< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kendi Corolla 1.33 aracımı egea 1.4 2021 model egea ile kiyasladim.
-
-
Geçilir kesinlikle hemde üst paket
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanayi yüzü görmeyen araba bırakılıp yağ yakan arabaya geçilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 17 Aralık 2021; 21:31:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam geçmezdim. Eski araçlarımdandı ikisi de. Egea 1.4Tjet Hb lounge plus(en dolusu) ve 2014 1.6 Auris sahibiydim.
Egeayı anlamak için biraz sınırlarını zorlayın. Neden fiyatının diğer C sınıflarından hatta B sınıflarından uygun olduğunu anlayacaksınız.
Toyotadan ne kadar nefret etsem haz etmesemde corolladan egeaya geçmek çok yerinde bir tercih olmaz
Geçilir hem 2021 model hem dolu araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 17 Aralık 2021; 22:32:8 > -
Geçilir
Geçilmez NET
eski aracım 1.33 corollaydı. Geçecekseniz 1.3 multijet egeaya geçmek daha mantıklı. 1.4 egea için lpg ile memnun olmayan kullanıcılar mevcut.
Hem çok ekonomik hem de kullanımı çok güzel motor. Çekişi gayet iyi. Egea genişlik olarak c sınıfı bir çok araçtan daha iyi. Donanım olarak gayet iyi.
Yürütme maliyeti düşük bakımları ucuz bir araç. Günümüz şartlarında binilebilecek en ideal araç
-
Geçilir tabi. Toyota 2x değer kazanırsa Egea 3x değerlenir. Sıfırı üretilen her araba alınır. Yeni egea urban paket gayet güzel ve kaliteli donanım sunar. Casio saatli Corolla ile anca fantazi yaparsın.
Yağ eksiltme sorunu çözüldü sanırım. 2020 model arabamda ben yaşamadım o sorunu.
-
Geçilir tabii, neden geçilmesin ama fiyat farkı önemli. Lounge egea 300, corolla 200bin ise geçilmez. 5 yaşındaki araçtan sıfır araca geçiyorsunuz. Donanım farkı da bir hayli fazla ama araç bulunabilirligi ve fiyat önemli. Şu piyasada ben olsam gecmezdim. Hükümet mecbur ÖTV indirimi yapacak.
Gayette güzel geçilir, yeni model egea lounge pakette olursa hepten keyifli olur
-
Egea'da benim en beğendiğim ama az bulunan 1.6 E-Torq Benzinli 6 ileri Aisin tam otomatik çok güzel bir kombinasyonu var. Gücünüz yeterse bu kombinasyonu öneririm. Özellikle HB veya SW kasa.
-
Birde benzin pompası olursa el altında tadından yenmez.[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 18 Aralık 2021; 23:5:51 >
Sasirtmadi
Yağı sadece fiat mı yakıyor ? Git bak bakalım vag grubuna yağ yakıyor mu yakmıyor mu görürsün.Sorunsuz dediğin arabanın D4-D kodlu dizel motoru da yağ yakıyor.
-
Direkt lastikle ilgili bir konu.
Kiralık aracıma goodyear sport bilmem ne lastik taktılar, hayatımda böyle kötü bir şey görmedim. Araba yolda geziyor resmen.
Daha sonra continental taktırdım araba resmen yola yapıştı. Bence sizin de böyle bir durumunuz var.
Çok zorladım ben aracı, güvensiz hissettirmedi hiç. Tabi kalkıp direkt olarak Astra, Focus gibi beklememek lazım.
---
Yağ yakma konusuna gelince onu çözdüler sanırım, benim 2.araç 1.4 benzinli yağ yakmadı hiç.
-
Egea 1.3 bu devirde kullanılacak araba üzmez.
Geçilir kesinlikle hemde üst paket
|
Sanayi yüzü görmeyen araba bırakılıp yağ yakan arabaya geçilir mi ?
|
Trafikte dolaşan binlerce araç ne o zaman hayal ürünü mü ? Saçmalığa bak yağ yakma sadece fiat'a özgü sanki. |
Geçilir hem 2021 model hem dolu araç. |
Egea'da benim en beğendiğim ama az bulunan 1.6 E-Torq Benzinli 6 ileri Aisin tam otomatik çok güzel bir kombinasyonu var. Gücünüz yeterse bu kombinasyonu öneririm. Özellikle HB veya SW kasa. |
Direkt lastikle ilgili bir konu. Kiralık aracıma goodyear sport bilmem ne lastik taktılar, hayatımda böyle kötü bir şey görmedim. Araba yolda geziyor resmen. Daha sonra continental taktırdım araba resmen yola yapıştı. Bence sizin de böyle bir durumunuz var. Çok zorladım ben aracı, güvensiz hissettirmedi hiç. Tabi kalkıp direkt olarak Astra, Focus gibi beklememek lazım. --- Yağ yakma konusuna gelince onu çözdüler sanırım, benim 2.araç 1.4 benzinli yağ yakmadı hiç. |
Kesinlikle geçilir.
Corolla 1,33 u a noktasından b noktasına gitmek için kullanacaksın. Memur arabası.. Egea ise daha güncel cancanli.. Aynı anda.aldik bende Corolla kardesimde Egea var. Corolla kötu mu değil ben memnunum. Ama insan 90 model hız gostergesine bakmak istemiyor haliyle ,aşırı dandik plastik kullanilmiş bazı yerlerinde,trim sesleri cabasi... Egea ben de olsa satıp Corolla almazdım mesela. |
Benzer içerikler
- castrol yağ barkod sorgulama
- fiat egea 1.4 yağ eksiltme sorunu çözüldü mu
- buji kablosu arızası
- engelli raporuyla araç alanlar yorumları
- motor kompresyon testi nerede yapılır
- yeni octavia
- 2025 golf fiyat
- xiaomi suv
- chery elektrikli
- 1.3 tce kaç silindir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X