Şimdi Ara

KAPIYI AÇINCA GELEN BİP SESİ ???==>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün aracıma binerken (2004 focus brc) kiliti açıp içeri oturduğumda kontağı açamadan bip bip diye bir ses geldi. bu far açık sesinden farklıydı. lpg de tek ışık sabit yanıyodu. araç geri viteste de değildi. aracı sonra çalıştırıp sorunsuz geldim. ancak iki gün sonra uzun yola çıkacağım için aklıma takıldı. bu sesin sebebi ne olabilir acaba?

NOT: bugun aracın trigeri değişti ve ön diskler düzeltildi.

• Radyodan olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Radyodan olabilir belki.
    Şans mıdır nedir hep de böyle can sıkıcı şeyler uzun yola çıkmadan önce olur
  • quote:

Radyodan olabilir belki.

radyoyu da herzamanki gibi kullandım bugün. bir arıza sinyali var mı acaba bu şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Şans mıdır nedir hep de böyle can sıkıcı şeyler uzun yola çıkmadan önce olur

aynen insanın içine kurt düşüyor. daha önce de direksiyonda titreme oluşmuştu. korkarak çıkmıştım yola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

quote:

Radyodan olabilir belki.

radyoyu da herzamanki gibi kullandım bugün. bir arıza sinyali var mı acaba bu şekilde?

arıza sinyali olsa en azından ekranda falan bişey çıkardı diye düşünüyorum yada ışık yanardı bir bip sesi arıza sinyaliyse bidahada hiçbişey yapmıyorsa araç o arıza hakkında bence aracı satın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

quote:

Radyodan olabilir belki.

arıza sinyali olsa en azından ekranda falan bişey çıkardı diye düşünüyorum yada ışık yanardı bir bip sesi arıza sinyaliyse bidahada hiçbişey yapmıyorsa araç o arıza hakkında bence aracı satın zaten

aracı ben 3 ay önce aldım ve farklı sebeplerle ustaya götürdüğümde önce lastiklerin sonra akünün, rulmanların falan ilk araç alındğında ki orjinalleri olduğunu öğrendim. yani adam 6 yıl hiç akü, lastik değiştirmemiş.(baskı-balata, fren balataları ve yağ filtre bakımlarını yaptırmış sadece) usta akü iyi durumda değiştirmene gerek yok dedi ama benim aklıma ilk o geldi aslında. neyse tekrar yaparsa kitapçığını okuyacam artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford'larda nasıldır bilmiyorum ancak vw grubunda aku biterken kapi acilinca benzer bir uyari sesi veriyor. Aman dikkat!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Radyodan olabilir belki.

aracı ben 3 ay önce aldım ve farklı sebeplerle ustaya götürdüğümde önce lastiklerin sonra akünün, rulmanların falan ilk araç alındğında ki orjinalleri olduğunu öğrendim. yani adam 6 yıl hiç akü, lastik değiştirmemiş.(baskı-balata, fren balataları ve yağ filtre bakımlarını yaptırmış sadece) usta akü iyi durumda değiştirmene gerek yok dedi ama benim aklıma ilk o geldi aslında. neyse tekrar yaparsa kitapçığını okuyacam artık.

Yuh insan bi lastikleri olsun degiştirir

• quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Ford'larda nasıldır bilmiyorum ancak vw grubunda aku biterken kapi acilinca benzer bir uyari sesi veriyor. Aman dikkat!

peki bu uyarıyı her defasında mı veriyo acaba? ben de bir kez yaptı daha sonra tekrarlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

quote:

quote:

quote:

Radyodan olabilir belki.

Alıntıları Göster
    quote:

aslında adam ön lastikleri 2009 da değiştirmiş ama arkalar 2004 yılında üretilmişti. usta ilk arka lastiklere baktı satarken eskileri takmıştır dedi ama öndeki 2009 lastikleri görünce o da yuh dedi. lastikleri 5 yıl rafta durunca biz ya satmıyoruz ya da ucuza veriyoruz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrakON -- 24 Ağustos 2011; 19:37:42 >

• bu tarz bilgileri aracın kullanma kılavuzuna kesinlikle koymaları gerekir aslında. eğer duruyor ise bir bakın bakalım belki bir şeyler çıkar.
  • quote:

Ford'larda nasıldır bilmiyorum ancak vw grubunda aku biterken kapi acilinca benzer bir uyari sesi veriyor. Aman dikkat!
    konuyu okuyunca aklıma geldi anlatayım dedim dikkat etmek lazım...

