Şimdi Ara

Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
12
Favori
63.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
901 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyada iyi olan firmalar buraya gelince bizim gibi iş yapıyorlar, bize benziyorlar. Dünyanın en iyi kargı firması olsa da burada diğerlerinden bir farkı olmuyor.

Kargo işleri nasıl düzelir:

1) Kargo firmaları devlet tarafından çok sık denetlenecek.
    2) '' '' personele iyi eğitim verecek.
    3) '' '' personele ödül-ceza sistemi getirecek.
    4) '' şubeleri firma ve devlet tarafından sürekli denetlenecek, gerekirse şube kapatılacak.
    5) Personel arttırımı ve maaş arttırımı yapılacak.
  • Ben izmir den gaziantep e kargo yolladım 30x30x20 boyutunda bi kutuydu. içindede giyisi vardı. Adamlar o kutuya 42 tl para istedi.
    Neyse dedim yolladım. Yurtiçi kargo adresi bulamadığı için kargo iade geri göndermişler. tam 10 gün sonra hemde.
    Karşı tarafın iş adresi ve hergün açık ve işte o kargoyu bekliyordu. yurtiçinin karşı taraftaki iş adresindeki şirket ile anlaşmalı çalıştıkları bir adres hemde.
    Kargoyu tekrar göndermek istedim tekrar 42 tl ücret istediler...
    Yakında bi kargo şirketi de ben kurucam bu problemlerden kurtulucaz dayanın :D
  • Geçen gün yurtdışından saat aldım PTT kargo samsun yerine Edirne ye yollamış , aradım kontrol edip geri dönüş yaptılar 2 gün sonrada elimde oldu, başka bir kargo firması olsaydı kesin Çin'e geri dönerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam okuyordum da "akn konusunda sesimiz duyuldu" deyince bir gülme tuttu. Ttnetteki tarifelerde hala akn yada kota denen zımbırtı hala var.

Onun dışında kargoların düzeltilmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah bir bakan tarih verirde en azından 2023e falan birkaç firma kendini düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

Bu mesaj silindi.
    Bu nasıl bir yazı stilidir yemin ediyorum okurken strese girdim. Neden böyle yazıyorsun kardeş, bir rahatsızlığın mı var ?
  • Kargo konusunun şu şartlarda düzeleceğine ihtimal dahi vermiyorum. Ancak Hepsiburada, Amazon gibi isim yapmış kurumsal firmalar; kendi kargolarını yürütür, piyasaya haklı rekabet ölçüsüyle girer, belki o zaman...

Dipnot: Umudum olmasa da destekliyorum. Birlikten güç doğar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermer

Şekil A;

https://youtu.be/d7P2k51dhDw
    Seref yoksunu olmak lazim mala boyle davranmak icin. Bu calisanlarin suanki akibeti nedir?

• konu sahibi görsel olarak sürat kargoyu eklemiş ama diğerlerini de eklese iyi olur.hepsi aynı..
  • Kısaca bu ülkede namusuyla işini yapan hadi taş çatlasın 2 elin parmağını geçmeyecek kadar şirket var(kargo spesifik değil, genel olarak).
  • shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Sancaktepe'de şubesi varmı bilmem ama Sultanbeyli son durakta ahırdan bozma bir dükkanda kar.urunleride adresi bulamadık diyip getirmiyor pislikler !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

tam okuyordum da "akn konusunda sesimiz duyuldu" deyince bir gülme tuttu. Ttnetteki tarifelerde hala akn yada kota denen zımbırtı hala var.

Onun dışında kargoların düzeltilmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah bir bakan tarih verirde en azından 2023e falan birkaç firma kendini düzeltir.
    İnternette Kalite Hareketitwitter
    İnternette Kalite Hareketi
    https://twitter.com/kalitehareketi/status/1069948303784271873

• Ben içlerinde kalıtelı hızmet yapan bir ups kargoyu bilirim gerisi Afganistan'da bile ekmek bulamaz kalıtede.

• Geçen gün aras kargoya gittim kargo göndermek için. Saat 17:02 idi. Beşten sonra kargo alamıyoruz dedi görevli bayan. Dedim iki dakika içinmi gönderemiyoruz. Evet dedi. Kmlerce öteden geldim, işten izin aldım, bugün iadenin son günü vs desemde kadın kabul etmedi.çıktım eve gittim. Sonradan öğrendim ki kargo son teslim saati 17:30 muş.velevki 17:00 olsa bile şubeye gelmiş insan 2 dk için çevrilmez. Şikayet vara yazdım. Aras mh ye şikayet kaydı oluşturdum. 1 aydır bir Allahın kulu nerelisin diye arayıp sormadı :)

• DH Turuncu yelekliler olarak göreve hazırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldik yoktunuz.

-Bilumum Kargo Savurma Şirketi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgâri ücretle çalıştırdığın kalifiyesiz, eğitimsiz elemanlarla ancak bu kadar oluyor. Kargocu da olsan, taksici de olsan en önemli şey meslekte yeterlilik olmalı. Direksiyon tutmanın meslekte yeterliliği mi olurmuş derseniz, olur tabi. En basit örnekle adına sayısız belgeseller çekilen Londra'nın taksicileri ile alakalı belgesellere bakın. Adamlar taksici olabilmek için yıllarca uğraş veriyor. Her mesleğin standartları ve o standartları sağlamak için mesleğine saygı duyan çalışanları olmalı.

Kalifiye olmayı gerektirmeyen nadir mesleklerden biri milletvekilliğidir; tek yapacakları milletvekili çıktıkları şehirlerde kendilerini seçen milletin sorunlarını dinleyip kendi kişisel sorunlarıymış gibi meclise taşıyarak mücadele etmektir; memleketteki en yüksek maaşları almalarına rağmen en işini yapmayan meslek sahipleri de yine onlardır. Yani bu memleketin başları dediklerin bile işini düzgün yapmıyor ki ayakları sağlam olsun...

• Özellikle sürat kargo da defalarca aynı sorunu yaşadım.Ucreti odedigim kargoyu alıp daha sonra adreste bulunamadi yazıp geriye getiriyor, böylece hem gidiş ücretini hem de dönüş ücretini alıp geri getiriyor.ama her ne hikmetse ücret alıcı yollayinca kurye beni cepten arayıp iletişim numarası istiyor bulamazsa defalarca dağıtıma çıkarıp teslim ediyor.Surat kargonun müşteri hizmetleri çok kötü, defalarca arayıp şikayet bırakıyorum bir kere bile geri dönüş yok.sube telefonlarını açan yok.Nakliyat ambarı bile daha sorumlu bunlardan.Bu arada MNG kargo da fiyat konusunda şampiyon bir fatura zarfina 32 TL alıyor.

• İçinede kırılacak eşya olan kargoları videoya çekip kaydediyorum, tutanak kadar etkili bence, bir de sisteme üye oluyorsun ayarlarda adres bilgileri yok ki değiştiresin, eski adrese gitti mi kargo yandın, yeni adrese bile yönlendirmiyorlar, yönlendirsen de adresr tesliö yapmıyorlar, illa şubeye gidip alıcan

• Oğlum iki yıl önce çok bilinen bir kargo firmasının dağıtım merkezinde çalıştı. Tuvalete girdiğinde açılmış ve içindekiler çalışmış onlarca paket görmüş. Korkudan o gün çıktı işten.
  • Destekliyorum firmalar kendi kargolarını kursunlar bu leş firmalara güvenip ürün alamıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.