1 Ocak 2024'te kıdem tazminatı tavan fiyatının 34 bin 267 liraya yükselmesi bekleniyor. Şu anda işten ayrılmak isteyen birisinin, bu tarihi beklemesi mi yoksa beklememesi mi daha iyidir. ? |
Bildirim
1 Ocak 2024'te kıdem tazminatı tavan fiyatının 34 bin 267 liraya yükselmesi bekleniyor. Şu anda işten ayrılmak isteyen birisinin, bu tarihi beklemesi mi yoksa beklememesi mi daha iyidir. ? |
Ayrıca, Sigorta tarafından işyerlerine, çalışanlarının sigortalılık süreçlerini doldurduğuna dair bilgi gidiyormu ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Kıdem tazminatı Tavan 35.057 liraya yükseldi. acaba müracat etsek yeni rakam geçerli mi. ? yoksa resmi gazetede yazılması felan gerekiyor mu ? |
Ne yaptın kovdurdun mu kendini. :) 10 yıl çalışan biri 350.000 tl para alır doğru düzgün 1 araç parası bile değil ama giden 10 yıllık emek var. En azından 50k olmalıydı. |
bugün kovuldum :) 35.000 TL tavandan ödemeyi yaptılar. dediğin gibi ev alamıyorsun, araba alamıyorsun. Ancak motorsiklet alabilirsin bu paraya. :) |
Kaç yıl çalışıyordun ? İzin vs varmıydı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 yıl çalışmıştım. EYT vardı Allahtan ona başvurdum. (bekliyeceğim) izin parası vs. hakları aldım. |