Şimdi Ara

Kalorileri abur cuburlarla doldurmak? Kalori değerleri doğru mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kalorilerimin 3/1 hatta belki 1.5/3'unu hazır gıdalar ile dolduruyorum. Yurtta kalıyorum kafama göre yemek yapıp yiyebilme şansım yok. Merak ettiğim şey bu ambalajlı ürünlerin kalori değerleri yazdığı gibi midir? Mesela A101'de satılan Burch Mısır Ve Pirinç Patlağı'ndan mutlaka ya bir ya iki kere yiyorum. 400 kalorisi var ve tam 80 gr. karbonhidratı var. Yani 100 gramlık bir ürün tam 3-4 tabak makarna pilavın karbonhidratına denk geliyor acaba doğru mudur? Akşam kalori açığım çoktu, 3 tane kek yedim 500 kalori 70 gram karbonhidrat verdi mesela bu değerler doğru mudur? Çünkü hayvan gibi yemek yiyip kalorisini hesaplıyorum bi bakıyorum ki 500-600 kalori tutmuş. Yani bir iki paket hazır gıdanın verdiği değerleri onca yemek zar zor veriyor. Belki kilo alamama sebebim bu yediğim hazır gıdaların kalorilerinin aslında yanlış olması olabilir mi?

Bu arada ben günde 3-4 öğün yemek yiyip onların üzerine bu dediğim gıdaları yiyorum.
    3000-3300 kalori
    320-400 gram karbonhidrat
    110-140 gram protein alıyorum.
    Kilom 56
    Boy 179
    Yaş 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseisai -- 16 Şubat 2020; 9:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yediğiniz en iyi abur cubur?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.