Şimdi Ara

Karin kasi agrilikli program yardim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 aydir fitness a gidiyorum,p.tesi-carsamba ve cuma. boy 1.70 kilo 70. Gozle gorulur degisikler olustu fakat yeni karin kasi agirlikli bir program kullanmak istiyorum. Herhangi bir suplement kullanmiyorum dogal beslenmeye calisiyorum. Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

Ayrica baska sorularimda var aslinda. Mesela bench press te ilerleyemiyorum nedense. basladigimda 20 kiloydu , 3 ayin sonu 30 kilodayim. 2 ci bir soru bileklerim inanilmaz derecede aciyor, ozellikle barbell curl de. hatta bazi gunler calismayi yarim birakiyorum, bileklerim sisiyor. Nedeni nedir fazlami yukleniyorum yoksa hareketi yanlismi yapiyorum. Simdiden tesekkurler arkadaslar..

• barbell curl'de bileklerin zorluyorsa bir süre z barla çalış daha ( normal bar 12.5 - z bar 8 kilo ) buna göre ağırlığı arttırabilirsin z barla yaptığında.
    karın kası içinse youtube'a '' 8 min ab workout 1 -5 arası bölümlerden kendi seviyene uygun olanı seçip çalışabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaltay

Arkadaslar selam.
    2 aydir fitness a gidiyorum,p.tesi-carsamba ve cuma. boy 1.70 kilo 70. Gozle gorulur degisikler olustu fakat yeni karin kasi agirlikli bir program kullanmak istiyorum. Herhangi bir suplement kullanmiyorum dogal beslenmeye calisiyorum. Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

Ayrica baska sorularimda var aslinda. Mesela bench press te ilerleyemiyorum nedense. basladigimda 20 kiloydu , 3 ayin sonu 30 kilodayim. 2 ci bir soru bileklerim inanilmaz derecede aciyor, ozellikle barbell curl de. hatta bazi gunler calismayi yarim birakiyorum, bileklerim sisiyor. Nedeni nedir fazlami yukleniyorum yoksa hareketi yanlismi yapiyorum. Simdiden tesekkurler arkadaslar..

Arkadaşım karın kendini en çabuk toparlayan kastir vucutta o yuzden hergün calisilabilir ama sen daha yeni sayilirsin o yüzden 1 gün yap bi gün yapma ve ayri güne gerek yok bunun icin misal göğüs-arka kol girdin ardindan 20dk karin yapabilirsin sorun olmaz ama hareketleri git gide arttir agirliklarla calismaya basla karin kaslarini büyüt yavas yavas ortaya çıktıklarını göreceksin. Barbell konusunda bir fikrim yok açıkçası bileklerin güçsüz sanırım haftanin son idmaninin sonunda da karinla beraber bilek de yap istersen ic dış bilek falan güçlendir biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• youtube da yada p90x türkiye sitesinde ab riper x antremanını izle, beğenirsen uygula...uygulayanların aldığı sonucu görmek içinhttps://www.facebook.com/groups/p90xturkiye/ grubunu incele
  • bençi arttıracam diye yükü bileklerine verme, bileklerini bükme. ellerin bileklerine paralel dursun. bir de bilekleri saran spor eldivenleri var onları önerebilirim.
  • Arkadaslar tesekkurler, onerilerinizi degerlendiricem.

bir program oneriniz yokmu acaba haftada 3 gun icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaltay

Arkadaslar tesekkurler, onerilerinizi degerlendiricem.

bir program oneriniz yokmu acaba haftada 3 gun icin..

pazartesi:bacak - arka kol . çarşamba: üst göğüs - ön kol , cuma:omuz - sırt , cumartesi:göğüs arka kol. Bu şekilde 4 gün oldu ma daha iyi verim alırsın arka kolu haftada 2 gün yap çünkü arka kol çok önemli arka kol çıkmadan bırak bench bvasmayı biceps bile büyümez.
  • dogrudur , onceki calismlarimda arka kolu ihmal etmistim.belkide bench press teki eksikligim bundan dolayidir.. tesekkurler , programi uygulamaya gecicem..
  • Arkadaslar ayrica su beslenme olayinida rayina sokarsam tamam olacak. Yani simdi herhangibir suplement kullanmiyorum, yumurta tavuk kefir kullaniyorum. antremandan sonra yumurta ve tavuk gogsu yiyorum gun icinde de kefir, ama forumdan gordugum kadariyla farkli yorumlar var.

Protein agirlikli besinleri ne zaman alsam daha uygundur, antremandan once/sonra ? yada dinlenme gunu nasil beslenmeliyim, tesekkurler arkadaslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.