Şimdi Ara

Kavga Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır evinden dışarıya çıkmadan gününün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiren 16 yaşına biriyim. Son günlerde sokakların eskisinden çok daha farklı olduğunu seziyorum. Örneğin yol çevirip dalaşmalar, gasp, durduk yere tartışma gibi. Bundan 1 hafta önce arkadaşımla 2 kişi yolda yürürken durduk yerde saldırıya uğradık. Nedensiz yere olduğuna adım gibi eminim ve kafama kemerin tokası ile vurdular yarıldı falan :D ama hiç bir şekilde acı hissetmedim. Sizlerden danışmak istediğim konu malum anlattığım gibi sokaklarda kenimi koruyabilmek (aslında resmen sokak kavgalarında iyi olmam gerek) için ne yapmam gerektiği. Kimileri body e git kas yap vurduğuu inletirsin diyo kimisi kas önemli değil diyo benim aklımdan ise eve kum torbası almak geçiyo ama bunun yeterli olacağını sanmıyorum bu yüzden dövüş sporu arıyorum. Karete gibi sporlara giden arkadaşların sokaklardaki performansları pek açıcı değil varmı bildiğiniz spor veya teknikler? Bide kavga anında acı hissetmediğimi biliyorum ama yinede korkuyorum kavga etmekten nasıl yenebilirim bu korkumu? Bu 2 soruma yardım ederseniz çok sevineceğim şimdiden teşekkürler.

• OKUDUM PİŞMANIM OKUMAYIN
  • Sokakta kendini korumak istiyorsan Kick Box tavsiye ederim. Ama gene de kavga en son çare olmalı. Biber gazı bulundur yanında.
  • En kolay yol biber gazı. Olmazsa boksa git. bkz. Youtube -boksörün sevgilisine tokat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biber gazı zaten varda ben kan görmek istiyiyorum :D yani demek istediğim yanlış anlamayında gaspa kardşı hırsızlığı karşı biber gazı tamamda grup kavgasında veya teke tek çıkma diye tabir edilen kavgada olsun o lağzım yoksa biber gazının silahını alırım mesele o değil :D kimi insanlar doğuştan güçlüdür vurduğum zaman vuruyorumda yumrukları savuşturamıyorum yanı anlayamıyorum örneğin kafama kemerle vuran lavuğun vururken kemerini tutsaydım şl orda biterdi :D ama refleks 0 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agassiax -- 19 Ağustos 2012; 4:56:32 >
  • Bodybuilding in kavgayla alakası yok boşuna bodyle uğraşma. Boksa veya kick boks a yazıl. Eve kum torbası alman da hiç birşeyi değiştirmez. Boksa gidersen hem vuruş ve savunma tekniklerini kaparsın hem de yaptığın antrenman maçları birnevi kavga gibi olur ve gerçek kavgalara maruz kalırsan heyecandan bembeyaz kesilmezsin. Ama bunları birilerini dövebilmek için değil birilerine dövülmemek için yap.
  • "yol çevirip dalaşmalar, gasp, durduk yere tartışma gibi. Bundan 1 hafta önce arkadaşımla 2 kişi yolda yürürken durduk yerde saldırıya uğradık. Nedensiz yere olduğuna adım gibi eminim ve kafama kemerin tokası ile vurdular yarıldı falan" Anlatışı ve hikayesi taksim delisi cenk'in anlatımı ve hikayelerine benzemiyormu ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    İntihar etmek istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • proud valla onu bilemem :D executor06 haklısında okuldan geldiğimde falan öyle 2-3 girsem kum torbasına fenamı olur yuri boyka gibi yükseğe diz atma falan çalışırım.

Yükseğe diz atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agassiax -- 19 Ağustos 2012; 5:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agassiax

