Şimdi Ara

kalori hesabı fazla abartılmıyor mu istediğimi yedim daha 1500 kalori ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes ayy çok kalorili ayy yiyemem onuu falan sürekli böyle şeyler duyuyorum.bugün yediklerimi yazıyorum

sabah 110 kalori ekmek arasına ince diilnmiş bir salam +1 kaşar 240 kalori kayısılı meyve suyu 1 bardak 110 kalori =350 kalori
    ara 2 tane üzümlü ince dilim kekimsi bir şey ev yapımı 200 kalori
    öğlen makarna 300 kalori ekşili köftenin 3 yuvarlak küçük köftesi + bir kaç dilim içindeki patetesi = 200 kalori ayran 66 kalori ve mercimek çorba 180 kalori = 746 kalori
    akşam kepek ekmeği arasına yarım kaşık nutellaa = 200 kalori

toplam aldığım 1496 kalori ve şu an gayet tokum .

neden sürekli çok kalorili yiyememmm sesleri duyuyorum.
    Diyette bile olsak ayarını bilmemiz yeterli değil mi ?
    atıyorum akşam nutellayı kaşıklamak yerine böyle ekmek arası yarım kaşık sürsek hem canımız çok çekmez hem de istediğimizi yemiş oluruz

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbenim

up up up
    evet bunu bende merak ederim mesela ara öğünde elma +yoğurttan oluşan 200 kalori yerine bir dilik ekmek üzerine sürülmüş çikolata yenir mi o da 200 kalori?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsls

evet bunu bende merak ederim mesela ara öğünde elma +yoğurttan oluşan 200 kalori yerine bir dilik ekmek üzerine sürülmüş çikolata yenir mi o da 200 kalori?

Alıntıları Göster
    kardeşim akşam yemek yememişin ki sen tabi almazsın.. gir burgerking.com, bak kalorilere, steakhouse menü 800 kalori tek başına.
  • quote:

Onu da yersin aynı kalori alırsın ama diğer vitaminler ne olacak ? çikolata boş bir besin bence 2 tane elma yesen daha yararlı yada balık ye 200 kalorilik çok daha hayırlıdır çikolatadan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Onu da yersin aynı kalori alırsın ama diğer vitaminler ne olacak ? çikolata boş bir besin bence 2 tane elma yesen daha yararlı yada balık ye 200 kalorilik çok daha hayırlıdır çikolatadan .

yok canım her zaman demiyorum zaten ama özellikle kadınlar diyet süresinde çikolata krizine giriyorlar ya haftada 1-2 kere bunu yapabilirler yani bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

yok canım her zaman demiyorum zaten ama özellikle kadınlar diyet süresinde çikolata krizine giriyorlar ya haftada 1-2 kere bunu yapabilirler yani bence

Alıntıları Göster
    hiçbir şey yememişsin ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

hiçbir şey yememişsin ki

gayet tokum ama zaten amaç bir şey yemek değil görüldüğü gibi canımın çektiği çikolatıya da yedim böreği de hani diyet yaparken her şey uzak kalmaya gerek yok yoksa daha kötü sonuclara yol açıyor birden patlıyorsun her şeyi yiyorsun daha beter 3-4 kilo alıyorsun
  • quote:

quote:

hiçbir şey yememişsin ki

gayet tokum ama zaten amaç bir şey yemek değil görüldüğü gibi canımın çektiği çikolatıya da yedim böreği de hani diyet yaparken her şey uzak kalmaya gerek yok yoksa daha kötü sonuclara yol açıyor birden patlıyorsun her şeyi yiyorsun daha beter 3-4 kilo alıyorsun

bahsettiğin şey iradesi zayıf insanlar için geçerli, insanın iradesi güçlüyse hiçbir zaman patlayıp birden yemeğe abanmaz, o tipler zaten her hafta diyete başlayan tiplerdir

bu arada boyunu kilonu bilmiyorum ama 1.60 boyunda 50 kilo falan değilsen yetersiz beslenmeden dolayı hastalanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial93 -- 24 Mart 2013; 21:39:03 >

• quote:

quote:

hiçbir şey yememişsin ki

Alıntıları Göster
    Kahvaltı :1 porsiyon çikolatalı müsli + 100 ml st : 170 kalori
    Ara : kepekli ekmekten light kaşarlı tost : 200 kalori
    Öğlen : Çorba + 1 but yada ikame köfte + az pilav + bir kaşık yoğurt : tahminimce 500 kalori civarıdır.
    akşam : sebze yemeği + 1 dilim kızarmış kepek ekmeği : 300 kalori civarıdır tahmnimce
    gece : 2-3 salatalık , 1 yeşil elma : 100 kalori

hemen hemen 1500 kalori

ne kadar yakıyorum bilgim yok , ama insanity programındayım herhalde iyi yakıyorumdur.

