Bildirim
KİA CEE'D TÜRKİYE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ocak şubat yada mart o da olmazsa zarrrrttttt gelmez demekki .bende bekliyorum ama boşuna bekliyoruz galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: av.murat
arkadaşlar gelmesi yılan hikayesine dönen kia cee'd'i ne zaman ülkemizde göreceğiz?net bir tarih bilen arkadaşımız var mı?herkese mutlu yıllar.çok teşekkür ederim
ilk çeyrekte geliyormuş.tabi inşallah -
Oto Haber'de Şubat olarak açıklanmış..quote:
Orijinalden alıntı: ozguradam1quote:
arkadaşlar gelmesi yılan hikayesine dönen kia cee'd'i ne zaman ülkemizde göreceğiz?net bir tarih bilen arkadaşımız var mı?herkese mutlu yıllar.çok teşekkür ederim
ilk çeyrekte geliyormuş.tabi inşallah -
kac zamandır bu konu hakkında kacıncı baslıktır acaba ama gelemedi işte ben mart olarak bekliyorum...quote:
Orijinalden alıntı: iasonion
Oto Haber'de Şubat olarak açıklanmış..
Alıntıları Göster -
geçen yıl tüm otomobil dergilerinde söz konusu aracın nisan 2007'de ülkemizde olacağı açıklanmıştı.Diğer bütün firmalar yaklaşık olarak beliledikleri tarihte araçlarını getirmelerine rağmen kia'yı ithal eden firma getiremedi aracını.Bu firmanın güvenilirliğinin azalmasına yol açtı bence.ya tarih vereyeceksin.ya da ilan ettiğin tarihte araç bayilerinde yerini alacak...quote:
Orijinalden alıntı: volkaaan06
kac zamandır bu konu hakkında kacıncı baslıktır acaba ama gelemedi işte ben mart olarak bekliyorum...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: av.murat
geçen yıl tüm otomobil dergilerinde söz konusu aracın nisan 2007'de ülkemizde olacağı açıklanmıştı.Diğer bütün firmalar yaklaşık olarak beliledikleri tarihte araçlarını getirmelerine rağmen kia'yı ithal eden firma getiremedi aracını.Bu firmanın güvenilirliğinin azalmasına yol açtı bence.ya tarih vereyeceksin.ya da ilan ettiğin tarihte araç bayilerinde yerini alacak...
Alıntıları Gösterquote:
geçen yıl tüm otomobil dergilerinde söz konusu aracın nisan 2007'de ülkemizde olacağı açıklanmıştı.Diğer bütün firmalar yaklaşık olarak beliledikleri tarihte araçlarını getirmelerine rağmen kia'yı ithal eden firma getiremedi aracını.Bu firmanın güvenilirliğinin azalmasına yol açtı bence.ya tarih vereyeceksin.ya da ilan ettiğin tarihte araç bayilerinde yerini alacak...
Gelemeyen bir tek ceed değil bravo da geçtiğimiz eylül de deniyordu,şimdi mart deniyor.Kia'nın arkasında Anadolu grubu,Fiat'ın arkasında Koç grubu var.Bence kimsenin güveni azalmaz yani.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_18770061/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: Little F.Kquote:
Gelemeyen bir tek ceed değil bravo da geçtiğimiz eylül de deniyordu,şimdi mart deniyor.Kia'nın arkasında Anadolu grubu,Fiat'ın arkasında Koç grubu var.Bence kimsenin güveni azalmaz yani.
