Şimdi Ara

kendi imkanlarımızla köpüklü araç yıkamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacagım 0 araca seramik kaplatmak istiyorum,benzincilerdeki köpük aracin boyasına zarar verdiği için ve oto yıkamacılara fazla para vermemek için aracı kendim yıkamayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/bosch-tum-aqt-basincli-yikamalar-icin-yuksek-basincli-deterjan-nozulu-550-ml-p-HRBSCF016800415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 28 Ağustos 2016; 21:02:17 >

• Arabanızı daha kendiniz yikamaya başladınız mi? Saka yapiyor olmalisiniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende düiünüyorum almayı, kullanan arkadaşlar görüş belirtebilir mi acaba? Yakınımdaki benzincilerde kuyu suyu kullanılıyor, aracın boyasını çok kötü yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Arabanızı daha kendiniz yikamaya başladınız mi? Saka yapiyor olmalisiniz!

benzinlikteki ve oto yıkamacılardaki köpüğün ucuzunu kullandıkları için arabanın boyasına zarar veriyor bu yüzden kendimizin yıkaması daha mantıklı
  • Köpüklü yıkamaların alayında kşmyasal çözücü var ve boyaya zararı var yıllar sonra ne demek istediğimi anlarsınız verniği yakıyor.

• böyle ürünler genelde görüldüğü gibi olmuyor o yüzden görerek almak daha iyi bence.
  • ben turtle wax urunlerı kullanıyorum memnunum.. Başkasına cok parada versem arabaya zarar veriyorlar artık kendım yıkıyorum mecburen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer biraz ilgiliyseniz bu konularda bence eğlenerek yaparsınız bu işi

• 1) linkini verdiğiniz kanalı imrenerek bende takip ediyorum. Her detayında bir avrupa ülkesi düşünülmüşlüğü gözüme çarpıyor.. Bunu belirtmeden geçemedim. Zira, uyduruk bir araba yıkama işlemi yapılan yerler bile göze hitap ediyor..

2) Linkini verdiğiniz hepsiburada ürünü muhtemelen basınçlı suya takılıp köpüğü püskürten bir şey.. yani onu kullanmak için birde basınçlı su üreten bir şey lazım..
    Petrol ofislerinde olan aletlerin ucu sabit olduğu için onu takmanız imkansız..

3) elinizle basınç üreterek köpük yapabileceğiniz bir pompa alırsanız daha iyi olabilir. El yardımı ile yapmak bir süre sonra yoracağı için o youtube kanalı sahibi pille çalışan bir modül yardımıyla bir aparat takıp kullanıyor.

4) Son tahlilde; el ile püskürtme yapabileceğiniz bir pompa, yanına kaliteli yıkama eldiveni ve güzel bir şampuan alır işlemi tamamlardım.

İyi Forumlar.

• Valla simdi yikadim, cilaladim kapimin önünde cillop gibi oldu masallah 😊

• Alıp denemeye değer mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: root16

Alıp denemeye değer mi acaba

internette ben bulamadım, galiba ülkemizde satılmıyor,şu an başka marka var mı diye araştırıyorum ama bulamadım,bulanlar yardımcı olabiliir mi acep
  • iki adet
    1 adet

iyice köpürtüp benzinlikteki tazzikli su ile yıkasam iyice temizlemis olurmuyum arabayı

• Köpüklü yıkama yapmak istiyorsan o elle yapılanlar seni fazlasıyla yorar, ucuz yollu bir makina alabilirsin eğer müsait yerin varsa, yoksa mümkün olduğunda basınçlı su ile ilk kirleri akıt daha sonra çift kova tekniği ve yün eldiven ile aracı yıkamaya çalışın. Yoksa verdiğin linkteki ürünler fazlasıyla seni yorar 8lt lit büyük tüpler filan var ama onlarda pahalı, ayrıca ph naturel şampuanlar boya koruma uygulanmış araçlar içindir genllikle kullanılan ürünlerin yüzeyde uzun kalması için.

• ben bunu aldım 13.70 tl ye kargo dahil

http://www.hepsiburada.com/ez-jet-water-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi-pm-otctn17325

şampuan haznesine limonlu pril koyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Köpüklü yıkama yapmak istiyorsan o elle yapılanlar seni fazlasıyla yorar, ucuz yollu bir makina alabilirsin eğer müsait yerin varsa, yoksa mümkün olduğunda basınçlı su ile ilk kirleri akıt daha sonra çift kova tekniği ve yün eldiven ile aracı yıkamaya çalışın. Yoksa verdiğin linkteki ürünler fazlasıyla seni yorar 8lt lit büyük tüpler filan var ama onlarda pahalı, ayrıca ph naturel şampuanlar boya koruma uygulanmış araçlar içindir genllikle kullanılan ürünlerin yüzeyde uzun kalması için.

aslinda bende seramik kaplatmayı düşünüyorum o yüzden ph natural şampuan köpük kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

ben bunu aldım 13.70 tl ye kargo dahil

http://www.hepsiburada.com/ez-jet-water-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi-pm-otctn17325

arkasına küçük hortum mu takılıyor hocam bana büyük hortum takılan lazimda

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

büyük hortum takılıyor. benim hortum küçük geldi. çakmakla hortumun ucunu ısıtıp genişlettim. daha sonra da kelepçeyle sıkılaştırdım hortum kayıp yerinden çıkmasın diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

büyük hortum takılıyor. benim hortum küçük geldi. çakmakla hortumun ucunu ısıtıp genişlettim. daha sonra da kelepçeyle sıkılaştırdım hortum kayıp yerinden çıkmasın diye.

hepsiburada da favori listeme aldım o ürünü bir de bunu buldum
    http://www.hepsiburada.com/modacar-16-litre-yuksek-basincli-oto-yikama-makinasi-102390-p-OTM102390

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    dediğim ürünü gittigidiyorda daha ucuza satıyorlar. 85 tl lik ürün hakkında net bi fikrim yok ama kullanım ömrünün uzunluğu hakkında şüphelerim var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.