hayatı kadin sizi törpuleyene kadar bilemez taniyamazsiniz, bu da sizi ilk kurala goturur. Yasiniz gencse zaten direk ... yazmiyorum.
    Bu ulke yari laik yari şeriatimsi bi yer cinsel ozgurlunuz yuksek ihtimal olmicak. Butun yazilanlara inansaniz bile bu sebebten kendinizi evlenmeye guduluceksiniz.
    Abiniz olarak tavsiyemi yukarda yazdim. Ama ne demisler mağduriyet en iyi motivasyondur. Tecrube edebilirsiniz o yıkılmaz sarsilmaz ozguveninizle.

• "İdeal partner" sosyal baskısı yıllardır vardı. Hem kadın için, hem de erkek için.

Bundan birkaç yıl önce mesela, "erkek evine ekmek getirir, kadın da eve bakar" şeklindeydi ideal ilişki. Kadınlar bi ara sıfır beden olmak zorundaydı. Fakat aradaki fark, erkekler belki yokluktan, belki de sosyal baskıları çok umursamadıklarından, yine de beğendikleri kadına tamam diyorlardı, kadın sosyal olarak "ideal kadın" olmasa bile.

Son zamanlarda ne değişti? Mesela erkeklerin fiziği eskiden önemsenmezdi, bir yerden sonra kaslı olmak zorunda oldular, şimdi steroidsiz vücudu kimse beğenmiyor. İşsiz olmaması gerekiyordu, şimdi kazancıyla %1'de olmak zorunda. Ve kadınlar, ellerinde çok fazla seçenek olduğu için, yani ya erkekler gibi yoklukta olmadıkları için, ya da sosyal baskıya karşı çıkamadıkları için, bunların altındaki erkeklere olmayı kabul etmiyor.

Bunun sonucu da, bu şartlara uyan %1'in altındaki erkeklerin kadın ilişkilerinde çok başarılı olması, diğer erkeklerin de eline bakması... Bu sarmaldan toplum olarak nasıl kurtulacağız, onu da bilmiyorum.

• Yeni bir citir bizin orda ise basladi. Tüm kizlara yavsayan bir tip var bunada yavsadi. Kizin erkek arkadasi varmis, ama gelgelelim bu yavsak kizi yanina cekiyor hatta elini gögüslerine daldiriyor, kiz ise bu durumdan cok memnun. Özellikle acik dekolteyle ise geliyorki bizim is yerinde bu cok göze batan bir durum. Isin garip tarafi ise bu her kiza yavsayan tipin belli bir süre sonra tüm kizarkadaslari tarafindan terkedilmesi, ya onu aldatiyorlar yada kapiyi gösteriyorlar, kendisi sülük gibi yapisan bir tip ve kizlar bir süre sonra kaciyor. Kizin erkek arkadasi kizarkadasinin nasil biri oldugunu bile bilmiyordur, belkide evlilik planlari yapiyorlar. Bu tip kadinlarin cokca olmasindan dolayi erkeklerde kullan at yapiyorlar, cünkü bunu isteyen kadinlarin davranislari.

• türk kızlarıyla evlenmek intiharla eş değer deli misiniz? hayatınızın içine ederler bir koltuk takımı almadığınızda ne erkekliğiniz kalır ne haysitetiniz ne şerefiniz kalır. sürekli aşağılanırsınız karınız tarafından. yukarda yazıldığı gibi arkanızdan çevirebileceği işler de cabası. aldatılırsanız boşandığınızda bir de nafakaya mahkum olursunuz. ve işin çok garip tarafı da şu; kızların TAMAMI böyle. evet genellemenin dibini yapıyorum şu an çünkü gerçekten öyle. aldatılırsanız da boşandığınızda bir de utanmadan nafaka talep eder ve siz de ödemek zorunda kalırsınız. gel de çıldırma.

büyük kurumsal bir firmada çalışıyordum daha önce. aynı ekipten iki kişi (biri evli bir kız, diğeri de yakın dostum bekar bir erkek) herkesin gözü önünde kırıştırıyorlardı. üstelik kız, herkesin kendisinin evli olduğunu bildiğini biliyordu. kız artık o kadar arsızlaşmıştı ki kim ne der umursamıyordu bile. kız, kırıştırdığı elemanla birlikte, kızın kocasıyla dalga bile geçiyorlardı, bunu gördüğümde kanım donmuştu resmen. kızın, kocasıyla evlenmesinin sebebi tabii ki adamın zengin olmasıydı. türk kızlarının TAMAMI bu zihniyette.

o yüzden daha genç olan ve hiç sevgilisi olmamış arkadaşlara sesleniyorum. allaha yatın kalkın şükredin sevgiliniz olmadığı için. bu tc kızları belalı ve sorunlu. önceden sevgili olması matah bir şey değil derdik, şimdi korkunç bir şey diyoruz. çünkü tc kızları feci şekilde sapıtmış durumda. birkaç aydır tek bir dişi sinekle bile konuşmuyorum ve hiç olmadığım kadar mutluyum. tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.