Şimdi Ara

Karın kası gözükmeden bulk yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim karın kasım gözükmüyor 184 boy 78 kiloyum yeterli kas kütlem yok ama savaş cebecinin bir videosunda karın kasınız ondan sonra gözüksün sonra bulk yapın diyordu.Sizce ne yapmalıyım

• Karın kası gözükmesi olayı genetik ve ne zamandan beri spor yaptığın süreye göre değişir. Klasik yanılgılar var , işte 15 yağ oranından sonra karın kası gözükmez , karın kasları %10 yağ oranında belli olur gibi klişe laflar. Fakat bu böyle değil. Örneğin spor geçmişi fazla olan bir kişi de karın kası %18-19 lara kadar bile gözükebilir. Bunun çok fazla örneği var. Örneğin
    YouTube
    Definasyon Döneminde Beslenme!
    https://youtu.be/j1x15NTAuBA
    bu videoda dakika 3-4 arasını açarsan görürsün. Adamın %19 yağ oranında bile karın kası net olarak gözüküyor. Spor geçmişi uzun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani , şunu demeye çalışıyorum. Eğer çok kilolu değilsen başlarda karın kasının çıkması için inanılmaz bir efor sarfetmene gerek yok. (Karın çalışma demiyorum, dikkat!) ilk hedefin kas kütleni en az biçimde yağlanarak arttırmak olsun.

• yardımcı olduğun için çok sağol ne yapacağımı bilmiyordum öneri dikkate alıcam çok teşekkürler
  • savaş cebeci bozuk saat misali doğru tespit yapmış. doğal çalışıyorsan bulk yaparak yağlanmanın anlamı yok. yağ oranını düşür, fit ol ondan sonra kilo eklersin.
  • Savaş Cebeci biraz yağlanmanizda sorun yok diyor videosunda. He bunun derecesini ise üst karın kasları belirgin olacak şekilde yaglanabilirsiniz diyor. Videoyu anlamamışsın. İkincisi karın kasları yani Six Pack herkeste var ama aradaki fark eğer sporcu iyi karın kası çalışmış ve baya hacimli karın kası var ise yağlanması dahilinde bile gözükecek şekilde karın kasları kendini belli eder. 6 aydır Bodybuilding yapıyorum ne karın kaslarıni nede Bacakları es geçmek gibi bir hata yapmadım. Dengeli bir sporu tavsiye ederim. Kollarım gözüksün, büyük göğüs kaslarım olsun gerisini salla diyenlerden olmayın. Bacak ve karın kaslarına önem verirseniz, Bulk döneminde yağlanma çok sorun olmaz. Kısa süreli bir Definasyon sonrası yine kaslar ortaya çıkar.

• GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    steroid...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Natural kisiler bulk veya definisyon ile işi yoktur almaniz gereken kaloriden 200-300 kalori fazla alil yavas yavas kilo alsaniz yeter 👍👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.