Şimdi Ara

Kamyonete cam açtırıp koltuk taktırmak artık mumkun degilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98 model scudo 1.9 D EL kapali kasa kamyonet aldik ruhsatta 2+1 diye geciyor arkada koltuk yok,
    araci ticari kullanmayacagiz o yuzden uzerimize alirken hususiye donusumunu de yapalim dedik
    aslinda niyetimiz basta araci boyle alip alim-satim trafik işlemlerinden sonra koltuk eklettirmekti
    ama koltukcu projesi olmadan takmayız demiş madem oyle hepsini yapalimda trafikte problem cikmasin madem dedik

gittik cam actirip + koltuk taktirdik (400ytll)
    koltuk 1 adet yani en arka bagaj olarak kalacak,
    projesini 170ytl ye cizmisler

sanırım tekrar fenni muayeneye girmesi gerekiyormus
    bugun proje onay icin mak muh odasina mi ne gitmiş babam ama toplanti varmis pztsye kaldi demisler

bende bir yandan nette arastirdim farkli yorumlar
    genel kanı 2006da cikan bir yasayla artik candan yada kamyonetten husuiye donusum kalkmis deniliyor.

yada kamyonetlerin otv indirimi odugu hususiye cevirirken %6lik bir otvyi de odemek zorunda olundugu falan yazili

simdi biz kendi kendimize haltmi ettik yoksa hersey yolunda mi anlamadim

sanki kamyonet hususiye donmeyecek yani ruhsatta kamyonet kalacak ama aracdaki modifikasyon olarak ruhsata cam ve koltuk bilgisi eklenecek

kamyonet kaldigi icinde yine kopruden gecememe bazi yerlere girememe heryıl fenni muayene arti surucu icin k2 zorunlugu gibi dezavantajlari devam mi edecek
    bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.