Bildirim
Kararsızlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence konuyu baskası gormeden sıl :) boyle bı soru sorulmaz bıle :) tabıkı de 5100 :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gky05
Bence konuyu baskası gormeden sıl :) boyle bı soru sorulmaz bıle :) tabıkı de 5100 :)
-
öncelikle canonun d5100 diye bir modeli yok. ikinci olarak o telefondan bi dslr performansı bekleyemeyiz. -
Hangisinin megapixeli yüksekse onu al, çünkü etrafında da senin gibi mp yüksekliğine önem veren birçok insan çıkacaktır. nokia nın artı olarak telefon özelliği de var ne güzel, bu sayede belki nokia yı da batmaktan kurtarırsın. DSLR ile telefonlarıda karşılaştırmaya başladıysalar başka birşey söylemiyorum. -
ne bu simdi -
Antonyizmin öncüleri 17'inci yüzyıl başlarında geleneksel görüşlerinden sıyrılıp yenilikçi bir bakış açısı ile Antonyizmi bugünki temellere oturtmuşlardır. Güzelce oturtulan bu Antonyizm ayrıca oturtanlar tarafından tahtına zincirlenerek bir nevi kötürümistizmin de başlangıç sebebi olmuşlardır.
Daha geniş bilgi için bknz FikiPedia özgür ansiklopedi. -
Dıyorum sıl su konuyu cok dalga gececekler senle baska hesap acman gerekecek pesıne dusecekler :)
yerimizi alalim mesajda bomba bomba ustune
Bence 41mp nokia alınmaz şimdi. Yakında 182 mp li model çıkartacaklarmış. Mesela uçak geçerken yerden uçağı çekince, cropta, pencerede burununu karıştıran adamı görebilecekmişiz -
hahah :) konuyu sık kullanınanlara ekledım cook eglencelı seyler cıkcak burdan :)
Lütfen sazan.avi olmasın.
Bu başlıktaki Erol Dikmen gibi bir performans bekliyorum
http://forum.donanimhaber.com/m_51262034/tm.htm -
bence pentax d800 al 36 mp -
Canon D5100
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X