Şimdi Ara

Kayseri Trabzon Yol Tavsiyesi (güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güzergah konusunda tavsiyesi olan varmı
    samsun yolunu düşünmüyorum hem uzatyor hemde karadeniz sahil yolu çok kalabalık ve bol eds ve radar mevcut

ALTERNATİF 1 KAYSERİ-SİVAS-SUŞEHRİ-ŞİRAN-TORUL-MAÇKA-TRABZON
    ALTERNATİF 1 KAYSERİ-SİVAS-ERZİNCAN-KELKİT-GÜMÜŞHANE-MAÇKA-TRABZON

ERZİNCAN KELKİT YOLU HARİTADA DAHA İYİ GÖZÜKÜYOR FAKAT 60 KM UZATIYOR DAHA ÖNCE GİDENLER TAVSİYELERİNİ PAYLAŞABİLİR Mİ

• hocam o dediğin yollardan ben geçtim. . 300km köy yolu hem psikolojik olarak insanı bitiriyo hem de yolda benzinlik bile yok.

sen hiç kilometreye bakma samsun üzerinden git. hem rahat geniş yollar hem de daha az yakarsın.

yazdığın yollarda sürekli çıkıp iniyosun be tek şerit yol
  • KAYSERİ -SİVAS - ERZİNCAN - GÜMÜŞHANE - TRABZON

Yolun %70'i Duble.
    Sivas- Kayseri arası otobanların çoğundan iyidir. Sivas - Refahiye arası asfalt kalitesi süper olmasa da duble yol. Refahiye - Erzincan arası çok iyidir. Sivas - Erincan - Gümüşhane rotası nispeten daha virajlıdır. Gümüşhane - Trabzon arası Zigana'ya çıkış ve iniş dikkat gerektirir. Manzarası buna değer -sis yoksa-

3 geçit var 2100 rakımın üzerinde. Sırasıyla Kızıldağ - Sakaltutan - Ahmediye

Diğer sahil yolu malum çok daha uzun ve şehir merkezlerinden geçen yol. Otobüslerin çok çok büyük kısmının kullandığı güzergah.

Şiran yolunu tavsiye etmem.

Sonuç:

Sahil Yolu:
    Zaman -
    Ekonomiklik -
    Radar -
    Konfor +
    Manzara + (Sahile indikten sonra)

Erzincan Yolu:
    Zaman +
    Ekonomiklik +
    Radar +
    Konfor -
    Manzara - (Zigana inişi hariç)

Kendi aracımla en az 30 kez Adana - Trabzon arası seyahat etmiş biri olarak Erzincan yolunu kullanıyorum. Sahilden en fazla 2-3 kez gitmişimdir.

İyi yolculuklar.

• ben olsam, sorgun Çorum samsun sahil yolunu tercih ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.