Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Eğer öyleyse şimdiden özür dilerim.
    Arkadaşlar ben Canon D5100 alıcaktım. Fakat Nokia Preview telefonunu görünce kararsız kaldım. Siz hangisini öneriyorsunuz. 41Mp kameralı Nokia mı , yoksa D5100 mi ?

• Bence konuyu baskası gormeden sıl :) boyle bı soru sorulmaz bıle :) tabıkı de 5100 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

Bence konuyu baskası gormeden sıl :) boyle bı soru sorulmaz bıle :) tabıkı de 5100 :)

• öncelikle canonun d5100 diye bir modeli yok. ikinci olarak o telefondan bi dslr performansı bekleyemeyiz.
  • Hangisinin megapixeli yüksekse onu al, çünkü etrafında da senin gibi mp yüksekliğine önem veren birçok insan çıkacaktır. nokia nın artı olarak telefon özelliği de var ne güzel, bu sayede belki nokia yı da batmaktan kurtarırsın. DSLR ile telefonlarıda karşılaştırmaya başladıysalar başka birşey söylemiyorum.
  • ne bu simdi
  • Antonyizmin öncüleri 17'inci yüzyıl başlarında geleneksel görüşlerinden sıyrılıp yenilikçi bir bakış açısı ile Antonyizmi bugünki temellere oturtmuşlardır. Güzelce oturtulan bu Antonyizm ayrıca oturtanlar tarafından tahtına zincirlenerek bir nevi kötürümistizmin de başlangıç sebebi olmuşlardır.

Daha geniş bilgi için bknz FikiPedia özgür ansiklopedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim kararsızlığı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dıyorum sıl su konuyu cok dalga gececekler senle baska hesap acman gerekecek pesıne dusecekler :)

• yerimizi alalim mesajda bomba bomba ustune

• Bence 41mp nokia alınmaz şimdi. Yakında 182 mp li model çıkartacaklarmış. Mesela uçak geçerken yerden uçağı çekince, cropta, pencerede burununu karıştıran adamı görebilecekmişiz
  • hahah :) konuyu sık kullanınanlara ekledım cook eglencelı seyler cıkcak burdan :)

• Lütfen sazan.avi olmasın.

Bu başlıktaki Erol Dikmen gibi bir performans bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_51262034/tm.htm
  • bence pentax d800 al 36 mp
  • Canon D5100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.