< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KALDIRIMA PARK ETME
-
-
Ben kaldırıma çıkmam gerektiğinde araç kaldırıma paralel durumdaysa, direksiyonu tam kırıyorum lastiği mümkün olduğunca dik çıkarmak için kaldırıma, yanağı kırıp ezmemek adına.
Ama kırdıktan sonra biraz ortalıyorum direksiyonu, kaldırım dikse tekeri ekstradan açmaya çalışıyor, ön takımı zorladığını düşünüyorum..
-
Aslinda gecen gun farkettim. Arabalar yol kenarinda parketmis arabalar, acik alanda duran arabalar,kaldirima parketmis arabalar ne kadar cirkin duruyor. Sokaga indiginde, sokaginizin arabasiz halini gozunuzun onjnde canlandirin. Aslinda ne kadar guzel...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zorluyordur mutlaka. Ama mecbur kalınca yapılıyor malesef. Allah kaza bela vermesin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet sessizlik ve sadelik hakim olurdu herhalde her yere.
Bir arka sokağa park ederim gerekirse kaldırıma hayatta park etmem. Ön takımı mahvediyor çünkü.
-
Valla ben de kıyamıyorum kaldırıma çıkmaya. Mümkünse daha uzakta düz yer arıyorum.
Sorununun cevabı konu başlığında.
Benim bildiğim, kaldırımlar insanlar içindi. Bir şey mi kaçırdım?
-
bana göre kaldırıma park etmek medeniyet seviyemizin düşük olduğunu gösteriyor. ne yapalım , park edecek başka yer yok diyenleri de anlayabiliyorum ama bu şekilde olmamalı. Yaptırım olmayınca sonuç bu işte.
-
Herkes yapıyor ne yapayım diye birşey olmaz
Kaldırım yayalar içindir.
Bir ülkenin medeniyetini insanlar belirler, kanunlar değil.
Herkes yerlere çöp atıyor, ama ben atmıyorum. Çocuğuma da attırmıyorum, yanımda atan olursa üşenmiyorum yerden alıp çöpe atıyorum.
Bu ülkeye, bu memlekete karşı sorumluluklarım konusunda vicdanım hiç olmadığı kadar rahat.
Varsın vicdanı olmayan şeytanımsı insanlar düşünsün
-
Normal şartlar altında özellikle yoğun cadde, sokaklarda kesinlikle yapılmaz ama ülkede özellikle büyükşehirlerde park sorunu olduğu muhakkak. Şaşıran arkadaşlara açıkçası ben de şaşırdım. Örneğin İstanbul Esenler, Bağcılar; Bursa Osmangazi'nin yerleşim hatalarıyla dolu sokak ve caddelerinde araçları nereye park edecek insanlar? Keyfi durumlar tabiki hoş görülmez ama bu ülkenin şartlarını da göz önünde bulundurmak lazım.
Soruya gelince aracım yüksek sıkıntı olmuyor ama çok yavaş hareket ediyorum gene de.
-
Kaldırıma geri geri çıkmak direksiyon kutusu ve buna bağlı alt takım parçalarının ömrünü nispeten uzatır.
-
yayaların geçişine engel olacak şekilde kaldırıma park ederseniz sülalenize yapılan beddualar sayesinde o an olmasa bile en kısa zamanda belanızı bulursunuz.
-
evet bazen görüyorum yürümeye useniyor insanlar 2 dk mesafe sonuçta.
Bence de olması gereken bu.
Doğru ama çok fazla parkeden var. yayaların canı da tehlikeye atılmış oluyor.
Ya bı de kurallara uyunca sizi asagilamaya çalışan insanlar çıkıyor. kuralsizlik marifetmis gibi gösteriliyor toplum tarafından. kırmızı ışıkta geçtim radara girdim 180 km çıktım vs gibi. Övünerek anlatan insanlar tanıyorum.
teşekkür ederim cvp için hocam.
😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sorununun cevabı konu başlığında.
|
bana göre kaldırıma park etmek medeniyet seviyemizin düşük olduğunu gösteriyor. ne yapalım , park edecek başka yer yok diyenleri de anlayabiliyorum ama bu şekilde olmamalı. Yaptırım olmayınca sonuç bu işte. |
Herkes yapıyor ne yapayım diye birşey olmaz Kaldırım yayalar içindir. Bir ülkenin medeniyetini insanlar belirler, kanunlar değil. Herkes yerlere çöp atıyor, ama ben atmıyorum. Çocuğuma da attırmıyorum, yanımda atan olursa üşenmiyorum yerden alıp çöpe atıyorum. Bu ülkeye, bu memlekete karşı sorumluluklarım konusunda vicdanım hiç olmadığı kadar rahat. Varsın vicdanı olmayan şeytanımsı insanlar düşünsün |
Benzer içerikler
- sıfır far neden buhar yapar
- stage 1 yazılım nedir
- yanlış plakaya yazılan ceza
- fiat bravo 1.4 t-jet
- öğrenci arabası
- bmw x1 sıfır fiyatları
- renault rafale 2024
- dacia jogger özellikleri
- yamaha elektrikli bisiklet
- lexus lbx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X