Şimdi Ara

KENDİ İSTEĞİYLE BENLE TANIŞAN KIZIN ARKADAŞ KALALIM DEMESİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün önce kendi isteğiyle benle tanışan ve yaklaşık 5-6 kere buluştuğumuz çıkışna gittiğim ilk zamanlaar bana yürüyen sonradan çekilen bir kız vardı. Bende bir şeyler hissetmeye başladım ve söyledim.

O öncelikle zamana bırakmayı seçti fakat bu süre zarfında bana vakit ayırmadığından dolayı geri çektim kendimi ve bu akşam bu konuda tartıştık.

Beni kıskandırmaya çalışan, yazdıklarıma bile karışan kız. Onun beni üzdüğünü hissediyormuş bundan dolayı kötü hissediyormuş arkadaş kalsak daha iyi dedi affalladım sonra bana karşı bir şey hissetmiyor musun falan dedim üzgünüm dedi
    bende yeteri kadar kız arkadaşım olduğunu ona o gözle bakmadığımı söyledim.

konuşmadan sonra bir daha beni aramayacak mısın falan diyor

şimdi ben ne yapacam bu kıza ne yazacam

• hiçbir şey yazma daha fazla,arkadaşı olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen birinin gitmesine izin vermek, onun dönmesi için en doğru yoldur. Bu kızın amacı seni elde edip peşinde koşturmaktı. Muhtemlen çok ilgi gösterdin ve bu ilgi onun çok hoşuna gitti. Aslında ondan hoşlandığını söylemeseydin daha iyi olacaktı.

Şimdi geri adım atma zamanı. Son konuşmanızdan biraz zaman geçtiyse ona olan duyguların bir heves olduğunu aslında onun senin için yeteri kadar iyi bir sevgili olamayacağını söyle. Onu farklı sandığını ama yanıldığını söyle. Bu onu delirtecektir. Hatta seninle sevgili olmayı bile isteyebilir. Şuan biraz zamana ihtiyacın olduğunu söylereyek salla onu. Ara sıra çok az ilgi göster ve sakın çok hızlı ileri gitme. Bırak o gelsin.
  • Çılgın kezban vakası 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipik bir ne istediğini bilmeyen kız vakası. Genelleme yapmak aslında yakışmıyor ama bu tür durumlarda mutlu sonuç olmuyor. Neden bu kadar zor ki bu şeyler? Birini seversin,yanında istersin.. Bunu kararlaştırmak insanlar için neden bu kadar zor..
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar zor ki bu şeyler?

çünkü ezici çoğunluk üçkağıtçı ve heveslerine düşkün
  • Çakılacak kızlardan kanka buda salağa yat çak geç.sonra selam bile verme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi birisindir ama sıkıcısindir bu yüzden oluyor .

• Yüz verme bakalim ne tepki verecek

• Arkadaşlarıyla senin aklını çelebileceğine dair iddiaya girmiştir.

• ayranım dökülmesin ...... hesabı. kıza çok iyi davranıyorsundur bu sebeple vazgeçemiyordur (tabiri caizse ego tatminiyatı) ama seni yanında yetersiz görüyorsa (beğenmiyorsa vs) sevgili olmak ondan istemiyordur diye düşünyorum. bence hiç götünü kaldırma kızın siktir et, kaba oldu affedersn.
  • Doğal bir durum ve senin yapacağın kendi yoluna bakmak dostum, bir ilişkiye başladıktan sonra dönülseydi iki taraf için daha sıkıntılı olurdu, şimdi ortada bir şeyde yok.

Kız başta seni beğenmiş hoşuna gitmişsin, tanıdıkça beğenmediği yönleri görmüş vazgeçmiştir. Bir ilişki zaten böyle başlamalı yada bitmeli, sende anlayış gösterip yollarını ayır ve arkadaş olarak bile tutma çevrende, genelde böyle arkadaşlıklar saçma sapan hallere geliyor.
  • Vur kaç taktiği uygula... Emin ol peşini bırakmaz...
  • Birebir aynısını yaşadım. Şu an ben onda tüm yerler de engelliyim. O ise bende engelli bile değil:)
    Kadın milleti dostum bu. Boşvereceksin

• https://www.youtube.com/watch?v=2tDQ4xD1Tss
    Belki bu video anlamana yardımcı olabilir. Arkadaş kalmakta ısrar ediyorsa sevgili yapınca seni şutlayacak bu işler böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.