Şimdi Ara

KIA Araç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Sorunumu dile getirmek istiyorum ve bununla ilgili ne yapmam konusunda yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Araç son zamanlarda 3 kere servise gitti ve üçünde de aynı sebepten dolayı gönderdik. 'Araç aküyü boşaltıyor.' İlk gittiğinde şarj dinamosunda problem var değiştirdik diyip para aldılar ve araç geldiğinde 1 gün sonra yine akü boşalmıştı ve çalışmamıştı. İkinci kez götürdüğümüzde bu sefer akü arızalıymış dediler. Yeni akü aldık ve yine aynı sonuç akü yine boşaldı. Üçüncü kez götürdüğümüzde arabada hiç bir problem yok burada çalışıyor işte gibi cümleler kurdular iyi dedik getirdik ve sonuç değişmedi. Üstüne son götürüşümüzde yol yardımla gittiği için araba ruhsatı almışlardı ne olur ne olmaz diye ve ruhsatı kaybettiler. Bununla ilgili yardım değil bir kusura bakmayın bile demediler. Şimdi ne yapmamız gerekir ? Şikayet etmek istiyorum ama nereye edeceğimi bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Araç Markası: Kia Sephia 1.6 GTX

• Servislerin maalesef çoğu böyle, 10 yaşını geçen araç onarımlarının arkasında durmuyorlar başlarından savıyorlar. Bence hem şikayet edin hem de bir taraftan iyi bir oto elektrikçiye kaçak testi yaptırın. Aracınızda kaçak var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir kaçak olması muhtemel ama bir türlü bulunamadı. Nereye başvurmam gerekiyor acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Chevrolet Cruze Stop Etme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Honda Civic Akü Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.