|
Kaput koruma konusunda yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düzgün bir uygulama merkezinde söktürün. Adam akıllı iş yaptırılırsa sıkıntı olmaz. -
Forum üyelerimizden @madmax50 yardımcı olabilir.
-
Ankara'da nerde yaptirabilirim varsa tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynefaynel
Ankara'da nerde yaptirabilirim varsa tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirimVintage Detailing, Detailing Dükkanı, DBY Detailing
-
Dby detailinge gidip fikir aldım . Adamın söylediği de buydu zaten koruma çıkarsa kaputtaki çizikler öylece görünür diyor . Başkada bir yere gidip sormadım -
çok mu derin hocam çizikler görünecek kadar? her çizikte görünecekse korumaya ne gerek varmış.
-
quote:
Dby detailinge gidip fikir aldım . Adamın söylediği de buydu zaten koruma çıkarsa kaputtaki çizikler öylece görünür diyor . Başkada bir yere gidip sormadımFilmin bir fotoğrafını atar mısınız? Ne kadar kötü bir bakalım
-
quote:
Ankara'da nerde yaptirabilirim varsa tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim -
-
Foto attim hocam bir bakarmisinz durumuna -
-
quote:
Dby detailinge gidip fikir aldım . Adamın söylediği de buydu zaten koruma çıkarsa kaputtaki çizikler öylece görünür diyor . Başkada bir yere gidip sormadımDby sorduysan iş bitmiştir, başka yere gitmeye gerek yok adamlar işin uzmanı.
parayı verdikten sonra hersey halledilir, sen para vermek istemiyorsun bütceden dolayı.
evet haklısın bütcen yoksa hiç ugrasma kafanıda takma.
-
Filmi söktürün, kaputu boyatın. Bu görüntüyle kullanacağınıza boyatın daha iyi. -
Özelde cevap verdim burayada yazayım. Boyada çizik vs. olmaz. Kaput filmi çatlamış sorunsuz temizlenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 31 Mayıs 2021; 0:31:47 > -
İstanbul Avrupa yakasında kaput koruma filmi yaptırabileceğim tavsiye edeceğiniz yer varmı? -
Emr Garage da kaput ve çamurluk filmi uygulatmıştım. Öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X