98 model scudo 1.9 D EL kapali kasa kamyonet aldik ruhsatta 2+1 diye geciyor arkada koltuk yok, araci ticari kullanmayacagiz o yuzden uzerimize alirken hususiye donusumunu de yapalim dedik aslinda niyetimiz basta araci boyle alip alim-satim trafik işlemlerinden sonra koltuk eklettirmekti ama koltukcu projesi olmadan takmayız demiş madem oyle hepsini yapalimda trafikte problem cikmasin madem dedik
gittik cam actirip + koltuk taktirdik (400ytll) koltuk 1 adet yani en arka bagaj olarak kalacak, projesini 170ytl ye cizmisler
sanırım tekrar fenni muayeneye girmesi gerekiyormus bugun proje onay icin mak muh odasina mi ne gitmiş babam ama toplanti varmis pztsye kaldi demisler
bende bir yandan nette arastirdim farkli yorumlar genel kanı 2006da cikan bir yasayla artik candan yada kamyonetten husuiye donusum kalkmis deniliyor.
yada kamyonetlerin otv indirimi odugu hususiye cevirirken %6lik bir otvyi de odemek zorunda olundugu falan yazili
simdi biz kendi kendimize haltmi ettik yoksa hersey yolunda mi anlamadim
sanki kamyonet hususiye donmeyecek yani ruhsatta kamyonet kalacak ama aracdaki modifikasyon olarak ruhsata cam ve koltuk bilgisi eklenecek
kamyonet kaldigi icinde yine kopruden gecememe bazi yerlere girememe heryıl fenni muayene arti surucu icin k2 zorunlugu gibi dezavantajlari devam mi edecek bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim.