Şimdi Ara

KALDIRIMA PARK ETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaldırıma nasıl park ediyorsunuz? alt takıma zarar vermiyor mu kaldırımlar? Daha doğrusu cikilabilecek kaldırımların yüksekliğini nasıl ayarliyorsunuz? Bazıları aşırı yüksek çünkü.

bugün 5 cm kadar yüksekliğinde kaldırımın üstünden geçtim. araç sallandı bayağı. Anksiyetem depresti. Bakıyorum kaldırımlar araba dolu. Sıkıntı bende sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herkes yapıyor ne yapayım diye birşey olmaz

Kaldırım yayalar içindir.

Bir ülkenin medeniyetini insanlar belirler, kanunlar değil.

Herkes yerlere çöp atıyor, ama ben atmıyorum. Çocuğuma da attırmıyorum, yanımda atan olursa üşenmiyorum yerden alıp çöpe atıyorum.

Bu ülkeye, bu memlekete karşı sorumluluklarım konusunda vicdanım hiç olmadığı kadar rahat.

Varsın vicdanı olmayan şeytanımsı insanlar düşünsün

• Ben kaldırıma çıkmam gerektiğinde araç kaldırıma paralel durumdaysa, direksiyonu tam kırıyorum lastiği mümkün olduğunca dik çıkarmak için kaldırıma, yanağı kırıp ezmemek adına.

Ama kırdıktan sonra biraz ortalıyorum direksiyonu, kaldırım dikse tekeri ekstradan açmaya çalışıyor, ön takımı zorladığını düşünüyorum..

• Aslinda gecen gun farkettim. Arabalar yol kenarinda parketmis arabalar, acik alanda duran arabalar,kaldirima parketmis arabalar ne kadar cirkin duruyor. Sokaga indiginde, sokaginizin arabasiz halini gozunuzun onjnde canlandirin. Aslinda ne kadar guzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    zorluyordur mutlaka. Ama mecbur kalınca yapılıyor malesef. Allah kaza bela vermesin hocam.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    evet sessizlik ve sadelik hakim olurdu herhalde her yere.

• Bir arka sokağa park ederim gerekirse kaldırıma hayatta park etmem. Ön takımı mahvediyor çünkü.

• Valla ben de kıyamıyorum kaldırıma çıkmaya. Mümkünse daha uzakta düz yer arıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorununun cevabı konu başlığında.

• Benim bildiğim, kaldırımlar insanlar içindi. Bir şey mi kaçırdım?  

• bana göre kaldırıma park etmek medeniyet seviyemizin düşük olduğunu gösteriyor. ne yapalım , park edecek başka yer yok diyenleri de anlayabiliyorum ama bu şekilde olmamalı. Yaptırım olmayınca sonuç bu işte.

• anyhill kullanıcısına yanıt

Herkes yapıyor ne yapayım diye birşey olmaz

Kaldırım yayalar içindir.

Bir ülkenin medeniyetini insanlar belirler, kanunlar değil.

Herkes yerlere çöp atıyor, ama ben atmıyorum. Çocuğuma da attırmıyorum, yanımda atan olursa üşenmiyorum yerden alıp çöpe atıyorum.

Bu ülkeye, bu memlekete karşı sorumluluklarım konusunda vicdanım hiç olmadığı kadar rahat.

Varsın vicdanı olmayan şeytanımsı insanlar düşünsün

• Normal şartlar altında özellikle yoğun cadde, sokaklarda kesinlikle yapılmaz ama ülkede özellikle büyükşehirlerde park sorunu olduğu muhakkak. Şaşıran arkadaşlara açıkçası ben de şaşırdım. Örneğin İstanbul Esenler, Bağcılar; Bursa Osmangazi'nin yerleşim hatalarıyla dolu sokak ve caddelerinde araçları nereye park edecek insanlar? Keyfi durumlar tabiki hoş görülmez ama bu ülkenin şartlarını da göz önünde bulundurmak lazım.

Soruya gelince aracım yüksek sıkıntı olmuyor ama çok yavaş hareket ediyorum gene de.

• Kaldırıma geri geri çıkmak direksiyon kutusu ve buna bağlı alt takım parçalarının ömrünü nispeten uzatır.

• yayaların geçişine engel olacak şekilde kaldırıma park ederseniz sülalenize yapılan beddualar sayesinde o an olmasa bile en kısa zamanda belanızı bulursunuz.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    evet bazen görüyorum yürümeye useniyor insanlar 2 dk mesafe sonuçta.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Bence de olması gereken bu.

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Doğru ama çok fazla parkeden var. yayaların canı da tehlikeye atılmış oluyor.

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Ya bı de kurallara uyunca sizi asagilamaya çalışan insanlar çıkıyor. kuralsizlik marifetmis gibi gösteriliyor toplum tarafından. kırmızı ışıkta geçtim radara girdim 180 km çıktım vs gibi. Övünerek anlatan insanlar tanıyorum.

• TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cvp için hocam.

• Malik the Mafia kullanıcısına yanıt
    😄😄

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.