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır evinden dışarıya çıkmadan gününün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiren 16 yaşına biriyim. Son günlerde sokakların eskisinden çok daha farklı olduğunu seziyorum. Örneğin yol çevirip dalaşmalar, gasp, durduk yere tartışma gibi. Bundan 1 hafta önce arkadaşımla 2 kişi yolda yürürken durduk yerde saldırıya uğradık. Nedensiz yere olduğuna adım gibi eminim ve kafama kemerin tokası ile vurdular yarıldı falan :D ama hiç bir şekilde acı hissetmedim. Sizlerden danışmak istediğim konu malum anlattığım gibi sokaklarda kenimi koruyabilmek (aslında resmen sokak kavgalarında iyi olmam gerek) için ne yapmam gerektiği. Kimileri body e git kas yap vurduğuu inletirsin diyo kimisi kas önemli değil diyo benim aklımdan ise eve kum torbası almak geçiyo ama bunun yeterli olacağını sanmıyorum bu yüzden dövüş sporu arıyorum. Karete gibi sporlara giden arkadaşların sokaklardaki performansları pek açıcı değil varmı bildiğiniz spor veya teknikler? Bide kavga anında acı hissetmediğimi biliyorum ama yinede korkuyorum kavga etmekten nasıl yenebilirim bu korkumu? Bu 2 soruma yardım ederseniz çok sevineceğim şimdiden teşekkürler.

Kick-box'a git. Ama maçlara çıkacaksın. Mesele ne güçtür ne de refleks. Senin kavgada soğukkanlı olmanı sağlayacak şey, daha önce çok kere kavga etmiş olmandır. Bunun en güvenli yolu da kick-box maçlarına çıkmaktır. Sonuçta pes ettin mi maç bitiyor ama zamanla kavgada daha sakin ve keskin düşünmeye başlarsın. Bu yüzden biri sana "Ben şu kadar süre kick-box'a gittim!" filan derse düşünmeden ağzının ortasına yapıştır. Ha, "şu kadar ödülüm, madalyam var" filan derse uzak dur

• Aklımda kick box var zaten ama şöyle bi olay var kursları varmı bilmiyorum ama zaten yaşımın tutacağını sanmam varsa bile :D Kara Harp Okullarından Akademisine geçince yakın muharebe midir nedir ondan öğretiyolarmış o derslerin içeriği ne acaba :D
  • okunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

okunmaz

derken?
  • Bende 16 yaşındayım 1,5 senedir muay thai yapıyorum.Tavsiyem muay thai yapman o yoksa kick boks o da yoksa boks yapmandır.Evede bir çift 5 kg dumbell al.Ben bu şekilde calıştım ve önümde durabilecek yaşıtım azdır.(Zayıf birisi oldugum halde).Aynı zamanda bu tür sporlar senin hayatını düzene sokuyor.Asla bodye filan başlama bizim spor salonunda da var o tipler gidiyorlar 3 aylık adamlardan dayak yiyorlar.
    Bu arada boyum 1.80 kilom 60.
  • 16 yaşındayım sana göre çok sıskayım :D boyum 170 kilom 47 . Bide muay thai çok şiddetliye benziyo videolarını izledimde sokakta adam bırakmamak değil amacım :D kendim korumak yanlışmı biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agassiax -- 19 Ağustos 2012; 5:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agassiax

16 yaşındayım sana göre çok sıskayım :D boyum 170 kilom 47 . Bide muay thai çok şiddetliye benziyo videolarını izledimde sokakta adam bırakmamak değil amacım :D kendim korumak yanlışmı biliyorum?

O dedigin şiddet olayı 3-4 sene calışmayla oluyor.Ancak sen 3 ayda hiç yoktan yumruk atmayı tekme atmayı ögrenirsin.Muay thai nin en sevdigim yönü dirseklerin kullanılması.Bence yumruktan 10 kat daha fazla zarar verir ki zaten test edip onayladım Dövüş sporuna gittiğinde öyle sokakta adam bırakmamak gibi olay olmaz gücünü yönelendirebiliyorsun zaten.Ben sahsen evde kardeşime taktırıyorum eldivenleri bense sadece el içiyle dokunuyorum öyle maç yapıyoruz Yalnız sana şunu söyleyeyim ki dövüş sporuna gittiğini öğrenince çoğu kişi seni kendisine rakip olarak kabul ediyor.Bence korunmak istiyorsan en iyisi muay thai.Henüz başlamayı düşünmüyorsan bana mesaj at ordan sana iki-üç tavsiyede bulunurum

• Kavga ekmek anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kavgayı falan bırak al nato marka biber gazı takıl bir şey olduğunda ilk astım hastalığın falan var mı diye sor ölümler meydana gelebiliyor var dese bile sık sonra dön arkanı git
  • ALLAHINI SEVEN OKUMASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

OKUDUM PİŞMANIM OKUMAYIN

baydınız artık
  • Kavga etmeyi öğrenmenin en iyi yolu kavga etmek. Bırak ağzını burnunu kırsınlar. Bir süre sonra alışırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.