Şimdi Ara

kaslı ve başarılı hiçbir insanın olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün spor salonunda çalışırken çok alakasız bir şekilde aklıma geldi

başarıdan kastım para değil

dünya tarihine geçmiş başarılı tek bir kaslı insan var mı? musk, gates, hegel, bezos, zuckerberg, tesla, einstein seviyesinde birilerinden bahsediyorum

sanatçı, bilim insanı, filozof, girişimci, yatırımcı vs..

dwayne johnson, vin diesel, jason statham falan demeyin üçününde çektiği filmler birbirinden beter. o uzun videolara film demek filmlere hakaret bence ama neyse

(sporcuları ayrı tutalım)

• Yalnız erkeklerin yüzde kaçı kas yapıyorlar ki?

Maksimum %3-5'i. (Bu orana da son 5-6 yıldaki hızlı artışla ulaştı)

Yani erkeklerin %95'i normal %5'i kaslı yaklaşık.

Bu sebeple çoğu başarılı insanın kaslı olmaması normal, sokaktaki çoğu insan da kassız.

Hem de başarılı insanlar derken herkesin aklına çoğunlukla 20. yüzyılda yaşamış insanlar gelirken.

O zamanlar erkeklerin kas yapma oranı çok daha da azdı.

harbiden bak, kiz dusurmek icin kas yapan cok kisi var hatta %99.9 kiz dusurmek icin yapiyorlar.

yahu saglikli oldugun surece kas yapmak gibi bir ihtiyacin yok ayrica ilac falan aliyorlar daha hizli kas yapmak icin. bunlar birde adam dovmeye yeltenmeye basliyorlar, artist artist hareketler yapiyorlar, arka tarafimla guluyorum bu tiplere resmen 

gelmis adami doverim diyor, aynisini adam sana silah dogrulttugun da soyle bakalim 

su sekil kisacasi;

sen tarihe adını yazdırmış en uç seviye adamları söylemişsin, ona bakarsan satranç ustası olan da yok bunların arasında. bu neyi değiştirir? kız tavlamak için kas yapmak acınası bir şey değildir, şu kokuşmuş dünyanın en masum eylemlerinden birisidir. doğrudur/değildir, kız tavlamak için kas gereklidir/değildir, o ayrı konu. yararlılığı tartışmaya açılabilir ama kız tavlamak için kas yapma eylemini böyle özellikle parmakla gösterip alaycı bakışlar atmak çok yanlış.

üstelik, kas yapma sürecinin kendisinin bir eğlencesi var. ben de bir ara gittim salona, ve, o süreçte kendim yemekler yapıp çok iyi beslendim. olay sadece vücudun şekle girmesi değil, gerçekten rutin bir şekilde bazı şeyler yapıyorsun, güzel yemekler yiyosun, iyi besleniyosun yani. bi noktada bu süreci yaşamak sana keyif veriyor, ve karşılığında vücudun şekle girmesi de ayrıca tatmin edici oluyor. yani kas yapan adamlar "KIZ KIIIIIZZZZZZ!!!!!!" diye delirdikleri için kas yapıyor değiller. bi noktada bu bir hobiye, hatta, yaşam tarzına dönüşüyor.
  • einstein,tesla ömrünü bilime vermiş adamlar kızlar baksın diye kas yapayım diye mi uğraşacaktı:) çok saçma bi soru

• Zarganacılar ve şişkocular gelmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

einstein,tesla ömrünü bilime vermiş adamlar kızlar baksın diye kas yapayım diye mi uğraşacaktı:) çok saçma bi soru

harbiden bak, kiz dusurmek icin kas yapan cok kisi var hatta %99.9 kiz dusurmek icin yapiyorlar.

yahu saglikli oldugun surece kas yapmak gibi bir ihtiyacin yok ayrica ilac falan aliyorlar daha hizli kas yapmak icin. bunlar birde adam dovmeye yeltenmeye basliyorlar, artist artist hareketler yapiyorlar, arka tarafimla guluyorum bu tiplere resmenkaslı ve başarılı hiçbir insanın olmaması 

gelmis adami doverim diyor, aynisini adam sana silah dogrulttugun da soyle bakalimkaslı ve başarılı hiçbir insanın olmaması 

su sekil kisacasi;

• Yalnız erkeklerin yüzde kaçı kas yapıyorlar ki?

Maksimum %3-5'i. (Bu orana da son 5-6 yıldaki hızlı artışla ulaştı)

Yani erkeklerin %95'i normal %5'i kaslı yaklaşık.

Bu sebeple çoğu başarılı insanın kaslı olmaması normal, sokaktaki çoğu insan da kassız.

Hem de başarılı insanlar derken herkesin aklına çoğunlukla 20. yüzyılda yaşamış insanlar gelirken.

O zamanlar erkeklerin kas yapma oranı çok daha da azdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 30 Eylül 2020; 6:1:31 >
  • Arnold var, kendisi çok yönlü bir sporcuydu. Yarışmacı oldu, siyasetçi oldu kitaplar yazdı vs.

Kişisel gelişim sporla başlayıp sporla bitiyorsa sıkıntı o bence. Kas yapıp/ yapmaya çalışıp bir yandan da kendini fikir anlamında geliştirmiyorsan sadece beton yığını olursun sonunda.