Alıntıları Göster
-
kia ceed çıkalı 3 yıl oldu tr gelmez sanırım gelsede yeni kasa gelir yada makyajlı kasa -
2008 başında dünyaca ünlü birinin tanıtımıyla ülkemizde olacağı söylenmişti ama hala hiçbir haber yok.beklemeye devam yaniquote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
kia ceed çıkalı 3 yıl oldu tr gelmez sanırım gelsede yeni kasa gelir yada makyajlı kasa -
ilgilenenler için bir adres yapışyırıyorum,almanya dan 2. el ceed ler,fiyatlara bakıp burda oluşacak fiyatlar için aşağı yukarı bi tahmin yapılabilir belkiquote:
2008 başında dünyaca ünlü birinin tanıtımıyla ülkemizde olacağı söylenmişti ama hala hiçbir haber yok.beklemeye devam yani
Alıntıları Göster
http://tr.automobile.de/dl/hersteller-typ/kia/ceed.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogan7
ilgilenenler için bir adres yapışyırıyorum,almanya dan 2. el ceed ler,fiyatlara bakıp burda oluşacak fiyatlar için aşağı yukarı bi tahmin yapılabilir belki
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dogan7
ilgilenenler için bir adres yapışyırıyorum,almanya dan 2. el ceed ler,fiyatlara bakıp burda oluşacak fiyatlar için aşağı yukarı bi tahmin yapılabilir belki
dogan hocam bu linkteki ilk arac 0 daha baksana plaka yok koltuklarda naylonlar duruyo arac 0 ve fiyatı 24 bin ytl süper ya..ayrıca bakmanızı tavsiye ederim güzel resimler var....
-
kia ceed ve yeni picantoyu incelemek isteyenlerhttp://www.kiamotors.com/ adresine girsin..ceed in iç donanımı incelemenizi öneririm baya bi ayrıntı var site ingilizce ama olsun...quote:
Orijinalden alıntı: volkaaan06quote:
Orjinalden alıntı: dogan7
dogan hocam bu linkteki ilk arac 0 daha baksana plaka yok koltuklarda naylonlar duruyo arac 0 ve fiyatı 24 bin ytl süper ya..ayrıca bakmanızı tavsiye ederim güzel resimler var....
Alıntıları Göster
-
mart diyorlardıquote:
kia ceed ve yeni picantoyu incelemek isteyenlerhttp://www.kiamotors.com/ adresine girsin..ceed in iç donanımı incelemenizi öneririm baya bi ayrıntı var site ingilizce ama olsun...
Alıntıları Göster -
-
-
bu haftaki otohaber dergisinde 2008 de ülkemize gelecek olan araçlar sıralanmış.ama kia ceed için bir tarih ve bilgi belirtilmemiş.Bu ne iştir anlamıyorum.Bayiler bile bilmiyor ne zaman geleceğiniquote:
cok güzel duruyor arac her konuda vala merak ediyorum gelsin hemen gitcem..
Alıntıları Göster -
quote:
bu haftaki otohaber dergisinde 2008 de ülkemize gelecek olan araçlar sıralanmış.ama kia ceed için bir tarih ve bilgi belirtilmemiş.Bu ne iştir anlamıyorum.Bayiler bile bilmiyor ne zaman geleceğini
Alıntıları Gösterquote:
bu haftaki otohaber dergisinde 2008 de ülkemize gelecek olan araçlar sıralanmış.ama kia ceed için bir tarih ve bilgi belirtilmemiş.Bu ne iştir anlamıyorum.Bayiler bile bilmiyor ne zaman geleceğini
3 4 yıl önce cnr fuarda görmüştüm geleceğiyok bu arabanın zaten makyaj zamanı geldi
-
2008'in ilk yarısında tr'de.quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53quote:
3 4 yıl önce cnr fuarda görmüştüm geleceğiyok bu arabanın zaten makyaj zamanı geldi
Alıntıları Göster
-
:):) oda güzell :):)quote:
Orijinalden alıntı: LİTEON
2008'in ilk yarısında tr'de.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kia nasıl bir araba
- kia sorento yorum
- kia sorento yakıt tüketimi
- kia sportage benzinli yakıt tüketimi yorumları
- kia ceed station wagon yorumlar
- kia ev9 menzil
- kia picanto 2024 fiyat
- yeni picanto
- yeni ev6
- kia ev3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X