< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Neden zarar ettiniz onu anlamadim, kapi değişmiş camurluk değişmiş. Macun çekilip catlayacagina, sac hamur gibi oraya buraya çekileceğine adam gibi orijinal yeni parca takmislar.
Kimsenin zarar ettiği yok müsterih olun. Bilinçli bir alıcı düzgün bir yetkili servis tarafından değişmiş parçanın sanayi köşelerinde boyanmış bir parcadan daha kiymetli olduğunu bilir. Düzgün satıcı hem başınız ağrımaz hem de hayrını görür. Bu hasarin evveliyatini bilen adam bunu dert etmez. al-sat yapan çakallar ancak bu şekilde düşünür... |
Bende de tam tersi oluyor, parça değişimi istiyorum ama onarım yapıyorlar işe bakın...
Kapı saçı değişerek kurtarır gibi gözüküyor hasar ama kapı içinde herhangi bir şey zarar gördüyse direkt değişim yapar servis, onarım yapmaz. Açıkçası yapılacak bir şey yok gibi gözüküyor hasar onarımı da yapılmış ve bence dert edilecek bir durum da yok hatta ben olsam sevinirdim "Yenisi ile değişti." diye. Aracınızı satarken de benim gibi birine satarsınız, ölücülere satmazsınız. Corolla'nın alıcısı boldur, problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Temmuz 2020; 6:38:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblorenzo -- 18 Temmuz 2020; 8:25:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|