Bir de şu farkı ayırt etmek lazım müsabık ile amatör ayrı şey. Profesyonel sporcu olunmayacaksa steroid kullanılması mal beyanı olur ama profesyonel seviyede bütün sporlarda doping kullanımı zorunlu. Yok doping testinde negatif çıktı falan yazmayın hepsi doping kullanıyor çünkü orada amaç sağlık değil fiziksel sınırları zorlayıp rekor kırmak. Nate Diaz da herkesin kullandığını itiraf etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 30 Eylül 2020; 6:41:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fero var xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tatlı yiyince zihnim açılıyor diyenler de var tabiki. Saygılıyız tatlıcılara =]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sosis napıyon lan :D

• başarılı insanların vücud gelişimden çok beyin gelişine önem vermesinin nesi garip ?

• bu ne kadar saçma bı konu

• Yazık valla kıyamam. Kaslı birini görünce korkudan kaçacak yer arıyorsunuz sonra burada yok kaslılar böyle boş şöyle boş dünyada en akıllı adamlar kassız adamlar hahahahha sevgilinizi elinizden alıyorlar daha nasıl başarılı olsunlar siz evde yatarken çıkacak bir kişi bulamazken onlar sayamıyorlar bile. Kıskanmayın.

• Saydığın kişilerden birkaçı asberger sendromu yani otizmi var. Bu insanlar da değil kasa, saça bile dikkat etmeyebilir.
    Asberger sendromu kötü mü dersen böyle insanlar olmasaydı şuan İnternette yorum yapmak yerine iki taşı birbirine çarpıp ateş yakmaya çalışıyor olurdum.

Kaslı olmak kafanın çalışmasına engel de değil.

www.hurriyet.com.tr
    Üşümezsoy kirlilik için soyundu - Son Dakika Haberler
    https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/usumezsoy-kirlilik-icin-soyundu-22715537

Şener Üşümezsoy benim ilk aklıma gelen isim.

Yani dediğiniz kas ve başarı arasında bir bağlantı yok aslında tercih meselesi. Ben kaslımıyım. Evet güzel bir Türk kası yani göbeğim var.

• Sen şöyle az gel bakalım.

• Platon

Platon da kelime anlamı olarak geniş demek.

• zaten bilim insanı dünyayı değiştirmiş insanlar genellikle geçmişte yaşamış adamlar,bugünün filozofları dahileri genellikle şansları yaver gittiği için zengin olmuş insanlar,zukenberk dediğin adam daha 2 kelimeyi bir araya getirmeyen bir adamdı.

tesla,einstein, galileo bu adamların amacı zaten bişeyler üretmek buna kafa patlatmak bide gidip kasla mı uğraşacaktı ikisi zıt. mucit olmak,dahi olmak için zaten bazı şeylerden vazgeçmek lazım, öncelikli olarak ta ilişki,karı cinsten. bunlar zekayı körelten olaylar bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Saydığın kişilerden birkaçı asberger sendromu yani otizmi var. Bu insanlar da değil kasa, saça bile dikkat etmeyebilir.
    Asberger sendromu kötü mü dersen böyle insanlar olmasaydı şuan İnternette yorum yapmak yerine iki taşı birbirine çarpıp ateş yakmaya çalışıyor olurdum.

Kaslı olmak kafanın çalışmasına engel de değil.

https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/usumezsoy-kirlilik-icin-soyundu-22715537

Şener Üşümezsoy benim ilk aklıma gelen isim.

Yani dediğiniz kas ve başarı arasında bir bağlantı yok aslında tercih meselesi. Ben kaslımıyım. Evet güzel bir Türk kası yani göbeğim var.

"Saydığın kişilerden birkaçı asberger sendromu yani otizmi var. Bu insanlar da değil kasa, saça bile dikkat etmeyebilir."

Doğru diyorsun hocam, Asperger Sendromlu biri olarak hiç dikkat etmem.

• sen tarihe adını yazdırmış en uç seviye adamları söylemişsin, ona bakarsan satranç ustası olan da yok bunların arasında. bu neyi değiştirir? kız tavlamak için kas yapmak acınası bir şey değildir, şu kokuşmuş dünyanın en masum eylemlerinden birisidir. doğrudur/değildir, kız tavlamak için kas gereklidir/değildir, o ayrı konu. yararlılığı tartışmaya açılabilir ama kız tavlamak için kas yapma eylemini böyle özellikle parmakla gösterip alaycı bakışlar atmak çok yanlış.

üstelik, kas yapma sürecinin kendisinin bir eğlencesi var. ben de bir ara gittim salona, ve, o süreçte kendim yemekler yapıp çok iyi beslendim. olay sadece vücudun şekle girmesi değil, gerçekten rutin bir şekilde bazı şeyler yapıyorsun, güzel yemekler yiyosun, iyi besleniyosun yani. bi noktada bu süreci yaşamak sana keyif veriyor, ve karşılığında vücudun şekle girmesi de ayrıca tatmin edici oluyor. yani kas yapan adamlar "KIZ KIIIIIZZZZZZ!!!!!!" diye delirdikleri için kas yapıyor değiller. bi noktada bu bir hobiye, hatta, yaşam tarzına dönüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Eylül 2020; 9:14:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kas yapmak için adamların 5dk bile yok einstein hiç uyumuyormuş bile birşeyler üretmek için kas yapmak içinmi zaman ayıracaklar.

• Adam ''Snatch'' ve ''Revolver'' a kötü film demiş ya la. Bknz. Guy Ritchie filmleri...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.