Şimdi Ara

KASA TOPLADIM WİNDOWS SATIN ALACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa topladım sayılır ancak microsoftun kendi sitesi, hepsiburada, vatan gibi bir çok güvenilir alışveriş sitesinde home edition 600 lira civarındayken, pro 1000 tl civarı. Sorum şu bir çok key satan site var ve 50-200 tl arası satılıyor. Sizce çok yanıltıcı değil mi yani bu tarz sitelerin güvenilirliği ne? Eğer onların sattığı orjinal key ise piyasa neden bizimle dalga geçiyor?

Eğer güvencesini verebileceğiniz ve ömürlük windows 10 key dediğiniz siteler varsa paylaşır mısınız?
    Diğer bir sorum eski bilgisayarıma ait windowsu yeni kasaya aktarma ihtimalim var mı?

• Hocam o ucuz keyleri kullanabilirsiniz bir tanıdığım aldı sıkıntı olmadı ucuz olmasının sebebi kutusuz olması direk key olarak veriyorlar sana giriyorsun.Diğer o pahalı olanlar kutulu olarak satılıyor.
  • Anladım ama plastik bir kutunun 500 tl etmesi ne kadar mantıklı bu keyler bir sefere mahsus olmasın acaba?

Bilen birinin acil aydınlatması gerek bu konuyu...
  • Nemesis1905 N kullanıcısına yanıt
    Zaten tek kullanimlik tum keyler kutuluda alsan kutusuzda bir kere kullaninca o pcne isliyor her format attiginda otomatik aktif oluyor hep key girmiyorsun yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam onu duydum ama bu keyler sorun çıkartmaz mı peki windows aktifken, mesela sahte yazılım diye hata alabiliriz diye düşünüyorum.
  • Hocam gittigidiyordan nisan ayında windows 10 pro keyi aldım. 15 tl idi. sorunsuzca kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aldığım Kasa Nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.