Bizde haziranda tatile gittik, araba 2007 fiesta. Babamla kullanıyoruz arabayı da. Neyse uzatmayım babam tatile gitmeden bugun ikinci kez marşa basınca aldı araba dedi. Bende kırk yıllık motorcuymuşum gibi 'olur öyle' dedim . E ne oldu gittik tatile kapının önünde araba çalışmıyor, akü bitmiş

E: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abzurt Teori -- 24 Ağustos 2011; 19:41:20 >

• quote:

quote:

peki bu uyarıyı her defasında mı veriyo acaba? ben de bir kez yaptı daha sonra tekrarlamadı.

Alıntıları Göster
    parklar açık kalmıştır, sinyal kolu açık kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

şimdi bu dediğinizi kontrol etmeye gidiyorum. kullanım klavuzunu okudum böyle bi durumda da sesli uyarı veriyormuş. bakalım o sesle aynı mı? bu arada motor sıcakken benim araçta ikinci marşta alıyo ama bunu 3 aydır yapıyor. lpg den diyorlar genelde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

şimdi bu dediğinizi kontrol etmeye gidiyorum. kullanım klavuzunu okudum böyle bi durumda da sesli uyarı veriyormuş. bakalım o sesle aynı mı? bu arada motor sıcakken benim araçta ikinci marşta alıyo ama bunu 3 aydır yapıyor. lpg den diyorlar genelde.

Alıntıları Göster
    şimdi tekrar baktım aynı bip sesi tekrar gelmedi ama uzunlar açıkmış belki de sinyali de açık bırakmışımdır.

• quote:

şimdi tekrar baktım aynı bip sesi tekrar gelmedi ama uzunlar açıkmış belki de sinyali de açık bırakmışımdır.

Alıntıları Göster
    hocam lpg gaz filtresi 360 saat sonunda degişmesi gerekir. (360 saat aracın tüpte toplam çalışma süresi=10bin km) 360. saatte bir defaya mahsus 3 kere kısa uyarı sesi verir. bende bunu dün öğrendim. ben filtreyi 420 saat sonuda değiştirdim. baya vakit geçmiş.
    kısacası gaz filtresini değiştirin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say61

hocam lpg gaz filtresi 360 saat sonunda degişmesi gerekir. (360 saat aracın tüpte toplam çalışma süresi=10bin km) 360. saatte bir defaya mahsus 3 kere kısa uyarı sesi verir. bende bunu dün öğrendim. ben filtreyi 420 saat sonuda değiştirdim. baya vakit geçmiş.
    kısacası gaz filtresini değiştirin hocam.

ama ben lpg yi aracı aldığımda taktırdım ve 3ayda toplam 4000-5000 km anca yaptım. buarada motor sıcakken ikinci marşta ancak çalışma durumunun çözümü aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için aşağıda verdiğim linklerde var.

http://secretreality.org/video/58Y5HKH4SR3S/Einstein-and-Eddington--T%C3%BCrk%C3%A7e-Altyaz%C4%B1l%C4%B1-5--5

http://www.opelx.com/lpg-otogaz-sistemi-sorunlari-sirali-sistem-duz-sistem/7683-vectra-cde-lpg-ile-sicak-motoru-calistirma-sorunu.html

• quote:

olabilir hocam açık kalmıştır. Arıza durumu olsaydı ışık yanardı zaten kapı açıldığında genelde sinyal ve park lambaları uyarı veriyor.

Hatta bugün Hyundai bayisinde arabaları incelerken farlar parklar kapalıyken sis lambası düğmesine bastığımda sesli uyarı veriyordu kapı açıkken.

Bunun gibi birşeydir eğer önemli olsaydı her seferinde uyarırdı gibime geliyor.
  • quote:

quote:

aslında adam ön lastikleri 2009 da değiştirmiş ama arkalar 2004 yılında üretilmişti. usta ilk arka lastiklere baktı satarken eskileri takmıştır dedi ama öndeki 2009 lastikleri görünce o da yuh dedi. lastikleri 5 yıl rafta durunca biz ya satmıyoruz ya da ucuza veriyoruz dedi

Lastikler bitmiş mi peki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.