Şimdi Ara

KArGo BekLeYenLer BurDa ZaMan GeÇiReLiM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten laptop aldım hp bekliorum bakalım aras kargo bilgilendirmede

07.09.2009 23:21:00 MARMARA TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME

en son bu yazıo bakalım ne zaman gelcek:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom_35 -- 8 Eylül 2009; 1:00:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargolarınızı Beklerken Zaman Geçirme Yolları

Kargolarınızın adresinize ulaşmasını beklerken zamanı verimli bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. İşte kargolarınızı beklerken keyifli vakit geçirmek için yapabileceğiniz bazı şeyler:

• Aktarmada Torba Doldurma: Kargonuz, dağıtım merkezine ulaştığında "aktarmada torba doldurma" aşamasına girer. Bu aşamada, kargolarınız diğer kargolarla birlikte torbalara doldurulur ve dağıtım için hazırlanır.

• Torba Doldurma Ne Demektir: Torba doldurma, kargoların dağıtım araçlarına yüklenmeden önce torbalara yerleştirilmesi sürecidir. Bu işlem, özellikle yüksek hacimli gönderiler için kullanılır ve teslimat sürecini hızlandırmaya yardımcı olur.

• Aktarmada Torba Doldurma Ne Zaman Gelir: Aktarmada torba doldurma aşamasının süresi, kargonun hacmine, gönderim adresine ve dağıtım merkezindeki iş yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. Ancak genellikle birkaç gün içinde tamamlanır.

• Aras Kargo Torba Doldurma Ne Demektir: Aras Kargo, Türkiye'nin önde gelen kargo şirketlerinden biridir. Aras Kargo'nun da diğer kargo şirketleri gibi, kargoları dağıtım için hazırlama sürecinde "torba doldurma" aşamasını kullandığını bilmelisiniz.

• Şubede Torba Doldurma Ne Demektir: Bazı durumlarda, kargolar şubeye teslim edilmeden önce şubede torbalara doldurulabilir. Bu işlem, özellikle büyük hacimli veya hassas kargolar için tercih edilebilir.

Kargonuzun takibini yapmak ve aktarmada torba doldurma aşamasının ne zaman tamamlanacağını öğrenmek için kargo şirketinin web sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu sayede, kargonuzun tahmini teslimat tarihini tahmin edebilir ve ona göre plan yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Balıkesir'e yarın ulaşması ve sana teslim edilmesi lazım. Tabii kargoları teslim etmesi gereken beyefendiler yorulmak istemezlerse ertesi gün alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Balıkesir'e yarın ulaşması ve sana teslim edilmesi lazım. Tabii kargoları teslim etmesi gereken beyefendiler yorulmak istemezlerse ertesi gün alırsın.
    inş bakalım burası Türkiye genelde burada zamanında olması gereken işler geç gelir yarın görcez:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Balıkesir'e yarın ulaşması ve sana teslim edilmesi lazım. Tabii kargoları teslim etmesi gereken beyefendiler yorulmak istemezlerse ertesi gün alırsın.
    Hayırlı olsun. Ne güzel bir heyecandır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bekleyelım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukko

bekleyelım

Alıntıları Göster
    HaDi BaKaLıM KaRgOmUz HaYıRlI OlSuN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Alıntıları Göster
    Heyecanlıdır bu durum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Alıntıları Göster
    kargonuz gelirken kutusuna iyice bakınız aras kargoda çalışan adamlar mağara adamları gibi özensin sağa sola atıp zarar verebiliyorlar.kargocunun yanında açtırın bi problem varsa form doldurtun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_style

kargonuz gelirken kutusuna iyice bakınız aras kargoda çalışan adamlar mağara adamları gibi özensin sağa sola atıp zarar verebiliyorlar.kargocunun yanında açtırın bi problem varsa form doldurtun.

Alıntıları Göster
    tmm gelsin açıp bakıcem laptopa harbiden bu aras kargodakiler Türkçesi zayıf sanırıM:)
  • mesaj atıyım , samsung netbookumu beklerken hortlatırım =) maziye dönerim x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 8 Eylül 2009; 1:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avia

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.kolayposter.com/poster_detay.php?p=11033&k1=10001&k2=10023&k3=10003&k4=10003&k5=&sirala=

Bende şu posteri bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quitstar

http://www.kolayposter.com/poster_detay.php?p=11033&k1=10001&k2=10023&k3=10003&k4=10003&k5=&sirala=

Bende şu posteri bekliyorum.

Alıntıları Göster
    laptopum geldii kargo 1 günde geldi süper valla ark herkese teşekkürler darısı diğer kargo bekleyenlerin başına .))

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom_35

laptopum geldii kargo 1 günde geldi süper valla ark herkese teşekkürler darısı diğer kargo bekleyenlerin başına .))

Ne zor şey kargo beklemek dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quitstar

quote:

Orijinalden alıntı: Venom_35

Ne zor şey kargo beklemek dimi

Alıntıları Göster
    ben beklemem, bekletirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

ben beklemem, bekletirim

Alıntıları Göster
    bizide aradılar kargomuz varmış. ne olduğunu bilmiyoz haberimiz yok o.O bekliyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

bizide aradılar kargomuz varmış. ne olduğunu bilmiyoz haberimiz yok o.O bekliyoz

Alıntıları Göster
    Emo musun?

Neden bazı harfler büyük bazıları küçük?Mantıklı bir açıklaman olduğunu düşünmüyorum ama bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Emo musun?

Neden bazı harfler büyük bazıları küçük?Mantıklı bir açıklaman olduğunu düşünmüyorum ama bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Repini verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Repini verdim.

Alıntıları Göster
    İngiltere, Hong Kong, ABD 3 ülkeden irili ufaklı toplam 8 kargom var. Sadece birisi takip numaralı onuda satıcı vermedi sağolsun. Kaybolmadan, çalınmadan ulaşsınlar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

İngiltere, Hong Kong, ABD 3 ülkeden irili ufaklı toplam 8 kargom var. Sadece birisi takip numaralı onuda satıcı vermedi sağolsun. Kaybolmadan, çalınmadan ulaşsınlar yeter.

Alıntıları Göster
    Ya bu aras kargo ilçelerden kargoları ne zaman topluyor 2 gündür ŞUBEDE TORBA DOLDURMA yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Ya bu aras kargo ilçelerden kargoları ne zaman topluyor 2 gündür ŞUBEDE TORBA DOLDURMA yazıyor

Alıntıları Göster
    @nightmare_26 ;

http://www.arascargo.com/kargo_teslim_suresi.asp

Buradan hesaplayın isterseniz. İl-ilçe fark etmemesi gerekiyor normalde. Maksimum teslimat süresi 48 saat olması lazım. Ki sizin süreniz şu anda bitmiş bile. Müşteri hizmetlerini arayıp okkalı bir küfür edebilirsiniz. Cevap alamazsanız sikayetvar.com gibi sitelere şikayetinizi yazarsınız, anında geri dönerler size. Bölge müdürü bizzat arayıp işinizi en kısa sürede halleder. Sizi bilmem ama bu tür şeylerden dolayı çok çektiğim için yerinizde olsam, çoktan ertesi gün edeceğim küfürleri kafamda kurmaya başlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 9 Eylül 2009; 0:36:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.