Bildirim
Kia picanto 1.0 amt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir Picanto sahibi olarak kesinlikle tavsiye etmem.
Neden tavsiye etmem, çünkü bu araçların amacı bu değil.
Kız kardeşim araç kullanmaya başlayacağın da ona Fiat panda aldım Ankara şehir içinde rahat rahat kullanıyordu, inanılmaz da memnunduk, sonra iş yeri degisti çevre yolunu kullanmaya başladı hemen arabayı değiştirip o km Corsa aldım. Aldıktan 1 hafta sonra öndeki hurda kamyonundan seken bir metal parçası lastiğe ok gibi saplandı ve 90-100 km civarı bir süratle giden aracı sağ şeride cekebildi. Bu arac panda olsaydı daha farklı bir senaryo yaşanabilir di.
Ben a segmenti araçları severim, şehir içi için oldukça mantıklı araçlar, bu nedenle şu anda da evin ikinci aracı olarak a segmenti bir picantomuz var esim şehir içi kullanıyor ama otobandan günlük 90 km yol yapacak olsa kullanmasına izin vermem.
Bu araçlar şehir içi kullanmak için üretilen araçlar, arada sırada şehir dışı yol yapılacaksa hiç sorun değil işinizi görür ama sürekli şehir dışı yol yapacaksanız bu araçlara bakmak rasyonel değil.👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uzun yol kullanımında bu kadar düşük hacimli motor ve bu kadar ufak kasa hem yorar hem de yakar. Şehiriçi kullanıp arada uzun yola çıkmak sorun değil fakat sürekli uzun yolda kullanışsız olur.
-
Otoyolda hergün 90km yol gerçekten tehlikeli bir kadın için. Şu an picantom var ve eşim sürüşü çok rahat, çok ferah arabaymış şaşırdım demişti ilk bindiğinde. Şehir içi için tavsiye ederim.
-
1'den 2'ye geçerken adamı bel fıtığı yapar. Vites geçişleri aşırı hissiyatlı. Ama sürüşü çok zevklidir. Moov sağolsun belki bu arabayla 600-700 km yol yaptım parça parça. 3 silindir motorun sesi hoş. Bir de küçük her yere giriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içi kısa mesafeler için kullanışlı olabilir ama dediğimiz kullanım tarzına uygun bir araç değil hocam. Bütçeyi arttırmayı yada model yılını düşürüp Clio Corsa gibi seçeneklere yönelmek daha mantıklı bir tercih olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.0 motor ve 3 silindir olmasından mütevellit şehir dışı ve otoban yollarında ani hızlanmaları unutun. En sağdan tin tin gidilebilir. Güvenlik açısından en büyük artısı 6 hava yastığı ile gelmesi. 1.2 motor 4 silindir 84 beygirlik olana bakabilirsiniz.
-
uzun yol için alınması pek mantıklı değil.
-
Mitsubishi space star 1.2 cvt alternatifiniz olabilir.
-
1.0ı MOOVda var çokça, normal kullanıcı 1.2 olanını tercih ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Picanto ile günlük 90 km zulüm olur hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günlük 180 km(git-gel) yol yapılacaksa ve süratli gidilecekse bence biraz yumuşak bir araç. Direksiyon tüy gibi,bence uzun yol aracı biraz daha sert olmalı. Bizde 2021 modeli var İstanbul şehiriçi kullanımı için harika, çok memnunuz,yakıt inanılmaz az. Uzun yol da yapılır; ancak sadece uzun yol için bence mantıklı değil.
Yol git gel 90 km ise ve süratli gidilmeyecekse ekonomik açıdan düşünülebilir. Tek sefer 45 km yormaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integral77 -- 14 Ekim 2022; 23:5:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir Picanto sahibi olarak kesinlikle tavsiye etmem.
Neden tavsiye etmem, çünkü bu araçların amacı bu değil. Kız kardeşim araç kullanmaya başlayacağın da ona Fiat panda aldım Ankara şehir içinde rahat rahat kullanıyordu, inanılmaz da memnunduk, sonra iş yeri degisti çevre yolunu kullanmaya başladı hemen arabayı değiştirip o km Corsa aldım. Aldıktan 1 hafta sonra öndeki hurda kamyonundan seken bir metal parçası lastiğe ok gibi saplandı ve 90-100 km civarı bir süratle giden aracı sağ şeride cekebildi. Bu arac panda olsaydı daha farklı bir senaryo yaşanabilir di. Ben a segmenti araçları severim, şehir içi için oldukça mantıklı araçlar, bu nedenle şu anda da evin ikinci aracı olarak a segmenti bir picantomuz var esim şehir içi kullanıyor ama otobandan günlük 90 km yol yapacak olsa kullanmasına izin vermem. Bu araçlar şehir içi kullanmak için üretilen araçlar, arada sırada şehir dışı yol yapılacaksa hiç sorun değil işinizi görür ama sürekli şehir dışı yol yapacaksanız bu araçlara bakmak rasyonel değil.👍 |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X