Şimdi Ara

Kaza Yaptım Acil Yardım Park halindeki aracıma çarpıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sabah e devletten bildirim geldi aracınız kaza yaptığınız için yediemin otoparkına çekilmiştir diye aşağı indim baktım araç yok.

Otoparka gittiğimde araç sol ön kapıdan darbe almıştı ve cam kırılmıştı . Aşağıdaki görselde gösterdiğim gibi park halinde duran A araç benim çarpan araç B sizce bu durumda kim hatalıdır. Kavşak içinde park ettiğim için bana oran çıkar mı ? ok işaretleri yolların tek yol çift yol olduğunu göstermektedir.

Kaza Yaptım Acil Yardım Park halindeki aracıma çarpıldı

• size en fazla hatalı parktan ceza kesilir, hani en fazla bu olur yoksa öyle bir durum yok. park halindeki araca çarpan her zaman suçludur b aracı %100 kusurlu tartışmaya kapalı.

• Aracinizin icinde deilseniz araciniz calismiyorsa size kabahat bulunmaz.karsi taraf 100% hatali. Dosya acilacaksa kaskodan actirin. Yoksa karsi tarafin limiti yetmez ise onarim alamazsiniz. Veya karsi tarafin sigortasi dandik cikma veya yan sanayi kapsiyorsa araciniz bu sekilde onarilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusur karşı tarafa kesilir, size de hatalı park cezası+ çekici + otopark masrafı çıkar, bu masraflar kaza olmadan araç çekildiğinde de çıkan masraflar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.