Arkadaşlar merhaba, elimde ki aracı geçtiğimiz pazartesi sattım ve beklediğimden çok hızlı satıldı. Bu sebeple yerine ne alacağımı düşünme bile fırsatım olmadı ve param nakit olmasından dolayı bir an önce araç almak istiyorum. Cebimde ki para 475 bin TL. Fakat borçla 600 bin tlyi zorlayabilirim fakat arada ki farkı altın borcu olarak alacağım için son çare olarak görüyorum. Kriterlerim kesinlikle HB olması, aracın büyüklüğü hiç önemli değil tek kullanıcam çünkü. Performans olarak da şehir içi ve şehir dışı yormasın yeter. Zaten 110-120 km/s hızı geçen biri değilim. Bu paralara dizel almayı da düşünmüyorum çünkü yaşı ve kilometresi itibari ile arıza ve yüklü miktarda arıza çıkarma potansiyeli yüksek. 400-500 bin TL arasında aklıma yatan araçlar; 1.4 Clio 3 kilometresi biraz yüksek 2011-2014 1.4 Ibiza 1.25 cvvt i20 ve sizin ttavsiyeleriniz... Eğer bütçeyi 600 e çıkarırsam da hali hazırda bulduğum 2015 Astra 1.6 Edition paket 182 bin kmde safkan benzinli. Fakat astralar çok yakıyor diye duydum o yüzden sıcak bakmıyorum. Birde 2013 clio 4 0.9 TCe motor ama bunlarında kilometresi 150 bin üzeri. Bana yardımcı olun ben hayatımda hiç bu kadar kararsız ve kafası karışık olmamıştım. |
Bildirim