Şimdi Ara

Kadoil Benzin kulkananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyukcekmece rampasinda bi kadoil var fiyatlar digerlerine gore daha uygun. Burdan benzin alan ve yorumu olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da ki kadoil den şirket olarak anlaşmalıyız , ayriyetten indirim de yapıyorlar . Bi sıkıntısını görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HümanistAdam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, en büyük hile mazotta döndüğü için benzinin ucuzu en fazla daha incedir. Sonuç olarak hepsi aynı ham maddeden üretiliyor ve 2 tip üretici Türkiye'de dağıtımı sağlıyor. Yani kalite olarak pek sorun yaşamazsınız. Fakat pompada veya sayaçta oynanma varsa 10litre verdiğini yazıp 8litre veriyorsa orasını bilemem :)
  • Uzun yolda benzin kalmadığında alırım.Arada sırada diyelim.

• totalden shele geçince bile menzil düşüyodenemek lazım uzun menzil veriyorsa tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde hile pek yapılamıyor.
    Mesela ben Best'ten alıyorum Benzin fiyatı Dün geceki indirimden sonra 4.77 TL oldu, Şehir içinde 5.12 civarı..
    1 Senedir de kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok. Benzinin fiyat olarak bu kadar pahalı olmasının sebebi biraz da satıcılar.. Kar marjı çok yüksek..
  • Pompaciyla biraz sohbet ettim sonra benzin nasil bi kelek cikarmi dedim yok abi benzinde hicbirsey yapamiyorlar hepsi ayni ha mazot olsa kirk cesit hile oluyor ayri dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Aytemiz Gaz (LPG)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sene 2017 olmuş lisans iptaline varan cezalar var eskisi gibi hile yapamazlar 60 kuruşa kadar ucuz mazot satan şehir dışında yer var hepsi mi hile hurda yapıyor acaba

• araban dandıkse al yoksa hıc bulasma acacagı masraf aradakı fiyat farkının 10 katına mal olur
  • Sıkıntı olmaz istasyon temizse.
  • Ben fiyat uygun olduğu için ordan sürekli lpg alıyordum.Bir depoyla 320 km giderim normalde,gösterge bozuk olduğundan ona göre gider tekrar alırdım, en son alışımda 260 km gaz bitti ertesi günde arabayı sattım son alışım oldu arabadamı bişey oldu pompadamı öğrenemedim.

• Yukarıda yazdım As250 kamyondan , Transitten dan , Mercedes e kadar işyeri olarak alıyoruz , sıkıntısı yok. Öyle dandik arabaya alalım muhabbeti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sene 2017 olmuş lisans iptaline varan cezalar var eskisi gibi hile yapamazlar 60 kuruşa kadar ucuz mazot satan şehir dışında yer var hepsi mi hile hurda yapıyor acaba

Geneli hileli ya 10 numara katiyolar yada gaz yag falan bi kac kez ucuz mazot aldim farkini sadece rampada cekiste anladim birazda sesli calisiyor sonra diger petrollere göre en uygun aytemiz var oraya dondum suan memnunum

• ferfecir66 F kullanıcısına yanıt
    öle olduğunu düşündüğün yeri direk epdk ya şikayet et bakalım ne olacak ?

her zaman ucuz mazot satan yerden alırım dediğini yaşamadım ?
    sadece katkı fark ettiriyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kocaeli gebzede ikamet ediyorum

Cayirova da class petrol : 3.87

Sanoil :4.21

Cekoil : 4.25

Pacific : 4.11

• Ben bodrum kadoil den mazot alıyorum. Diğer firmalar ile arasında sürekli 30 kuruş fark oluyor. Son 1 yıldır her ay depoyu oradan dolduruyorum ve bir sorun yaşamadım henüz.

Aracın çekisinde vs değişiklik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir66

Kocaeli gebzede ikamet ediyorum

Cayirova da class petrol : 3.87

Sanoil :4.21

Cekoil : 4.25

Pacific : 4.11

Eger 3.87 de hile yoksa, o zaman dıgerlerı acayıp para kazanıyor. Bır ustat bızı bu konuda aydinlatsa.

Turkiyede ayni rafireniden cikan bir urunu hile olmadikca, nasil bu kadar farkli fiyata satiyorlar ?

Bide bu bp, po, shell, opet falan.. bunlari daha uzun menzil, iyi performans, motoru temizleme soylemleri gercek mi yoksa kerizleme taktigi mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.