Şimdi Ara

Karabük mimarlıkda okuyan yada okumayı düsünenler yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF4 45k ve karabük mimarlık tutuyo büyük ihtimalle. Okuyanlar varsa nasıl?Sizce tercih etmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumuyorum ama kendim Karabükluyum sormak istediğin birsey olursa cevaplarım

• Aslında Karabük hakkında da pek bilgim yok çok iyi olur. Üniversite nasıl ? Merkezi biyerde mi? Bide yaşam nasıl yani kira fiyatlarının falan çok pahalı olduğunu duydum da bu her şeyde geçerli mi yaşam pahalı mı yani ?

• Karabük bilgisayar m. okuyorum

• Nasıl peki? Memnun musun? Biraz bilgi verebilir misin?

• feyza13 F kullanıcısına yanıt
    Şehir küçük bi şehir , üniversitenin kuruldugu yer kalabalık. Safranbolu cok yakın öğrenciler orda da kalıyor. Üniversite kısa zamanda çabuk gelişmiş. Çevre planlamasi birçok üniversiteye göre daha guzel. Benim bölüm hocalarim hakkında konusursam öğretiyorlar ancak öğrettiklerini geri istiyorlar.. Bölüm dersleri zor geçiyor acıkcasi.. Kalan öğrenci sayısı fazla ancak geçenler de hakkıyla bilerek geçiyor. Eskisehir ızmir ıstanbul gibi bi yer değiL sosyal yaşantiya sahipsen burada arkadaşlarinla yaratabilirsin ancak.

• Anladım.Tabi büyük bi şehirde okumak güzel olurdu ama zaten küçük şehirde yaşadığım için sosyal hayat açısından çok da zorlanmam sanırım. Peki yurt imkanları hakkında da biraz bilgi verebilir misin ? Biraz çok oldum ama yeni araştırmaya başladım çok sağol yardımın için de

• feyza13 F kullanıcısına yanıt
    Kampüse 1 otobüs uzaklıginda kyk var.ulasimi kolay.ozel Yurtlara gelincede üniversite çevresinde kolaylikla bulabileceğiniz kız öğrenci yurtlari.ama fiyatları konusunda bir fikrim yok.sehir merkezide kampüse 1 otobüs uzaklıginda.kucuk bir yer olduğu icin heryer yakın gibi çarşısı üniversite çevresine göre daha sakin.2 tane alışverişi merkezi var.carsidaki dükkanlar saat 9a gelmeden kapatirlar genelde.ama üniversite çevresi öyle değil haliyle daha hareketli.kiralara gelince normallerin biraz üstünde diye biliyorum.tek kalırsan ağır gelir ama birkaç kişi olunca daha uygun olur.aklima anlatcak başka birşey gelmiyor sormak istediğin olursa sorabilirsin @feyza13

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Şehir küçük bi şehir , üniversitenin kuruldugu yer kalabalık. Safranbolu cok yakın öğrenciler orda da kalıyor. Üniversite kısa zamanda çabuk gelişmiş. Çevre planlamasi birçok üniversiteye göre daha guzel. Benim bölüm hocalarim hakkında konusursam öğretiyorlar ancak öğrettiklerini geri istiyorlar.. Bölüm dersleri zor geçiyor acıkcasi.. Kalan öğrenci sayısı fazla ancak geçenler de hakkıyla bilerek geçiyor. Eskisehir ızmir ıstanbul gibi bi yer değiL sosyal yaşantiya sahipsen burada arkadaşlarinla yaratabilirsin ancak.

Kardeşim bende karabuk muhendislik istiyorum ozelden numarani yazar misin bi kac bisey soracagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.