Şimdi Ara

Kahverengi Osuruk Böcekleri Her Yerde!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul üsküdar tarafında eve sürekli bunlardan giriyor. Kahverengi yavaş hareket ediyor fakat fevriler aniden hızlı şekilde uçabiliyorlar. Eve girince çıkarması çok zor. Gördüğünüz yerde öldürün meyve ağaçlarına çok zararı varmış.

Kahverengi Osuruk Böcekleri Her Yerde!!

• Bizim eve de giriyor. Ataşehir'deyiz. İstanbulda yuva yapmışlar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt

Çok fenalar hocam gece uyutmuyorlar pır pır uçuyolar ses çıkarıyorlar gördüğünüz yerde öldürün bitkilere falan çok zararlıymış. 2017 de çinden gelmiş deniyor. Çok hızlı ürüyormuş havalar serinlemeye başlayacağından evlere girmeye çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Çok fenalar hocam gece uyutmuyorlar pır pır uçuyolar ses çıkarıyorlar gördüğünüz yerde öldürün bitkilere falan çok zararlıymış. 2017 de çinden gelmiş deniyor. Çok hızlı ürüyormuş havalar serinlemeye başlayacağından evlere girmeye çalışıyorlar.

Çin'den geldiğini bilmyodum. 15 yıl önce de ara ara görüyordum, Kadıköyde.

Ben internette okudum karadenizde findik agaclarina dadanip rekolteyi dusurmusler ciddi oranda. Ordan ithal gelen urunlerle gelmis oldugu dusunuluyor. Ben de dedigin gibi onceden goruyordum ama bu kadar cok degildi keisnlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da da durum aynı. Her 3 günde bir, bir tanesi odama dadanıyor.

Çin'deki bir arkadaşımın klimasının içine girerek ölmüş bir tanesi, bütün oda ölüm kokusu... Kahverengi Osuruk Böcekleri Her Yerde!! 

• Muğla Marmarise de geldiler balkonda yakalayıp hemen yok ediyorum ancak kokusuna denk gelmedim daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarıyer’de durum aynı. Kokusu denk gelmedi ama sürekli evin içindeler

• Alev makinesi kulanıyorum ilk üstüne dedorant sıkıp sonra ateşe veriyorum ama içlerindeki kimyasal yanıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Sen daha önce bu böceği hiç öldürdün mü?

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Evet ama kokmadi soylenenin aksine :)

• Daha geçen hafta 2 tane öldürdüm bunlardan eve girmişler demek tüm ülkede durum aynı

• Bizim buraya da girmişti iki defa. Birinde yavru gibiydi, diğerlerine nazaran küçüktü yani. Yavru olana hiç dokunmamıştım, 3-4 gün sonra baktığımda, ilk gördüğüm yerdeydi. Meğer orada ölmüş kendiliğinden anlayamadım. Büyük olan büyük diye vurmuştum. Ama hiçbiri koku yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physFx -- 6 Ekim 2020; 23:8:19 >
    Abi çok ilginç ne artı ne eksi hesapladım ben de tam olarak 15 sene önce kadıköyde bundan ilkokuldayken evde kafamda bulmuştum çok korkmuştum o zamandan beri de bu yaz girmeye başladı arada giriyo eve. Aynı ev 15 yıl arayla aynı böcek

• Üstlerine deodorant boşaltın ardından istediğinizi yapın hocam
    Deodorant tan sonra bi süre çıldırıyo sonra uçmayı bırakıp sadece yürüyor
    Bu meretlere kolonyada işe yaramıyo

• Kahverengi Osuruk Böcekleri Her Yerde!!

Anasını sattığımın evine dinozor girmeye çalişiyor,onlar girse yine iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 7 Ekim 2020; 0:45:8 >
  • Avcılar dayım aynı böcek eve girdi. Zar zor yakalayıp camdan attım. 5 dk sonra geri içeri girdi. Bu sefer affetmedim. Ama kokmadı hiç.

• Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

Vampir kelebekler ne alemdeKahverengi Osuruk Böcekleri Her Yerde!! 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.