• quote:

quote:

quote:

hiçbir şey yememişsin ki

bahsettiğin şey iradesi zayıf insanlar için geçerli, insanın iradesi güçlüyse hiçbir zaman patlayıp birden yemeğe abanmaz, o tipler zaten her hafta diyete başlayan tiplerdir

bu arada boyunu kilonu bilmiyorum ama 1.60 boyunda 50 kilo falan değilsen yetersiz beslenmeden dolayı hastalanabilirsin

yok ya her zaman böyle beslenmiyorum

• quote:

hiçbir şey yememişsin ki

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

Kahvaltı :1 porsiyon çikolatalı müsli + 100 ml st : 170 kalori
    Öğlen : Çorba + 1 but yada ikame köfte + az pilav + bir kaşık yoğurt : tahminimce 500 kalori civarıdır.
    akşam : sebze yemeği + 1 dilim kızarmış kepek ekmeği : 300 kalori civarıdır tahmnimce
    gece : 2-3 salatalık , 1 yeşil elma : 100 kalori

hemen hemen 1500 kalori

ne kadar yakıyorum bilgim yok , ama insanity programındayım herhalde iyi yakıyorumdur.

Alıntıları Göster
    Yarım kaşık nutelleyı 1 dilim kepek ekmeğine sürüp yedin ve akşam yemeği mi dedin buna ?

Muhtemelen iştahsız , kilo alamayan bir ektomorfsun. Şahsen yeridne olsam yarım kutu nutelleyı yarım ekmekle gömer, 2-3 saat sonra da acıkırdım. Çünkü basit karbonhidrat, çabucak kana karışıp kısa zamanlı tokluk hissi verir. Sonrası açlık.
    açlığı tokluğu geçtim protein, vitamin, doymamış yağ vs bir sağlıklı gıda yok ki o öğünde.

• quote:

Elma yoğurt protein +kaliteli karbonhidrattan gelen kalori çikolata kalitesiz doymamış yağlardan gelen kalori 2 si çok farklı şey her öğün çikolata yiyip aynı kaloriyi alan adam her öğün tavuk yiyen adamla aldığı kalori aynıysa çikolata yiyen daha çabuk kilo alır
  • 10000 adım yani 5-6 kilometre yürüyüş ile 400 kalori civarı yakılıyormuş. Biz her gün 1700 kalori falan alsak günlük yediğimizi yakmak için 25 kilometre yürümemiz mi gerekiyor ? Yürüyüş yaparak kilo vermek imkansız o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Elma yoğurt protein +kaliteli karbonhidrattan gelen kalori çikolata kalitesiz doymamış yağlardan gelen kalori 2 si çok farklı şey her öğün çikolata yiyip aynı kaloriyi alan adam her öğün tavuk yiyen adamla aldığı kalori aynıysa çikolata yiyen daha çabuk kilo alır

evet haklısınız aslında sonuçta birinden yüksek oranda yağ gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

evet haklısınız aslında sonuçta birinden yüksek oranda yağ gelir

Alıntıları Göster
    hiç kalori ölçerek yemek yediğimi hatırlamıyorum löplet gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

10000 adım yani 5-6 kilometre yürüyüş ile 400 kalori civarı yakılıyormuş. Biz her gün 1700 kalori falan alsak günlük yediğimizi yakmak için 25 kilometre yürümemiz mi gerekiyor ? Yürüyüş yaparak kilo vermek imkansız o zaman

imkansız değil de azar azar gider 7000 kalori 1 kg yani ayda 1.5 kg ancak
  • quote:

10000 adım yani 5-6 kilometre yürüyüş ile 400 kalori civarı yakılıyormuş. Biz her gün 1700 kalori falan alsak günlük yediğimizi yakmak için 25 kilometre yürümemiz mi gerekiyor ? Yürüyüş yaparak kilo vermek imkansız o zaman

Bir günde hiçbir şey yapmasan zaten metabolizmaya göre. 1500-2500 harcıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Bir günde hiçbir şey yapmasan zaten metabolizmaya göre. 1500-2500 harcıyorsun.

Einstein.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.